Åbent hus-arrangementer

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere om studieliv og uddannelser på Cphbusiness, er du velkommen til at besøge os, når vi med jævne mellemrum holder åbent hus.

Åbent hus på Cphbusiness Søerne

På Cphbusiness Søerne kan du høre om alle Cphbusiness’ erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser.

Du kan møde studerende, undervisere og studievejledere, som står klar til at fortælle dig mere om uddannelserne og fagene, så du bliver klogere på, hvordan det er at gå på den enkelte uddannelse, og hvad du kan bruge den til i fremtiden.

I løbet af arrangementet har du også mulighed for at høre et oplæg, der handler om Cphbusiness, og hvordan du søger ind, ligesom du kan møde studenterorganisationen.

27. oktober 2020 kl. 15.00 - 18.00

Erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelserne

Cphbusiness Søerne
Nansensgade 19
1366 København K

Åbent hus på Cphbusiness Hillerød

På Cphbusiness Hillerød kan du høre om uddannelserne serviceøkonom, laborant og miljøteknolog.

Du kan møde studerende, undervisere og studievejledere, som står klar til at fortælle dig mere om uddannelserne og temaerne, så du bliver klogere på, hvordan det er at gå på den enkelte uddannelse, og hvad du kan bruge den til i fremtiden.

Derudover kan du komme ind og se vores forskellige laboratorier, hvor du som studerende på miljøteknolog og laborantuddannelsen kommer til at bruge det meste af din studietid.

28. oktober 2020 kl. 16.00

Erhvervsakademiuddannelserne serviceøkonom, laborant og miljøteknolog

Cphbusiness Hillerød
Peder Oxes Allé 2
3400 Hillerød

Åbent hus på Cphbusiness Lyngby

På Cphbusiness Lyngby starter vi i det nye InnoTech Space, hvor du kan komme med og se vores nye labs inden for teknologi, innovation og marketing og høre mere om, hvordan vi bruger dem i undervisningen.

Herefter kan du høre oplæg om alle Cphbusiness' erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser. Efter hvert oplæg har du mulighed for at snakke med studerende og undervisere.

I kantinen kan du møde vores studievejledere, optagelseskontoret og internationale vejledere, der kan vejlede dig personligt om ansøgning, adgangskrav og internationale muligheder.

29. oktober 2020 kl. 15.00 - 18.00

Erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelserne

Cphbusiness Lyngby
Nørgaardsvej 30
2800 Kgs. Lyngby

Læs mere om vores uddannelser

Hvis du ikke kan vente til åbent hus, så kan du læse mere om vores uddannelser her:

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.