Rekruttering

Med en dimittend fra Cphbusiness får I et frisk pust med en solid faglig baggrund og en direkte tilgang til opgaverne.

På Cphbusiness udklækker vi både danske og internationale dimittender, som er opdateret på den nyeste viden inden for deres fag.

Alle studerende fra Cphbusiness har i løbet af deres studieforløb afviklet et obligatorisk 3 måneders praktikforløb i en virksomhed i Danmark eller i udlandet og har derved opnået praktisk erfaring med faglige problemstillinger og ikke mindst et godt kendskab til hverdagen i en virksomhed.

Det store fokus på den praksisorienterede del skaber uddannelser, som er tæt på det virkelige liv, og det kan derfor være attraktivt og en fordel for din virksomhed at rekruttere en kandidat direkte fra Cphbusiness, når du har en ledig stilling, der skal besættes.

 • Oversigt over uddannelserne inden for fagområderne

  Her finder du en oversigt over, hvilke uddannelser Cphbusiness udbyder inden for de seks fagområder:

 • Rekruttering af kandidater

  Ønsker du eller din virksomhed at rekruttere kandidater fra Cphbusiness, tilbyder vi følgende muligheder:

  Cphbusiness Career

  Ved annoncering efter studentermedhjælpere eller dimittender henviser vi til vores karriereportal Cphbusiness Career via Graduateland. Der findes tre forskellige alternativer for jobannoncer:

  • Premium
  • Professionel
  • Passiv

  Du kan nemt selv oprette din stillingsannonce på Cphbusiness Career.

  Har du brug for hjælp til at oprette stillingsopslag, kan du kontakte os på sales@graduateland.com.

  I kan annoncere gratis eller vælge at øge jeres eksponering ved betalte annoncer. Jobannoncer er tilgængelige i op til 30 dage. På career.cphbusiness.dk ses stillingsannoncerne, og her kan du klikke videre til priserne for mere eksponering.

  En annonce på Cphbusiness Career når ud til alle Cphbusiness-studerende på syv afdelinger i København, Lyngby, Hillerød og Bornholm, som har en profil på jobportalen.

  Hosco

  For firmaer i Hospitality-branchen findes der tre muligheder for at rekruttere studerende og alumner fra Cphbusiness via Hosco:

  • Rekruttér Cphbusiness-talenter direkte via cphbusiness.hosco.com (gratis)
  • Få oprettet en gratis virksomhedsprofil på Hosco ved at skrive til: industryrelations@hosco.com
  • Til virksomheder med eksisterende profil på Hosco, vælges Cphbusiness under "offer targeted school" i forbindelse med jobopslag
 • Rekruttering af internationale dimittender

  Erhvervsakademiet dimitterer hvert år internationale studerende fra vores engelsksprogede uddannelser. De studerende kommer fra hele verden, men især lande fra øst- og vesteuropa er stærkt repræsenteret.

  Med en international studerende får din virksomhed:

  • En målrettet og omstillingsparat medarbejer.
  • En mulighed for at bygge bro til nye markeder i andre lande. 
  • En medarbejder med gode sprogkundskaber samt interkulturelle kompetencer.

   Inden din virksomhed ansætter en international dimittend, kan det være en god idé at sætte sig ind i reglerne for ansættelse af udenlandsk arbejdskraft – ikke mindst ved ansættelse af en medarbejder fra et IKKE-EU land.

  Du kan eksempelvis orientere dig her:

  Hvis du ønsker yderligere information om vores internationale studerende, og hvordan du kommer i kontakt med dem, kan du henvende dig til Anna Diemer.

  Kontakt:

  Anna Diemer
  adi@cphbusiness.dk
  Telefon: 36 15 47 18