Rekruttering

Med en studentermedhjælper eller dimittend fra Cphbusiness får I et friskt pust med en solid faglig baggrund og en direkte tilgang til opgaverne.

På Cphbusiness klæder vi både danske og internationale studerende på, så de er opdateret med den nyeste viden inden for deres fag.

Alle studerende fra Cphbusiness afvikler i løbet af deres studieforløb et obligatorisk 3 måneders praktikforløb i en virksomhed i Danmark eller i udlandet og opnår på den måde praktisk erfaring med faglige problemstillinger og ikke mindst et godt kendskab til hverdagen i en virksomhed.

Vores store fokus på den praksisorienterede del skaber uddannelser, som er tæt på det virkelige liv, og det kan derfor være attraktivt og en fordel for din virksomhed at rekruttere en nuværende studerende til et studiejob eller en dimittend direkte fra Cphbusiness, når du har en ledig stilling, der skal besættes.

 • Oversigt over uddannelserne inden for fagområderne

  Her finder du en oversigt over, hvilke uddannelser Cphbusiness udbyder inden for de seks fagområder:

 • Rekruttering af studentermedhjælpere og dimittender

  Ønsker du eller din virksomhed at rekruttere studentermedhjælpere eller dimittender fra Cphbusiness, tilbyder vi følgende muligheder:

  Cphbusiness Career

  Ved annoncering efter studentermedhjælpere eller dimittender henviser vi til vores karriereportal Cphbusiness Career via Graduateland. Der findes tre forskellige alternativer for jobannoncer:

  • Premium
  • Professionel
  • Passiv

  Du kan nemt selv oprette din stillingsannonce på Cphbusiness Career.

  Har du brug for hjælp til at oprette stillingsopslag, kan du kontakte os på sales@graduateland.com.

  I kan annoncere gratis eller vælge at øge jeres eksponering ved betalte annoncer. Jobannoncer er tilgængelige i op til 30 dage. På career.cphbusiness.dk ses stillingsannoncerne, og her kan du klikke videre til priserne for mere eksponering.

  En annonce på Cphbusiness Career når ud til alle Cphbusiness-studerende på syv afdelinger i København, Lyngby, Hillerød og Bornholm, som har en profil på jobportalen.

 • Rekruttering af internationale dimittender

  Erhvervsakademiet dimitterer hvert år internationale studerende fra vores engelsksprogede uddannelser. De studerende kommer fra hele verden, men især lande fra øst- og vesteuropa er stærkt repræsenteret.

  Med en international studerende får din virksomhed:

  • En målrettet og omstillingsparat medarbejder.
  • En mulighed for at bygge bro til nye markeder i andre lande. 
  • En medarbejder med gode sprogkundskaber samt interkulturelle kompetencer.

  Inden din virksomhed ansætter en international dimittend, kan det være en god idé at sætte sig ind i reglerne for ansættelse af udenlandsk arbejdskraft – ikke mindst ved ansættelse af en medarbejder fra et ikke-EU land.

  Du kan eksempelvis orientere dig her:

  Hvis du ønsker yderligere information om vores internationale studerende, og hvordan du kommer i kontakt med dem, kan du henvende dig til Katrine Grud Jakobsen.

  Kontakt:

  Katrine Grud Jakobsen
  kjac@cphbusiness.dk
  Telefon: 36 15 46 86