Rekruttering

Med en dimittend fra Cphbusiness får I et frisk pust med en solid faglig baggrund og en direkte tilgang til opgaverne.

På Cphbusiness udklækker vi både danske og internationale dimittender, som er opdateret på den nyeste viden inden for deres fag.

Alle studerende fra Cphbusiness har i løbet af deres studieforløb afviklet et obligatorisk 3 måneders praktikforløb i en virksomhed i Danmark eller i udlandet og har derved opnået praktisk erfaring med faglige problemstillinger og ikke mindst et godt kendskab til hverdagen i en virksomhed.

Det store fokus på den praksisorienterede del skaber uddannelser, som er tæt på det virkelige liv, og det kan derfor være attraktivt og en fordel for din virksomhed at rekruttere en kandidat direkte fra Cphbusiness, når du har en ledig stilling, der skal besættes.

 • Oversigt over uddannelserne inden for fagområderne

  Du kan finde en oversigt over hvilke uddannelser, Cphbusiness udbyder inden for de seks fagområder, her:

 • Rekruttering af kandidater

  Ved annoncering efter studentermedhjælpere eller dimittender henviser vi til vores karriereportal Cphbusiness Career via Graduateland.

  Der findes fire forskellige annoncealternativer for jobannoncer:

  • Premium
  • Professionel
  • Light
  • Gratis

  I kan annoncere gratis i 10 dage eller vælge at øge jeres eksponering ved betalte annoncer. På career.cphbusiness.dk ses stillingsannoncerne og her kan du klikke videre til priserne for mere eksponering.

  Du skal sende din stillingsannonce til sales@graduateland.com og bede om at få den lagt på Cphbusiness Career.

  En annonce på Cphbusiness Career, når ud til alle Cphbusinessstuderende på fem afdelinger i København, Lyngby og Hillerød.

  Har I spørgsmål eller behøver I hjælp med annonceringen, er I velkomne til at kontakte Graduateland direkte på tlf. 50 54 99 29.

 • Rekruttering af internationale dimittender

  Erhvervsakademiet dimitterer hvert år internationale studerende fra vores otte engelsksprogede uddannelser. De studerende kommer fra hele verden, men især lande fra øst- og vesteuropa er stærkt repræsenteret.

  Med en international studerende får din virksomhed:

  • En målrettet og omstillingsparat medarbejer.
  • En mulighed for at bygge bro til nye markeder i andre lande. 
  • En medarbejder med gode sprogkundskaber samt interkulturelle kompetencer.

  Anvend vores jobbase, som henvender sig til alle vores internationale studerende, til at slå ledige, relevante stillinger op og søge efter kandidater. Det koster ikke noget, og det eneste vi skal bruge fra dig, er en pdf-fil af stillingsopslaget på engelsk samt logo og kontaktinfo. Herefter sørger vi for, at det bliver tilgængeligt i studieportalen.

  Send opslaget til os på partner@cphbusiness.dk. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med stillingsopslaget, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon: 36 15 45 07.

  Inden din virksomhed ansætter en international dimittend, kan det være en god idé at sætte sig ind i reglerne for ansættelse af udenlandsk arbejdskraft – ikke mindst ved ansættelse af en medarbejder fra et IKKE-EU land.

  Du kan eksempelvis orientere dig her:

  Hvis du ønsker yderligere information om vores internationale studerende og hvordan du kommer i kontakt med dem, kan du henvende dig til Frederik Hald Hasle.

  Som noget helt nyt afholdes der i november måned 2016 en karrieremesse kun for internationale studerende. Hvis du er interesseret i at høre mere om messen eller hvordan du skal tilmelde din virksomhed, kan du kontakte Frederik Hald Hasle.

  Kontakt:

  Frederik Hald Hasle
  frha@cphbusiness.dk
  Telefon: 36 15 49 68

Brug for et
kompetenceløft?

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Cphbusiness Partner, og hold dig opdateret om kommende uddannelsestilbud.