Virksomhedshold

Cphbusiness tilbyder virksomhedstilpassede uddannelsesforløb.

Søger du et kompetenceløft (udvikling) til enkelte medarbejdergrupper eller til større dele af organisationen?

Cphbusiness kan tilpasse uddannelsesforløb, så de matcher din virksomheds behov. Vi kalder det virksomhedstilpassede uddannelsesforløb.

Cphbusiness' dygtige undervisere, vejledere og konsulenter kan sammen med dig (din virksomhed) udvikle det mest optimale forløb, hvor der tages hensyn til de praktiske forhold der opstår, når man sender medarbejdere på uddannelse i arbejdstiden.

Jeres medarbejdere kan gå til eksamen og opnå ECTS-point, hvis I vælger at tage udgangspunkt i et akademi- eller diplomuddannelsesmodul.

Hvis det ikke er en forudsætning for jer, at medarbejderen går til eksamen og opnår ECTS-point, kan vi sammensætte et kursus som er 100% skræddersyet til jeres virksomheds behov.

Nedenfor kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde, og få inspiration til hvilke muligheder I har, når jeres medarbejdere skal have et kompetenceløft.

 • Vores kunder udtaler

  Flere virksomheder, har brugt Cphbusiness som leverandør af kompetenceudvikling. Læs her om vores samarbejde og de oplevelser, som har givet deres virksomhed værdi.

  Lederuddannelse skaber resultater på bundlinjen

  Group Vice President, Engineering Production i Haldor Topsøe Kim Saaby Hedegaard er ikke i tvivl om fordelene ved samarbejdet med Cphbusiness:

  - Underviserne fra Cphbusiness har formået at indgå i dialog med os og tilpasse lederudviklingen til vores behov. De tager udgangspunkt i vores virkelighed og dagligdag, hvilket skaber en sammenhæng mellem virksomheden og uddannelsen. Det er det, der gør undervisningen relevant og nærværende og noget, vi rent faktisk kan bruge. Derfor får vi et impact, siger Kim Saaby Hedegaard og fortsætter:
  - Vores ledere har fået en fælles og stærkere platform for deres ledelse, hvilket gør dem bedre til at samarbejde og bedre til at motivere deres medarbejdere. Og motiverede medarbejdere giver bedre output, konkluderer han.

  Skræddersyet akademiuddannelse

  I KMDs afdeling for Business Process Outsourcing (BPO) er man begejstret for samarbejdet med Cphbusiness, der har betydet et nødvendigt kompetenceløft til virksomhedens lønkonsulenter. HR-chef Gitte Garset fortæller:

  - Jeg oplever, at der virkelig er blevet lyttet til vores ønsker. Undervisningen tager i høj grad udgangspunkt i vores virkelighed og hverdag. Desuden er uddannelsen så fleksibelt tilrettelagt, at undervisningen kan foregå i KMD BPOs egne lokaler. På den måde kan medarbejderne nemt få passet uddannelsen ind i deres arbejdsdag, siger Gitte Garset.

  Adjunkt Annette Hjort, Cphbusiness, udtaler om samarbejdet med KMD:

  - Cphbusiness har leveret et spændende kursusforløb i Forretningsengelsk til KMD’s personalekonsulenter. Kurset er udviklet i samarbejde med KMD’s HR- og teamleder. Forløbet er bygget omkring deltagernes daglige arbejdsopgaver så de kan bruge deres tillærte viden direkte i praksis. Deltagerne er efterfølgende blevet mere fortrolige med at anvende engelsk i deres daglige arbejde.
  Undervisningen foregik over 3 måneder med 10 undervisningsdage i alt og var bygget om omkring grammatik, ordforråd, mundlig træning og øvelser, siger Annette Hjort.

  Kunden i fokus

  Hos ATP ville Administrationsforretningen gerne blive endnu bedre til at løse fremtidige opgaver og forenkle arbejdsprocesser. Derfor har et større antal medarbejdere deltaget i akademiuddannelses-fagmodulet kunden i fokus – Lean i praksis på Cphbusiness.

  HR-uddannelseskonsulent Dorthe Engelhardt Christiansen udtaler:

  - Vi er med til at udvikle nogle forandringsagenter, der forhåbentlig får en betydelig rolle i at skabe større forståelse for, at vi altid og hele tide skal blive mere effektive. Desuden har vi fået modige kunderådgivere, der tør at være i forandring med sig selv og deres egen faglighed – til gavn for både dem og ATP.

  Undervisningen på kunden i fokus – Lean i praksis har været præget af en action-learning tilgang, hvor deltagerne er blevet introduceret til teori, som de derefter skulle anvende i praksis i deres egen afdeling.

  Kompetenceløft af medarbejderne

  HK Hovedstaden har samarbejdet med Cphbusiness omkring et kompetencegivende kursus i forhandlingsteknik. 

  - Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Cphbusiness, siger HR-konsulent Allan Døcker Christensen, og fortsætter: 

  - Vi oplever Cphbusiness som en yderst professionel og ikke mindst troværdig samarbejdspartner, der leverer produkter af høj kvalitet. Cphbusiness er en god sparringspartner, der samtidig yder en stor indsats for at imødekomme vores ønsker. Kvaliteten af undervisningen er høj og det samme er den efterfølgende evaluering blandt medarbejderne. Begge er parametre som er meget vigtige for os.

 • Konsulentydelser

  Cphbusiness har certificerede konsulenter, som kan lave personligheds- og kompetenceprofiler af jeres medarbejdere.

  Flere af vores undervisere er certificerede stresscoaches og arbejder med forebyggelse af stress i virksomheder, og det er derfor muligt at supplere et forløb med disse ydelser.

  I særligt tilpassede uddannelsesforløb er det muligt at supplere forløbet med konsulentydelser, som fx individuel coaching og organisationsudvikling.

  Konsulentydelserne behøver ikke være i forbindelse med et uddannelsesforløb, men kan også købes separat.

 • Kursus uden eksamen og ECTS

  Hvis I ikke er interesseret i, at jeres medarbejdere skal gå til eksamen og opnå ECTS-point, så kan vi sammensætte et kursus som er hundrede procent skræddersyet jeres virksomheds behov.

 • Uddannelseshjørner

  Du har også mulighed for at gøre som DSB, Lyngby-Taarbæk Kommune, HK Danmark A/S, Nordsjællands Politi og mange flere. De har alle haft opstillet et uddannelseshjørne fra Cphbusiness - til glæde for både virksomheden og medarbejdere.

  Vores dygtige vejledere møder op og står klar til at fortælle om mulighederne for efter- og videreuddannelse. Det giver virksomhedens medarbejdere en nem indgang til uddannelsessystemets muligheder.

  Uddannelseshjørnerne er gennemført som en del af virksomhedens strategi for kompetenceudvikling og afvikles oftest i forbindelse med fællesmøder eller lignende.

 • Tilskudsmuligheder

  Gå ikke glip af den støtte, din virksomhed er berettiget til, når I vælger at uddanne jeres medarbejder på akademi- og diplomniveau.

  Der er delvis statstilskud til deltidsuddannelser, og der er desuden mulighed for at gennemføre uddannelsesforløb med Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU), hvor virksomheden får kompensation for hver dag, medarbejderen får fri til sit studie.

  Læs mere på svu.dk.

Brug for et
kompetenceløft?