SMV3

Projektperiode: 1. januar 2021 - 30. juni 2021

Med forskningsprojektet har vi udviklet en ny projektledelsesmodel FLUX-modellen særligt til små og mellemstore virksomheder. Modellen sætter fokus på, hvordan virksomhederne kan optimere den måde, man arbejder med projekter på.

Af to tidligere forskningsprojekter fremgik det, at mange små og mellemstore virksomheder efterspørger kompetencer og kapacitet inden for den form, man bruger i forbindelse med projektarbejde. Det skabte bagrunden for udviklingen af FLUX-modellen.

Modellen er udviklet i tæt samarbejde med relevante virksomheder og flere end 50 interviews med 37 forskellige virksomheder har været en del af forskningsprojektet.

FLUX-model

Hvordan bruger man FLUX-modellen?

Hør projektdeltager lektor Helene Spliid fra Cphbusiness fortælle mere om FLUX-modellen.

Podcast: Projektledelse med FLUX-modellen

Hør projektleder lektor Jens Vestgaard og projektdeltager lektor Helene Spliid fra Cphbusiness fortælle mere om FLUX-modellen og om baggrunden for at udvikle modellen.

Hør podcasten

Kontakt os om projektet
Programleder
+45 3615 4956

Få skræddersyet et kursus til din virksomhed

Er du er interesseret i at få hjælp til at forbedre den måde, I arbejder med projekter på? Og ønsker du og din virksomhed at stå langt stærkere i forhold til at få succes med jeres projekter? Kontakt Cphbusiness, så vi kan skræddersy et kursus, der passer til netop din arbejdsplads.

Kontakt Cphbusiness på partner@cphbusiness.dk.

Samarbejdspartner

IBA Erhvervsakademi Kolding