Anders Bjerring Høier

Lektor

Copenhagen Business Academy

Anders Bjerring Høier

+45 3615 4762

Blågårdsgade 23B
2200 København N

Fagligt arbejdsområde på Cphbusiness

Underviser til dagligt på Handelsøkonom studiet på Nørrebro - Service og Oplevelser i emner indenfor økonomi, marketing, strategi, ledelse samt detail- og engros handel.

Repræsenterer afdelingen "Service og Oplevelser" i netværksprojektet Retail Reinvented, som er et tværgående udviklingsprojekt med fokus på de udfordringer, som detailhandlen står overfor i disse år. Arbejder i dette udviklingsprojekt især med udvikling af kundernes indkøbsoplevelse i detailhandlen.

Har været med til at udvikle valgfaget "Retail Management" og "Business Start-Up" på Serviceøkonom uddannelsen.Uddannelsesmæssig og erhvervsfaglig baggrund

Cand.merc i strategisk planlægning og finansiering fra Handelshøjskolen i København (CBS).

Administrerende direktør i detailkæden Friluftsland A/S i 22 år, hvor virksomheden ekspanderede fra en enkelt butik i København til en landsdækkende kæde med 10 butikker.

Har desuden arbejdet som produktschef i Nordisk Fjer Fritid A/S samt som økonomimedarbejder i stabsfunktionen "Økonomistyring" i DFDS A/S. Har desuden været rejseleder i rejsebureauet DCU-Rejser i 2 sæsoner.