Charlotte Dalgaard Petersen

Teamleder - Alumni

Copenhagen Business Academy

Charlotte Dalgaard Petersen

3615 4651

Nansensgade 19
1366 København K

Fagligt arbejdsområde på Cphbusiness

Jeg arbejder som projektleder i Studie og karriere, hvor mine ansvarsområder rummer opbygning af et alumne-netværk og styring af studenterorganisationen.

Arbejdsområder

Studenterorganisationen Cphbusiness Students:

Jeg arbejder stadig tæt sammen med studenterorganisationen (primært med formandsskabet) omkring udvikling af studenterorganisationens struktur, arbejdsgange, aktiviteter m.m. Jeg arbejder yderligere med at sikre et godt samarbejde mellem studenterorganisationen og Cphbusiness.

Derudover sidder jeg som medarbejderrepræsentant i studenterorganisationens bestyrelse.

Alumne-netværket Cphbusiness Alumni:

Jeg arbejder med udvikling af et alumne-netværk for samtlige dimittender fra Cphbusiness. Udviklingen rummer bl.a. strategi, struktur, kommunikationsplatforme og arrangementer.

Min historik på Cphbusiness

Jeg blev ansat som medarbejder nummer 3 på Cphbusiness. Jeg blev ansat i 2009 i rektoratet, hvor jeg sad sammen med rektor Ole Gram-Olesen og Dorte Schmidt, og arbejdede som direktionssekretær, altmuligblæksprutte og ansvarlig for bl.a. medarbejderkonferencer og uddannelsesmesser.

Fra 2012 til og med januar 2016 arbejdede jeg i medieafdelingen, som event- og kommunikationskoordinator med ansvar for bl.a. messer, skiltning og markedsføringsmaterialer. I 2013 var jeg ansvarlig for opbygningen af den tværgående studenterorganisation på Cphbusiness, Cphbusiness Students.

Uddannelsesmæssig og erhvervsfaglig baggrund

  • Diplom i Ledelse, Cphbusiness, afsluttet i 2012
  • Markedsføringsøkonom, Niels Brock, afsluttet i 2008
  • Faglært salgsassistent, Irma A/S, afsluttet i 2006