Claus Thomsen

Lektor

Copenhagen Business Academy

Claus Thomsen

+45 3615 4819

Nansensgade 19
1366 København K

Fagligt arbejdsområde på Cphbusiness

Claus Thomsen arbejder i EVU afdelingen (eftervidereuddannelse) indenfor de fleste ledelses- og afsætningsorienterede fag, bl.a. ledelse i praksis, det strategiske lederskab, strategisk salg, afgangsprojektvejledning, bestyrelsesarbejde, forandringsledelse, forretningsforståelse osv. .

Udover det løser han også opgaver for virksomheder, der ønsker specialtilrettede forløb, hvad enten der er tale om et kompetencegivende uddannelsesforløb eller et mindre kursus.


Uddannelsesmæssig og erhvervsfaglig baggrund

Claus Thomsen er oprindelig uddannet i et pengeinstitut, efterfulgt af flere år i pensionsbranchen, som exam. assurandør. 

Senere mere end 15 år i mediebranchen som mellemleder, funktionschef og på direktionsniveau som direktør/adm. direktør/ansvh. chefredaktør med direkte bestyrelsesreference i en mellemstor virksomhed. 

Udover det en række år som selvstændig og som rådgiver for mindre virksomheder. Deltager i bestyrelsesarbejde.

Claus Thomsen har bl.a. efteruddannet sig via en Diplom i ledelse, en MBA med speciale i International Management og en Master med speciale i Media Management (redaktionel ledelse), og han tager løbende efteruddannelse på CBS.