Line Kathrine Laustsen Langelund

Lektor

Copenhagen Business Academy

Line Kathrine Laustsen Langelund

3615 4570

Nørgaardsvej 30
2800 Kgs. Lyngby

Fagligt arbejdsområde på Cphbusiness

Jeg er uddannet antropolog med sidefag i geografi. I dag er jeg adjunkt hos Cphbusiness, hvor jeg underviser både på vores EVU uddannelser og vores AU uddannelser i projektledelse og rådgivning og kommunikation samt det nye valgfag bæredygtig forretningsforståelse. Jeg har en international karriere fra London og Kina, hvor jeg har arbejdet med uddannelse og rådgivning. Jeg har en stor interesse for klima, Verdensmålene (SDG) for Bæredygtig Udvikling og ny teknologi og deres fælles indflydelse på samfundet.

03.08.20 Adjunkt med projekter. Underviser bl.a. KROS på FIC. (Kommunikation, Kultur, salg)

Per.19.02-30.06.20 ansat i en projekt stilling på Campus Lyngby under projekt Fremtidens Lyngby 2.0. Hvor vi bl.a der på udvikling af en ny bæredygtighed i fremtidens uddannelser.

Per. 01.08.17 ansat i et års projektstilling  på EVU området i Lyngby i samarbejde med Poul Duus. Dette projekt var dog kun i 6 uger da jeg blev tilbud et job udenfor Cphbusiness.

I efteråret 2016 og foråret 2017 har jeg ligeledes varetaget kortere projektstillinger hos Cphbusiness , et projekt omkring fastholdelse af internationale studerende ( pilot Projekt Lyngby) i samarbejde sammen med Anna Diemer . Jeg var toveholder og projektleder på Bridge 2017 i Lyngby sammen med Rie Haas., hvor vi afsluttede projektet med en workshop. I foråret 17 varetog jeg også et observationsstudie af udvalgte uddannelser på Campus Lyngby, som også omhandlede en workshop for undervisere.
Uddannelsesmæssig og erhvervsfaglig baggrund

Uddannet antropolog MA og BA fra SOAS University of London med sidefag i Geografi. Jeg har en solid baggrund inden for forskellige uddannelsesområder. Jeg har bl.a. arbejdet som programmanager hos CBS Executive og som programdirektør og underviser hos DIS, hvor jeg igen i 2015 til 2017 har været tilknyttet som ekstern lektor i International advertising, samt  digital media & marketing project.

Hos Dis underviste jeg indvidere fag som; China Studies, Cross Cultural understanding, Leadership Across Cultyres

Jeg startede min karriere i Beijing hos markedsanalysevirksomheden CTR. I Kina har jeg også arbejdet meget med uddannelsesområdet og har ved adskillige lejligheder i mine senere jobs med uddannelse, både børn, unge og voksne bistået den internationale liaison officer i dennes rolle i projekter med kinesiske uddannelsesinstitutioner.

Jeg har senere i min karriere igen genoptaget den kinesiske forbindelse, da jeg i perioden 2017-2020 arbejder for foreningen Danish-Chinese Business Forum i en projektlederrolle, hvor jeg varetog events, kommunikation og marketing mm.


Kort: Startede min karriere i Kina/Beijing hos et markedsanalyse virksomhed CTR ( joint ventures med TNS ( som senere fik mig til Danmark TNS Gallup i 2003, hvor jeg var et år inden, jeg startede hos DIS. Inden 2003 boede jeg knap 10 år mellem London og Kina.