Line Kathrine Laustsen Langelund

Adjunkt

Copenhagen Business Academy

Line Kathrine Laustsen Langelund

3615 4570

Nørgaardsvej 30
2800 Kgs. Lyngby

Fagligt arbejdsområde på Cphbusiness

Per.03.08.20 Adjunkt med projekter. Underviser bl.a. KROS på FIC. (Kommunikation, Kultur, salg)

Per.19.02-30.06.20 ansat i en projekt stilling på Campus Lyngby under projekt Fremtidens Lyngby 2.0.

Per. 01.08.17 ansat i et års projektstilling  på EVU området i Lyngby i samarbejde med Poul Duus. Dette projekt var dog kun i 6 uger da jeg blev tilbud et job udenfor Cphbusiness.

I efteråret 2016 og foråret 2017 har jeg ligeledes varetaget kortere projektstillinger hos Cphbusiness , et projekt omkring fastholdelse af internationale studerende ( pilot Projekt Lyngby) i samarbejde sammen med Anna Diemer . Jeg var toveholder og projektleder på Bridge 2017 i Lyngby sammen med Rie Haas., hvor vi afsluttede projektet med en workshop. I foråret 17 varetog jeg også et observationsstudie af udvalgte uddannelser på Campus Lyngby, som også omhandlede en workshop for undervisere.

Uddannelsesmæssig og erhvervsfaglig baggrund

Uddannet antropolog MA og BA fra SOAS University of London med sidefag i Geografi. Jeg har en solid baggrund inden for forskellige uddannelses områder, senest hos CBS Executive som program manager, og tidligere som program direktør og underviser hos DIS ( Study Abroad in Scandinavia). 

2015 til dec 2017 var jeg tilknytte DIS som ekstern lektor og undervisere i Digital Media & Marketing project, hvor jeg bl.a samarbejdede med Video platformsvirksomheden 23 og virksomheden Americanpie.co. samt i 4 semester med den digitale medie virksomhed   MarketingLion som netop er solgt ind til Siteimprove, hvorfor jeg i august 2017 starter et samarbejde med den digitale virksomhed IHH Nordic. På Uddannelses området har jeg også arbejdet meget med Kina både unge og executives og bistået den international liason officer rolle omkring mange Kina projekter med Kinesiske uddannelsen institutioner.

Fra oktober 2017 til Jan 2020 var jeg fuldtid hos foreningen Danish-Chinese Business Forum i en projektleder rolle, hvor jeg varetog events, kommunikation/Marketing mm.

Startede min karriere i Kina/Beijing hos et markedsanalyse virksomhed CTR ( joint ventures med TNS ( som senere fik mig til Danmark TNS Gallup i 2003, hvor jeg var et år inden, jeg startede hos DIS. Inden 2003 boede jeg knap 10 år mellem London og Kina.