Maja Bonibay Wulffeld

Kommunikationsmedarbejder

Copenhagen Business Academy

Maja Bonibay Wulffeld

3615 4979

Landemærket 11
1119 København K

Fagligt arbejdsområde på Cphbusiness

Jeg er ansat i Cphbusiness' Medieafdeling som event- og marketingkoordinator med ansvar for følgende områder:

Interne og eksterne arrangementer: 
Er ansvarlig for kampagner, bemanding og alle opgaver til åbent hus. Står for koordinering og eksekvering af informationsmøder, årskonferencer, dimissioner, studiestart, Future Summit, Årets Cphbusinesspraktik m.m. 

Kampagnefilm og videoproduktion:
Står for alt fra a-z under udarbejdelse af nye kampagnefilm og photoshoots herunder koordinering, strategi, udarbejdelse af manus, casting af skuespillere/modeller, korrekturrunder m.m. af vores kampagnefilm og små produktioner af film og filmbannere.

Kampagner:

Står for at planlægge, koordinere, igangsætte og afvikle Cphbusiness' kampagner indenfor rekruttering af nye studerende til fuldtidsuddannelserne samt Cphbusiness’ efter- og videreuddannelser.

Sociale medier: 
Jeg er ansvarlig for Cphbusiness' Facebook og Instagramside og står for daglig drift, annoncering og strategiudvikling for platformene. 

Merchandise:
Står for bestilling af alt Cphbusiness’ merchandise herunder keyhangers, kuglepenne, bolsjer, kreditkortholdere, internationale gaver og andre giveaways, logotøj m.m. 

Projektledelse:
Er projektleder på projekter med de øvrige otte erhvervsakademier i forbindelse med Årets Erhvervsakademipraktik.

Tryksager:
Jeg er ansvarlig for at koordinere og producere tryksager som plakater, roll-ups, logopapir, beachflag, messematerialer, brochurer, visitkort og materialer med logo m.m.. 

Uddannelsesmæssig og erhvervsfaglig baggrund

Uddannelsesmæssig baggrund

Jeg er uddannet markedsføringsøkonom samt har en professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Herudover har jeg specialiseret mig i SoMe via uddannelse inden for Digital markedsføring hos Bigum & Co. samt Facebook annoncering hos David Lorentzen. 

Erhvervserfaring

  • Dansk Byggeri i Kursus & Udviklingsafdelingen 2013-2015
  • Arbejdet på TEC i Marketing- og kommunikationsafdelingen 2014-2015 
  • Event- og marketingkoordinator hos Cphbusiness 2015 - nu 

Find mig på LinkedIn her