Maja Bonibay Wulffeld

Kommunikationsmedarbejder

Copenhagen Business Academy

Maja Bonibay Wulffeld

+45 3615 4979

Blågårdsgade 23B
2200 København N

Fagligt arbejdsområde på Cphbusiness

Jeg er ansat i Cphbusiness' Medieafdeling som event- og marketingkoordinator. Her har jeg ansvaret for rekruttering af studerende på Cphbusiness’ fuldtidsuddannelser med ansvar inden for følgende områder:

Kampagner:
Jeg står for at planlægge, koordinere, producere og afvikle Cphbusiness' kampagner på tværs af alle vores platforme som fx displaybannere, Facebook- og Instagram kampagner, AdWords, outdoor annoncering og influencer kampagner i forbindelse med rekruttering af nye studerende til fuldtidsuddannelserne. 

Herudover er jeg involveret i forhold til budgetter og optagtal, så vi sikre vi når i mål med antallet af ansøgere.

Interne og eksterne arrangementer:
Jeg er ansvarlig for kampagner, konceptudvikling, eksekvering og har det overordnede ansvar for alle organisationens åbent hus-arrangementer og uddannelsesmesserne KarriereTanken.

Herudover står jeg også for andre arrangementer som fx hjælp til informationsmøder, årskonferencer, dimissioner, studiestart, Future Summit, Årets Cphbusinesspraktik og sektorprojektet Årets Erhvervsakademipraktik.

Kampagnefilm og videoproduktion:
Jeg står for produktion og udarbejdelse af nye kampagnefilm i samarbejde med vores videoproducent og photoshoots herunder koordinering, strategi, udarbejdelse af manus, casting af skuespillere/modeller, korrekturrunder m.m. af vores kampagnefilm og små produktioner af film og filmbannere.

Sociale medier:
Jeg er ansvarlig for Cphbusiness' Facebook og Instagramside og står for daglig drift, annoncering og strategiudvikling for platformene.

Projektledelse:
Jeg er projektleder på projekter med de øvrige syv erhvervsakademier i forbindelse med Årets Erhvervsakademipraktik.

Uddannelsesmæssig og erhvervsfaglig baggrund

Uddannelsesmæssig baggrund

Jeg er uddannet markedsføringsøkonom samt har en professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Herudover har jeg specialiseret mig i SoMe via uddannelse inden for Digital markedsføring hos Bigum & Co. samt Facebook annoncering hos David Lorentzen. 

Erhvervserfaring

  • Dansk Byggeri i Kursus & Udviklingsafdelingen 2013-2015
  • TEC i Marketing- og kommunikationsafdelingen 2014-2015 
  • Event- og marketingkoordinator hos Cphbusiness 2015 - nu 

Find mig på LinkedIn her