Mette Høy

Programchef - Ledelse

Copenhagen Business Academy

Mette Høy

3615 4976

Nansensgade 19
1366 København K

Fagligt arbejdsområde på Cphbusiness

Programchef Ledelse og Kommunikation

Uddannelsesmæssig og erhvervsfaglig baggrund

Jeg arbejder i et spændingsfelt mellem ledelse, læring, udvikling og forretningsforståelse.

Jeg lader mig inspirere af den nyeste forskning inden for ledelse og pædagogik og bruger gerne ledelses- og styringsværktøjer til at udvikle, planlægge og gennemføre professionelle læringsforløb.

Jeg har erfaring som projektleder og leder gerne tværgående projekter med henblik på at tilføre organisationen nye muligheder. Jeg har blandt andet været projektleder for projektet ”Fremtidens Lærings- og udviklingsmiljø”. Her har vi valgt en eksperimenterende tilgang, hvor udviklingen
er en integreret del af læringsmiljøerne, hvilket har gjort det muligt at udvikle læringsforløb, som er baseret på den nyeste viden.

Grundlaget er et godt og meningsskabende teamsamarbejde, hvilket jeg tilgår med en anerkendende tilgang og ved at have fokus på fælles mål og en kultur med et højt ambitionsniveau.

Ledelse og læring er således et omdrejningspunkt i mit virke, hvorfor jeg i 2008 suppelerede med en master i voksenuddannelse. Refleksion over egen praksis i relation til de studerendes og kollegers kompetenceudvikling var endvidere afsættet for min positiv bedømte lektoranmodning i sommeren 2014. Kompetencer jeg ligeledes bringer i spil i min rolle som adjunktvejleder for mine kolleger samt som bidragyder i pædagogisk forum.

For mig er det en selvfølge at have fokus på forretningen. Jeg er uddannet Cand. Merc. og har arbejdet som marketingchef i TDC. Her løftede jeg ansvaret for Call Center divisionens
produktudvikling og markedsføring samt rollen som projektleder for strategiudvikling og implementering af CRM i divisionen.