Maisa Larsen dé Martino

Lektor

Maisa underviser og forsker i ledelse og kommunikation på Cphbusiness. 

Maisa har en bred erfaring fra både bundlinjefokuserede virksomheder og NGO-verdenen. Hun har arbejdet i IT-branchen og kommunikationsbranchen og med socialpædagogiske indsatser, fx i forhold til asylansøgere og menneskehandel.

Maisa har fokus på at skabe et trygt og udviklende læringsmiljø, og derfor er det vigtigt for hende at fremme og styrke relationerne i undervisningsrummet. På Maisas hold kan du være sikker på, at undervisningen tager udgangspunkt i din egen praksis. Her støtter og motiverer Maisa dig til at udvikle dig og implementere nye mål i dit liv og din virksomhed.

Maisa fortæller: - Når det lykkes at skabe en stærk synergi i undervisningsrummet, så opstår muligheden for, at jeg sammen med de studerende kan udfordre gamle mønstre, som kan have holdt den studerende tilbage i sin praksis. Derved opstår muligheden for at frigøre et større handlerum for den studerende - både privat og erhvervsmæssigt.

Ekspert inden for:

  • Operationel ledelse
  • Kommunikation
  • Præsentationsteknik

Projekter

Grøn omstilling

1. feb. 2022 - 1. jun. 2023

Vis mere Vis mindre

Danske virksomheder oplever i stigende grad eksterne krav fra fx EU om at kunne dokumentere flere grønne tiltag. Samtidig er der øget opmærksomhed på at bidrage til en mere bæredygtig verden. Målet med dette forskningsprojekt er at gøre det mere overskueligt for små og mellemstore danske virksomheder inden for servicesektoren at sætte en grønnere retning for fremtiden.

Læs mere om projektet ›

Ledelse af unge

Maj - dec. 2017

Vis mere Vis mindre

Maisa var med til at undersøge, hvordan ledere kan fastholde unge medarbejdere, hvordan man sikrer en effektiv arbejdsindsats, og hvordan man som leder får bragt de unges potentiale i spil.

Læs mere om projektet ›

Ledelse af hybride arbejdspladser

1. jan. 2022 - 1. feb. 2023

Vis mere Vis mindre

I løbet af de seneste år har de fleste af os oplevet, at vores private hjem også er blevet til en arbejdsplads. De hybride arbejdspladser giver nogle muligheder og udfordringer i danske virksomheder. I forskningsprojektet undersøger Maisa, hvordan man udøver sin ledelse i denne nye kontekst, hvor medarbejdere og ledere veksler mellem hjemmekontoret og skrivebordet på arbejdspladsen.

Læs mere om projektet ›

Certificeringer

Shadow Facilitator

2018

Erhvervserfaring

Lektor

Cphbusiness

2011 -

Socialkoordinator, ledelse af psykosociale teams, kontaktperson og underviser

Røde Kors Danmark

2008 - 2011

Coach, vejleder og organisationskonsulent

Facilitering.org

2007 -

Projektleder og HR Manger

21st.dk/Cell Network

2000 - 2002

Uddannelse

Cand.mag. i retorik og italiensk med specialisering i ledelse

Københavns Universitet og Copenhagen Business School

2007