Maisa Larsen dé Martino

Lektor

Maisa underviser og forsker i ledelse og kommunikation på Cphbusiness. 

Maisa har en bred erfaring fra både bundlinjefokuserede virksomheder og NGO-verdenen. Hun har arbejdet i IT-branchen og kommunikationsbranchen og med socialpædagogiske indsatser, fx i forhold til asylansøgere og menneskehandel.

Maisa spiller en stor rolle i forsknings- og udviklingsarbejdet på Cphbusiness, hvor hun er projektleder og -deltager på flere projekter inden for ledelse. Blandt andet om ledelse af hybride arbejdspladser og ledelse inden for grøn omstilling.

Som underviser har Maisa fokus på at skabe et trygt og udviklende læringsmiljø, og derfor er det vigtigt for hende at fremme og styrke relationerne i undervisningsrummet.

Maisa fortæller: - Når det lykkes at skabe en stærk synergi i undervisningsrummet, så opstår muligheden for, at jeg sammen med de studerende kan udfordre gamle mønstre, som kan have holdt den studerende tilbage i sin praksis. Derved opstår muligheden for at frigøre et større handlerum for den studerende - både privat og erhvervsmæssigt.

Ekspert inden for:

  • Ledelse af hybridorganiserede arbejdspladser
  • Ledelse inden for grøn omstilling
  • Ledelse af diversitet
  • Kommunikation
  • Coaching
  • Relationskompetencer

Maisas kommende kurser

Projekter

Diversitet på hybridorganiserede arbejdspladser

1. feb. 2023 - 1. feb. 2024

Vis mere Vis mindre

Maisa er projektleder på forskningsprojektet, som undersøger, hvordan vi kan vedligeholde eller fremme diversitet på hybridorganiserede arbejdspladser.

Læs mere om projektet ›

Ledelse af hybride arbejdspladser

1. jan. 2022 - 1. feb. 2023

Vis mere Vis mindre

Som projektleder undersøger Maisa, hvordan man udøver sin ledelse i den nye kontekst, hvor medarbejdere og ledere veksler mellem hjemmekontoret og arbejdspladsen.

Læs mere om projektet ›

Grøn omstilling

1. feb. 2022 - 1. jun. 2023

Vis mere Vis mindre

Danske virksomheder oplever i stigende grad eksterne krav fra fx EU om at kunne dokumentere flere grønne tiltag. Samtidig er der øget opmærksomhed på at bidrage til en mere bæredygtig verden. Målet med dette forskningsprojekt er at gøre det mere overskueligt for små og mellemstore danske virksomheder inden for servicesektoren at sætte en grønnere retning for fremtiden.

Læs mere om projektet ›

Ledelse af unge

Maj - dec. 2017

Vis mere Vis mindre

Maisa var med til at undersøge, hvordan ledere kan fastholde unge medarbejdere, hvordan man sikrer en effektiv arbejdsindsats, og hvordan man som leder får bragt de unges potentiale i spil.

Læs mere om projektet ›

Certificeringer

Skyggefacilitator

2018

Erhvervserfaring

Lektor

Cphbusiness

2011 -

Socialkoordinator, ledelse af psykosociale teams, kontaktperson og underviser

Røde Kors Danmark

2008 - 2011

Coach, vejleder og organisationskonsulent

Facilitering.org

2007 -

Projektleder og HR Manger

21st.dk/Cell Network

2000 - 2002

Uddannelse

Kandidat i retorik og ledelse

Københavns Universitet og Copenhagen Business School

2007