Rikke Bjergaard Dinnetz

Lektor

Copenhagen Business Academy

Rikke Bjergaard Dinnetz

+45 3615 4775

Nansensgade 19
1366 København K

Fagligt arbejdsområde på Cphbusiness

Rikke underviser i området Ledelse & Kommunikation på åbne
uddannelser såvel som lukkede virksomhedshold og kursusforløb på dansk og engelsk.

Hun underviser på følgende fag: Kommunikation i praksis, præsentationsteknik, skriftlig kommunikation, ledelse i praksis, coaching & konflikthåndtering, mindfulness, procesfacilitering, positiv psykologi i ledelse og positiv psykologi i organisationen.


Uddannelsesmæssig og erhvervsfaglig baggrund

Rikke er cand. mag. i spansk & retorik fra Københavns Universitet og journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Desuden er hun business-, life- og stresscoach samt certificeret i JTI og Teamkompasset fra Center for Ledelse. Hun har også en uddannelse i relationskompetencer.

Hun har solid erfaring som kommunikationsrådgiver fra konsulentbureauer i Danmark og Sverige, hvor hun har arbejdet med PR og place branding af Øresundsregionen. Desuden har hun været journalist, redaktionschef og chefredaktør i magasinbranchen. 

Rikke er forfatter til to bøger. “Lykkelig nu - med positiv kommunikation" fra Politikens forlag i 2009 og "Fantastiske familie" fra FADL i 2013. Hun er desuden medforfatter til bøgerne "Sociale medier" fra 2017 og "Robusthed i praksis" fra 2017.