HF-brobygning på Cphbusiness i november

Alle HF-elever i Region Hovedstaden har nu mulighed for at komme og høre mere om uddannelserne på Cphbusiness, når vi holder HF-brobygning den 18. - 20. november 2019 i København og Lyngby.

06. august 2019

Hvilke uddannelser tilbyder Cphbusiness, og hvad vil det sige at tage en erhvervsakademiuddannelse? Det kan HF-eleverne i Region Hovedstaden blive klogere på den 18. - 20. november 2019, når Cphbusiness åbner dørene til årets HF-brobygning på Cphbusiness City, Cphbusiness Søerne og Cphbusiness Lyngby.

Oplev undervisningen

Til brobygningsarrangementet er der fokus på Cphbusiness som uddannelsesinstitution, vores pædagogik og de forventninger, vi har til vores studerende. Det vil også være muligt at opleve en undervisningslektion, hvor underviseren giver eksempler på, hvad der arbejdes med i undervisningen.

Alle uddannelserne på Cphbusiness indeholder praktikforløb, ligesom vi er i tæt kontakt med erhvervslivet og arbejder med praksisnære cases i undervisningen. Denne praksisorienterede tilgang vil HF-eleverne også få indblik i.

Hvem kan deltage?

Cphbusiness tilbyder brobygningsforløb til HF-elever i hele Region Hovedstaden. Formålet er, at HF-eleverne får kendskab til de mange uddannelsesmuligheder, der udbydes på Cphbusiness.

Hør om tre fagområder

I år tilbyder vi brobygningsforløb inden for tre af vores fagområder:

  • Salg og Markedsføring
  • Økonomi og Finans
  • IT og Multimedie

De enkelte HF-klasser kan deltage i det arrangement, som bedst matcher deres interesser og fagpakkeundervisning.

Program

Programmet gælder for alle tre dage: Mandag den 18. november, tirsdag den 19. november og onsdag den 20. november. Man kan vælge mellem et formiddagsbesøg kl. 9.30 – 12.00 eller et eftermiddagsbesøg kl. 12.30 – 15.00.

Kl. 9.30 – 12.00:

  • Et modul på Cphbusiness Søerne i Salg og Markedsføring
  • Et modul på Cphbusiness City i Økonomi og Finans
  • Et modul på Cphbusiness Lyngby i IT og Multimedie

Kl. 12.30 – 15.00:

  • Et modul på Cphbusiness Søerne i Salg og Markedsføring
  • Et modul på Cphbusiness City i Økonomi og Finans
  • Et modul på Cphbusiness Lyngby i IT og Multimedie

Tilmelding nu efter først-til-mølle-princippet

Tilmelding skal foretages af en HF-lærer eller koordinator og skal ske i hold af maksimum 30 elever med deltagelse af én lærer pr. hold. Man skal desuden angive antallet af elever, da Cphbusiness kan få brug for at fylde alle pladser op. Elever kan ikke tilmeldes enkeltvis.

I kan allerede tilmelde jer nu, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Sådan tilmelder I jer

Ønsker du at tilmelde et hold til brobygning, så skriv en mail til chefkonsulent Søren Meyer på sme@cphbusiness.dk. Her angiver du, hvilket forløb I er interesserede i, og om I ønsker at deltage formiddag eller eftermiddag.

Man kan godt tilmelde sig flere af arrangementerne, men vær opmærksom på, at de finder sted på forskellige lokationer.

Fristen for tilmelding er senest den 1. november 2019.

Kontakt

Arrangementet foregår på følgende lokationer:

Cphbusiness Søerne
Nansensgade 19
1366 København K

Cphbusiness City
Landemærket 11
1119 København K

Cphbusiness Lyngby
Nørgaardsvej 30
2800 Lyngby

Har du spørgsmål til brobygningsarrangementet eller tilmelding, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Søren Meyer på sme@cphbusiness.dk.