GamerzClass rejser nyt millionbeløb

Virksomheden fra iværksætterfællesskabet Inkubatoren på Cphbusiness har store vækstplaner og har netop rejst yderligere kapital til at føre dem ud i livet.

04. december 2019

Foto: GamerzClass vandt Startup World Cup Danmark i marts 2019.

Vækstfonden, investoren Jesper Drescher og venturefonden Bumble Ventures har tilsammen netop skudt et nyt millionbeløb i GamerzClass.

- Vi er ved at etablere et kontor i San Francisco og et i Los Angeles. Det giver god mening at være derovre, når alle de store spillere er derovre, og det også er dér, en stor del af vores revenue kommer fra. Og så er vi ved at ansætte flere key-employees, som skal med på rejsen, siger Victor Folmann, stifter og CEO i GamerzClass.

Virksomheden, der er en del af iværksætterfællesskabet Inkubatoren på Cphbusiness, giver e-sportsspillere over hele verden mulighed for at lære af verdens allerbedste spillere inden for deres felt, og det er der mange, der har fået øjnene op for.


Læs også: Inkubatorvirksomheden GamerzClass vinder Startup World Cup i Danmark


GamerzClass har i øjeblikket betalende brugere fra mere end 120 lande. Der er mange brugere i USA, men også Asien er godt repræsenteret. Et kontor i Asien er derfor også på tegnebrættet - måske i Kina, da mange videoer bliver afspillet på engelsk, men med kinesiske undertekster.

En del af investeringen kommer også til at gå til udvikling af selve e-sportsplatformen, og der er en tættere integration med spillene i horisonten, så øvelserne i GamerzClass ikke blot eksisterer som særskilte videoer som i dag, fortæller Victor Folmann, der har en professionsbacheloruddannelse i international handel og markedsføring fra Cphbusiness i baggagen.

N0tail i hus og benzin på bålet

GamerzClass i fuld gang med at producere indhold, etablere kontorer, ansætte medarbejdere, udvikle platformen og meget mere. Ved udgangen af 2019 går de efter at være 12 ansatte og have udgivet 20 kurser. I 2020 er forventning at udgive 30 kurser, fortæller Victor Folmann.

Samtidig er der kommet mange nye ’coaches’ til i 2019, bl.a. den mest vindende e-sportsspiller i hele verden, Johan “N0tail” Sundstein.

I foråret 2019 modtog GamerzClass deres første millioninvestering. Udfordringen var dér at bevise, om virksomheden var skalérbar, og om de kunne producere og sælge i større omfang. Om virksomheden så at sige kunne blive en seriøs forretning.

- Og det har vi vist, at vi kan, og nu ryger der sådan rigtig benzin på bålet, siger Victor Folmann, der med udsigt til endnu større investeringer i 2020 ser ud til at gå et travlt år i møde sammen med resten af holdet.


Læs mere om GamerzClass på gamerzclass.com.

Læs mere om iværksætterfællesskabet Inkubatoren på cphbusiness.dk her: Inkubatoren