Cphbusiness er med i Genvækst

Genvækst skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med tiden efter coronakrisen, og den 1. oktober skydes projektet i gang på Cphbusiness.

09. september 2020

Opdatering: Gentænk din forretning-eventet på Cphbusiness er blevet udskudt til juni 2021 pga. den øgede coronasmitte i Københavnsområdet i september 2020.

Coronakrisen har medført store tab for mange virksomheder og ansatte, men kriser rummer også muligheder. Genvækst fokuserer på at hjælpe virksomhederne i tiden efter krisen og inspirere til at gribe de muligheder, der opstår.

- Det er vores kerneopgave at løfte dansk erhvervsliv gennem uddannelse og viden. Kriser tvinger én til at tænke nyt, uanset om man selv er direkte berørt eller ej, og med Genvækst vil vi gerne inspirere og give værktøjer til virksomhedsejere og ledere, så de kan se på deres virksomhed med friske øjne, siger Torben Kirk Rønler, chef for Cphbusiness Partner, der varetager efter- og videreuddannelse på erhvervsakademiet.

Temakonferencer i hele landet

Det er Danske Erhvervsakademier, SMVdanmark, Lederne, ASE, Dansk Erhverv og Fagbevægelsens Hovedorganisation, der står bag Genvækst, som igen er en del af genstartNU.dk, som Industriens Fond står bag.

Fra den 1. oktober 2020 og gennem foråret 2021 bliver der afholdt en række temakonferencer på Danmarks otte erhvervsakademier.

Temaet for første konference er Gentænk din forretning, og blandt talerne finder man professor Thomas Ritter fra CBS og CEO Anders Ertmann fra Intermail.

- Vi glæder os til en spændende dag, hvor virksomheder har muligheden for at blive udfordret i deres tænkning og gå hjem med konkrete værktøjer. Thomas Ritter er en af Danmarks førende eksperter inden for bl.a. markedsstrategi, og Anders Ertmann har stået i spidsen for Intermails transformation, så der er rigeligt at blive inspireret af, siger Torben Kirk Rønler.

Tilmeld dig nu

Når deltagerne forlader konferencen, skal de gerne være blevet klogere på, hvordan man kan udnytte de muligheder, en krise også skaber. Det vil de to meget forskellige talere komme rundt om i løbet af formiddagen.

Professor Thomas Ritter fra CBS sætter fokus på spørgsmålene om, hvordan corona har påvirket din forretning, og hvordan du kan tilpasse din forretningsmodel.

CEO Anders Ertmann står bag en gennemgribende digital transformation af virksomheden Intermail, og han vil fortælle om de svære beslutninger og den eksekveringshastighed, det har krævet.

Dagen starter kl. 08.30 og varer til kl. 11.00. Det fulde program kan du se på gentænk.nu.

Der er både mulighed for at deltage fysisk og via livestreaming. Tilmeldingsfristen er mandag den 28. september 2020.

Tilmeld dig på gentænk.nu

Opdatering: Gentænk din forretning-eventet på Cphbusiness er blevet udskudt til juni 2021 pga. den øgede coronasmitte i Københavnsområdet i september 2020.