Underviserportrætter

Mød de seks undervisere, som er indstillet til Uddannelses- og Forskningsministeriets pris Undervisningsprisen 2021, som hylder de fremragende undervisere på de videregående uddannelser.

20. december 2020

Anders Bjerring Høier

Anders Bjerring Høier

”Anders’ rolige natur og hans dedikation til området bliver understøttet af hans gode didaktiske evner og hans altid smilende tilgang til de studerende – det gør ham til en sand stjerne blandt sine studerende.”
- nominering af Anders Bjerring Høier til Undervisningsprisen 2021

Anders Bjerring Høier underviser på handelsøkonomuddannelsen på Cphbusiness Nørrebro og har en stærk erfaring fra erhvervslivet med bl.a. 22 år som administrerende direktør for Friluftsland A/S i bagagen.

- Jeg er virkelig glad for det og beæret over det. Først var jeg meget overrasket, og da jeg så tænkte lidt over det, så var jeg beæret over, at nogle havde lagt mærke til det kæmpe arbejde, vi som team har gjort i forbindelse med at lave handelsøkonomuddannelsen på Nørrebro, siger Anders Bjerring Høier og fortæller, at uddannelsen flyttede afdeling, fik ny studieordning og nyt underviserteam på samme tid.

Nomineringen fremhæver også, at Anders Bjerring Høier altid arbejder hårdt for at lære sine studerende alt, hvad der er at vide om retail, handel og en købmands sande hverdag gennem cases og virksomhedsbesøg, og at han bidrager med ny viden, bl.a. gennem Cphbusiness-projektet Retail Reinvented, hvor han blandt andet har skrevet artikler om udvikling af bedre indkøbsoplevelser.

Tillykke til Anders Bjerring Høier!


Clement Cliford

Clement Cliford

”Han får undervisningen til at være sjov og behagelig, selvom der er tryk på.”
- nominering af Clement Cliford til Undervisningsprisen 2021

Clement Cliford underviser blandt andet i de økonomiske fag på finansøkonomuddannelsen på Cphbusiness City og er nomineret til Undervisningsprisen 2021.

- Det er superfedt, at de studerende anerkender det stykke arbejde, man går og laver, så det er jeg rigtig glad for, siger Clement Cliford, der godt kan nikke genkendende til det sjove i undervisningen.

- Jeg er meget engageret i de studerende og synes, at det er superfedt at undervise. Og ja, vi skal have det sjovt, ellers kan det blive for kedeligt. Jeg har det sjovt og hygger mig, og det tror jeg smitter af på mine studerende, siger han.

Nomineringen fremhæver også, at Clement Cliford er klar til at hjælpe, hvis man har det mindste problem, og at han respekterer hver og én.

Tillykke til Clement Cliford!


Jan-Christian Haxthausen

Jan-Christian Haxthausen

”Jan-Christian er en underviser, som giver dig energi og motivation. Hans undervisning er altid en fornøjelse at deltage i, og som studerende føler du altid, at du betyder noget. Han er en underviser, som giver sig 100% i arbejdet, og en person, som virkelig elsker at undervise os.”
- nominering af Jan-Christian Haxthausen til Undervisningsprisen 2021

Lektor Jan-Christian Haxthausen er underviser på markedsføringsøkonomuddannelsen på Cphbusiness Lyngby og tager en erfaring som bl.a. marketingchef for IC Companys med ind i undervisningslokalet.

- Det gør mig utrolig glad, og jeg er meget beæret over at blive indstillet til prisen. For mig er det en kæmpe anerkendelse af mit arbejde, at de studerende ikke alene giver udtryk for, at de har været glade for min undervisning, men faktisk tager sig tid til at indstille mig og begrunde en indstilling. Det betyder meget for mig og er utroligt motiverende, siger Jan-Christian Haxthausen.

Nomineringen fremhæver også, at Jan-Christian Haxthausen altid tager feedback til sig og justerer hurtigt på baggrund af den. Han inddrager sit eget netværk i undervisningen, hans egen erfaring er vigtig, og så er han dybt engageret i hvert hold, han underviser.

Tillykke til Jan-Christian Haxthausen!


Jesper Thisted Larsen

Jesper Thisted Larsen

”Han fortæller med levende fagter og interessante anekdoter uforbeholdent om erfaringer og lærestreger inden for erhvervslivet. Og så endda på en måde, hvor man ikke kan undgå at blive fanget, selvom man ikke normalt finder emnet interessant. Han formår at have virkeligt gode og relevante pointer i hans fængende historier”
- nominering af Jesper Thisted Larsen til Undervisningsprisen 2021

Lektor Jesper Thisted Larsen er underviser på serviceøkonomuddannelsen på Cphbusiness Nørrebro og har 25 års erfaring inden for den internationale modebranche med fokus på økonomi, supply chain management, strategi og CSR.

- Jeg er både rørt og stolt over, at jeg formår at få min glæde ved økonomifaget til at smitte af på vores studerende, siger Jesper Thisted Larsen.

Nomineringerne fremhæver også, at Jesper Thisted Larsen vækker faglig selvtillid og altid er positiv omkring emnerne. Det bliver også fremhævet, at han er meget direkte i sin feedback, men på en måde som er konstruktiv og brugbar for de studerende. Samtidig formår han at skabe et undervisningsmiljø fuld af diskussion, engagement og overraskelse.

”Jeg tror kun, det er i Jespers klasse, at vi i så stor grad kan opleve, at alle bryder ud i latterbrøl og afslutningsvist går derfra dybsindige og spændte på næste undervisning.”
- nominering af Jesper Thisted Larsen til Undervisningsprisen 2021.

Tillykke til Jesper Thisted Larsen!


Mattias Wärn

Mattias Wärn

”Mattias Wärn fortjener ekstra anerkendelse for at undervise så godt i ret tekniske og udfordrende emner.”
- nominering af Mattias Wärn til Undervisningsprisen 2021

Lektor Mattias Wärn underviser i de økonomiske fag og statistik på Cphbusiness Søerne og har en bred erfaring som underviser, vejleder og forretningskonsulent i det private erhvervsliv.

- Jeg blev meget overrasket. Jeg vidste, at der var én, der havde tænkt sig at nominere mig, men ikke, at det blev til noget, siger han.

For Mattias Wärn betyder nomineringen, at de mange år med undervisning i økonomifag for meget forskellige studerende har givet pote.

- Efter så mange år, så er der én, der godkender og siger; han har knækket den pædagogiske kode i økonomifag, griner Mattias Wärn.

Nomineringen fremhæver også, at Mattias Wärn giver konstruktiv feedback, bidrager til en høj grad af refleksion hos sine studerende og inddrager praktisk erfaring og inspiration udefra.

Tillykke til Mattias Wärn!

Søren Møller Jensen

Søren Møller Jensen

”Søren var altid velforberedt og ville ved slutningen af undervisningen oftest spørge om feedback til hans undervisning. Dette var på baggrund af nye metoder, han havde taget i brug eller ting, der generelt kunne gøres bedre. Søren forstod nemlig, at mennesker er anderledes, og at ikke alle lærer på samme måde.”
- nominering af Søren Møller Jensen til Undervisningsprisen 2021

Lektor Søren Møller Jensen er underviser på finansbacheloruddannelsen på Cphbusiness City og har erfaring inden for bl.a. markedsanalyse, salg og markedsføring fra en lang række virksomheder.

- Jeg blev rigtig glad og beæret. Der er også en ydmyghed forbundet med det, for jeg støder på mange kollegaer på Cphbusiness, som jeg bliver inspireret af. Jeg har jo ikke selv opfundet alt. Min undervisning er i høj grad inspireret af kollegaer og også med input fra ekstern side, siger Søren Møller Jensen om nomineringen.

Nomineringen fremhæver også, at Søren Møller Jensen viser et kæmpestort engagement i undervisningen, som altid bliver afviklet på en interessant og spændende måde. Søren Møller Jensen afprøver mange forskellige undervisningsmetoder, og da corona ramte i foråret 2020, var han i høj grad omstillingsparat og udnyttede de digitale værktøjer, lyder det i nomineringen.

Tillykke til Søren Møller Jensen!