De første dimittender fra e-handel er klar til jobmarkedet

Sabrina Foged Hansen er blandt de første dimittender fra professionsbacheloruddannelsen e-handel på Cphbusiness. Hun blev ansat direkte på sit praktiksted og har haft stor gavn af værktøjerne fra uddannelsen.

15. april 2021

De første studerende fra professionsbacheloruddannelsen e-handel på Cphbusiness dimitterede i begyndelsen af 2021.

I alt er 50 studerende dimitteret fra uddannelsen. En af dem er 24-årige Sabrina Foged Hansen, der læste e-handel som en overbygning til erhvervsakademiuddannelsen markedsføringsøkonom.

- Jeg har altid interesseret mig for creative content, den kreative del af digital markedsføring og hele dataanalysen bag. Det fik vi virkeligt lov til at gå i dybden med på uddannelsen i e-handel, fortæller Sabrina Foged Hansen.

I løbet af professionsbacheloruddannelsen e-handel er de studerende i praktik i en virksomhed. Sabrina Foged Hansen var praktikant hos Represented by Bloggers Delight, hvor hun efterfølgende blev ansat som Campaign Manager.


Læs mere om professionsbacheloruddannelsen e-handel her: E-handel | Cphbusiness


På uddannelsen lærte jeg blandt andet, hvordan man markedsfører sin e-handelsvirksomhed på sociale medier, og hvordan man målretter sin markedsføring gennem datadrevet marketing. Det har jeg i høj grad brugt i praktikken og i min nye stilling.
Sabrina Foged Hansen
Professionsbachelor i e-handel

Kan sparre med e-handelsvirksomheder på et højt niveau

Henrik Akselbo er direktør i Represented by Bloggers Delight, og han sætter stor pris de kompetencer, som Sabrina Foged Hansen kommer med.

- Mange af vores kunder er e-handelsvirksomheder, og derfor er det en stor fordel, at Sabrina har specialiseret sig inden for e-handel, siger han og fortsætter:

- Hun har fået en solid forståelse for, hvad der er vigtigt at fokusere på, når man arbejder med e-handel, og hun har nogle kompetencer, der gør, at hun kan sparre med vores kunder på et højt niveau.

Represented by Bloggers Delight har haft omkring 40 praktikanter fra Cphbusiness, og flere af dem er blevet ansat i fast job efterfølgende. Læs mere her: Fra praktik til fast job: Marketingvirksomhed ansætter syv tidligere praktikanter.


Læs, hvordan du søger ind på Cphbusiness’ uddannelser her: Sådan søger du | Cphbusiness


Sabrina Foged Hansen
24-årige Sabrina Foged Hansen gik direkte fra uddannelsen e-handel på Cphbusiness til en stilling som Campaign Manager i virksomheden Represented by Bloggers Delight.