Foredrag: Hvad betyder dannelse for os i det moderne samfund?

Bliv klogere på dannelse som begreb, og hør, hvordan begrebet kan tilpasses vores moderne liv, til dette online foredrag.

15. april 2021

Er dannelse et uddødt begreb, som hørte antikken til? Er det udtryk for en elitær tankegang? Ikke nødvendigvis. Dannelse er et begreb, der stadig er under meget debat i dag, fordi der er så mange idéer om, hvad et dannet menneske er. Os studerende står lige midt i debatten, da dannelsesbegrebet ofte bruges i uddannelsessammenhænge.

Hvis du har lyst til at høre mere om dannelse som begreb og nyformulerede bud på, hvordan begrebet kan tilpasses vores moderne liv, så skal du deltage i foredraget "Hvad betyder dannelse for os i det moderne samfund?" den 29. april 2021.

Praktisk information

Foredraget holdes af Johannes Adamsen, lektor og ph.d. ved læreruddannelsen i Aarhus og er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn. Det finder sted på Zoom torsdag den 29. april 2021 kl. 10-11.

Deltag her

Efter ca. 45 minutters oplæg er der ca. 15 minutter til spørgsmål og dialog. Foredraget foregår som et Zoom Meeting, hvilket betyder, at du kan have kamera og lyd på og har muligheden for at bidrage til den efterfølgende dialog.

Alle studerende og medarbejdere på Cphbusiness er velkomne.

Læs mere om foredraget her