Erhvervspris til Cphbusiness: Gør en særlig indsats for Hillerøds erhvervsliv

Cphbusiness vinder foreningen C4's Erhvervspris 2023 på grund af erhvervsakademiets store indsats for Hillerøds erhvervsmiljø.

26. april 2023

Erhvervsorganisationen C4 i Hillerød uddeler hvert år en erhvervspris til en virksomhed, som gør en særlig indsats for det lokale erhvervsmiljø. I år går prisen til Cphbusiness, som har to afdelinger i Hillerød.

Maria Kirstine Lovén er områdechef for begge afdelinger i Hillerød. Hun modtog prisen ved C4's årsmøde og generalforsamling den 25. april, og hun er glad for anerkendelsen.

Jeg er stolt af prisen, fordi den på mange måder er et symbol på, at vi er nået rigtigt langt med vores vision om at skabe uddannelser tæt på erhvervet.
Maria Kirstine Lovén
Maria Kirstine Lovén
Områdechef i Hillerød
Cphbusiness


- Samtidig er prisen en stor tillidserklæring. Den betyder, at vi mærker en tydelig støtte fra Hillerød Kommune og byens erhvervsliv i forhold til vores vision for fremtiden. Vi bliver anerkendt som en vigtig spiller i uddannelsesbilledet – og det betyder alverden, forklarer hun.

Tæt samarbejde med lokale virksomheder

Erhvervsprisen blev overrakt af Erik Helmer Pedersen, som er direktør for C4 Videncenter. Han nævnte blandt andet Cphbusiness' tætte samarbejde med de lokale virksomheder som en årsag til, at Cphbusiness løb med prisen.

- Cphbusiness har gennem alle årene i Hillerød rakt ud til samarbejde med det lokale erhvervsliv. I er meget bevidste om, at I som uddannelsesinstitution er placeret i centrum af det erhvervsliv, I uddanner unge mennesker til at blive en del af i fremtiden, sagde Erik Helmer Pedersen og tilføjede:

- Jeres altid imødekommende tilgang til at lytte og samarbejde med byens lokale virksomheder om efteruddannelse af medarbejdere og andre samarbejder er noget, der bliver sat stor pris på i byen og ikke mindst blandt C4 Foreningen og Hillerød ByForums medlemmer.

Hen fremhævede desuden, at Cphbusiness' studerende er med i flere større udviklingsprojekter i Hillerød, og at Cphbusiness er med til at gøre byen til en attraktiv uddannelsesby.

To afdelinger i Hillerød

Cphbusiness har to afdelinger i Hillerød: Cphbusiness Hillerød og Cphbusiness Laboratorie og Miljø.

Cphbusiness Hillerød ligger i indkøbscenteret SlotsArkaderne, hvor de studerende blandt andet kan læse erhvervsakademiuddannelserne finansøkonom og markedsføringsøkonom. Og på Cphbusiness Laboratorie og Miljø kan de studerende læse erhvervsakademiuddannelserne miljøteknolog og laborant.


Læs mere om Cphbusiness' afdelinger i Hillerød her:


Erhvervspris til Cphbusiness Hillerød
Sammen med C4's erhvervspris modtog Cphbusiness et maleri skabt af kunstneren Lena Heegaard.