Cphbusiness' iværksættermiljø

- for entreprenante hoveder.

Har du en iværksætter i maven? Er dit hoved fyldt med forretningsideer, eller driver du allerede din egen virksomhed?

Ligegyldigt, hvor du er henne i din udvikling, så har Cphbusiness tilbud der matcher dig.

Som uddannelsesinstitution ønsker Cphbusiness ikke blot at uddanne til etablerede jobs, vi ønsker også at motivere til muligheden for at starte egen virksomhed. Derfor prioriterer vi et levende iværksættermiljø højt.

Herunder kan du læse om, hvilke muligheder og tilbud Cphbusiness’ iværksættermiljø har til dig.

 • Hjælp til din forretningsidé

  Har du en forretningsidé, eller tænder du blot på entreprenørskab? Vil du gerne have hjælp og sparring til, hvordan du kommer videre med idégenerering, forretningsmodel, at sætte et team og lave markedsundersøgelser?

  Så har Cphbusiness en række tilbud og samarbejdspartnere, som tilbyder gode gratis kurser og rådgivning til iværksættere:

  1. Cphbusiness anbefaler, at du kommer forbi Inkubatoren, som du finder i vores afdelinger ved Søerne og i Lyngby. Hver tirsdag kl. 12.30 - 15.00 ved Søerne og hver onsdag kl 12.30 - 15.00 i Lyngby er der åben rådgivning. Kom og spørg om hjælp og få glæde af netværket. Der er mulighed for gratis rådgivning på Cphbusiness Søerne af en revisor fra EY, hvis der er booket tid på forhånd.
  2. Cphbusiness anbefaler ligeledes gratis rådgivning ved Iværksætterhjælpen. Her gives der gratis juridisk rådgivning m.m. hver mandag kl. 17 - 19 i Inkubatoren på Cphbusiness Søerne.
 • Inkubatoren

  Hvad er Inkubatoren?

  Cphbusiness har siden 2010 år haft et kontorfællesskab for startup-virksomheder. Stedet er målrettet vores studerende og hedder Inkubatoren.

  Inkubatoren er et forpligtende kontorfællesskab for startup-virksomheder. Formålet er at hjælpe unge seriøse iværksættere med at få deres forretningsidé til at blive en virksomhed. Du kan blive optaget i Inkubatoren, hvis det vurderes at du seriøst kan og vil udvikle din forretning.

  Vi tilbyder:

  • Et inspirerende kontorfælleskab for start-up virksomheder
  • Et dynamisk entreprenørnetværk
  • Forretningsudviklingssamtaler
  • Sparring og rådgivning fra vores professionelle Advisory Board

  Vi forventer:

  • Du er aktiv i udviklingen af din forretning
  • Du bidrager aktivt til fælleskabet i Inkubatoren
  • Du deltager i det ugentlige frokostmøde, tirsdage 11.45-12.15
  • Du deltager i forretningsudviklingssamtaler hver 6 uge
  • Du deltager i Advisory Board møder
  • Du repræsenterer cphbusiness ved arrangementer og er villig til at din virksomhed er businesscase på uddannelserne.
  • Du er aktiv og leverer resultater både på din uddannelse og i Inkubatoren. 

  Læs mere

 • Praktik i egen virksomhed (iværksætterpraktik)

  På Cphbusiness er det en mulighed for studerende på alle uddannelser at arbejde med egen virksomhed i forbindelse med den obligatoriske studiepraktik.

  Vi tror på, at erfaringerne med at starte og udvikle egen virksomhed giver kompetencer, som er værdifulde - både i arbejdet som iværksætter og som ansat. Med praktik i egen virksomhed lærer du fagrelevant stof, samtidig med at du kan fordybe dig i udviklingen af din virksomhed.

  Er det noget for dig?

  Hvis du er interesseret i at gennemføre din obligatoriske studiepraktik som praktik i egen virksomhed, er det vigtigt at orientere dig grundigt i, hvad vi forventer af dig.

  Husk også at læse din studieordning igennem, så du kender læringsmålene for praktikken ved lige netop din uddannelse. Sørg også for at få talt med en praktikansvarlig fra din uddannelse, som kan hjælpe dig med at vurdere, hvordan din praktik kan leve op til både de generelle retningslinjer og de specifikke læringsmål for din uddannelse.

  Sid ikke alene

  Ved praktik i egen virksomhed vil det oftest være en god idé at indgå i et iværksættermiljø. På Cphbusiness findes to afdelinger af Inkubatoren, et forpligtende kontorfællesskab for studenter-startups. Her kan du søge om optagelse på lige fod med andre Cphbusiness-studerende.
  Læs mere om Inkubatoren ovenfor. 

 • GROW-netværket

  Hvad er GROW-netværket?

  GROW netværket på Cphbusiness er et tilbud til dig, som allerede driver egen virksomhed, og som er klar til at udvikle virksomheden videre.

  I GROW kan du mødes med andre ambitiøse iværksættere med forskellige uddannelsesbaggrunde og kompetencer for at dele viden og erfaring om drift og udvikling af virksomhed. Vi har fokus på nye input, sparring og networking, og der er altid plads til en seriøs iværksætter mere med ønske om at professionalisere sin virksomhed.

  GROW-netværket er for tidligere medlemmer af Inkubatoren og Cphbusiness Alumni samt andre seriøse iværksættere. Arrangementerne er gratis.

  Er du interesseret i at deltage i GROW, så hold øje med kommende events i netværkets Facebookgruppe eller kontakt Marianne Skovgaard Hansen, msh@cphbusiness.dk, eller Marianne Skærbæk, mska@cphbusiness.dk, fra Inkubatoren.

 • Kontakt
Se studerende fortælle om uddannelsen i Innovation og entrepreneurship