Fem gode historier fra Inkubatoren

Inkubatoren på Cphbusiness er et kontorfællesskab for startup-virksomheder. Læs her om studerende, som har fået stort udbytte af deres tid i Inkubatoren.

Bikezak

Nikolaj Gulmann og Anders Lund fik en god ide i entreprenørskabsundervisningen på Cphbusiness: Indkøbsposer til cyklen. De var en del af Inkubatoren i 1½ år, så fik www.bikezak.com en investor, og virksomheden fik fart på. Bikezak vandt i 2015 Dagrofa-prisen Bedste Ide. ”Nu er vores produkt solgt i 15 lande”, siger Nikolaj Gulmann.

Clé

Julie Clement startede sin virksomhed www.clé.com, mens hun studerede markedsføringsøkonom på Cphbusiness. Clé laver bæredygtige indretningsprodukter af læder og træ. ”Da jeg blev optaget i Inkubatoren, steg min motivation, og der kom for alvor gang i salget,” siger Julie Clément.

Street Society

Kareem Ahmed ville gerne være med til at skabe positive forandringer i samfundet. Med www.streetsociety.dk skaber han og to venner sportsbegivenheder for børn og unge i udfordrede boligområder i København. ”At være en del af iværksættermiljøet på Cphbusiness hjalp mig med at udvikle min hobby og min drøm til en hurtigt voksende non-profit-organisation,” siger Kareem Ahmed.

Copenhagen Business Consultancy

Tue Kirkeby Andersen er en af de mange studerende på Cphbusiness, der har skabt sin egen virksomhed, og som bruger den til at forberede sig på arbejdsmarkedet, mens han studerer. Han har startet Copenhagen Business Consultancy (CBC) sammen med vennen og medstuderende Christopher Howkins Lange. Læs Tues historie her.

STATUM

Iværksætteren Alexander Kragh fra markedsføringsøkonomuddannelsen på Cphbusiness har sideløbendemed studiet bygget sin digitale rekrutteringsplatform STATUM op. Læs Alexanders historie her.

 

Læs også om det tidligere medlem af Inkubatoren Mads Reinholdt, der fik en andenplads i iværksætterkonkurrencen Creative Business Cup.

Se studerende fortælle om uddannelsen i Innovation og entrepreneurship