Virksomheder i Inkubatoren

Der er kommet en lang række succesfulde virksomheder ud af Inkubatoren på Cphbusiness. Her kan du se et udpluk af nuværende og tidligere virksomheder, som har siddet i Inkubatoren.

Advemo

Advemo er et kreativt marketingsbureau, der er sat i verden for at understøtte kunstneriske virksomheder. Med customized SoMe og content skabes der forretningsresultater.


Affiliater Aps er et affiliate-markedsføringsbureau, der specificerer sig i at være mellemled mellem forbrugere og forhandlere. Vi markedsfører vores kunders produkter over vores egne hjemmesider og får en procentdel af salget, når vi har skabt et lead/salg.


Alayne

Alayne 1solution laver kvalitetstøj med det unikke tryk. Vi er et marketingsbureau, der bruger tøjet som medie til den gode markedsføring. Med en passion for at kombinere minimalistisk nordisk design med historisk religiøs tekst og kunst.


Be Buggy

Hos Be Buggy sælger vi fremtidens hundefoder, og den er baseret på insektprotein. Det er både sundt for hunden og sundt for vores planet.


BOOQOS

BOOQOS samler et overblik over skønhed og behandlinger i Danmark. På BOOQOS kan klinikker oprette deres forretning, behandlere kan fremvise deres faglige profil og kunder kan få et overblik over deres muligheder for at finde fx frisører og skønhedssaloner i nærområdet og have alle deres bookede tider samlet ét sted.


Cocktailors

Cocktailors laver customized drinks, hvor økologiske og bæredygtige ingredienser indgår som en naturlig del af konceptet. Konceptet bygger på lokal produktion og bæredygtige relationer.


Custom Pair

Custom Pair is a Copenhagen-based start-up that believes in the power of uniqueness, creativity, and sustainability to revamp the footwear industry. We specialise in creating personalised designs on sneakers for companies and provide a door-to-door cleaning service for private customers. Our aim is to keep products in circulation and out of landfills.


Djuke

Mobil jukebox. Djuke samarbejder med DJ's og festglade mennesker, der ønsker deres ynglingsmusik. Vi arbejder både B2B og B2C.


Eclipsis

Eclipsis er en danskejet virksomhed, der er specialiseret inden for hårstyling, hårfjerning og hudpleje.


Friluftsfreak

Friluftsfreak er et affiliater-bureau med fokus på friluftssider og blogs. Vi udvikler ydelser og styrker friluftslivet.


F.S Kiertner Investments

F.S Kiertner Investments tilbyder en investeringsplatform primært for unge. Platformen giver nye muligheder for investeringer og er med til at skabe et overblik.


Hobbysport designer og sælger kvalitetsudstyr til niche-sportsgrene, som fx disc golf og roundnet. Vi ønsker at inspirere folk til at dyrke sport, samtidig med at de har det sjovt. Din nye hobby starter på hobbysport.dk.


Ingers Marketing

Ingers Marketing skaber kreative, nytænkende og customized Facebook-annoncer. Målgruppen er livsstilsvirksomheder.


ISY

Isy er en læringsplatform, der gør studielivet mere overskueligt og gør forståelse af pensum lettere for studerende ved hjælp af korte, konkrete videoer af høj kvalitet.


Jodie

Jodie.dk er et anagram på job og studie. Hvordan finder du det rigtige studiejob, der kan understøtte dit studie på bedste vis? Målgruppen er studerende på videregående uddannelser, som ønsker et relevant studiejob inden for deres uddannelsesområde.


Klub København

KLUB København er en platform, der samler og inspirerer mennesker til at prøve kræfter med nye, udfordrende oplevelser i København og omegn.


Kollek er social handelsportal, som gennem et kollektivt setup styrker den enkeltes købekraft ved at forbinde og sikre samhandel mellem brugerne på platformen. Her er formålet at skabe et kollektiv, hvor man i grupper kan bygge volumen på en samlet ordre og opnå mængderabat.


Polax

Polax er et isoleret isbad i dansk design, som er perfekt til koldtvandsterapi derhjemme. Vi har Danmarks mest komfortable isbad til markedets bedste pris.


Rang Design har siden 2019 skabt håndlavede smykker i egen produktion af sterling 925 og 18 karats forgyldning, utallige glas, zirkonia, halvædelsten og ferskvandsperler. Rang Design blev skabt af en fælles passion for den kreative process og helt generelt det unikke ved håndlavede smykker. Vi har en vision om at skabe diversitet på markedet og vil gerne være førende inden for unisex smykker. 


Tjilico

TJILICO. er en dansk virksomhed, der skaber fødevareprodukter. Virksomheden blev etableret i 2021, men vores opskrifter daterer sig tilbage til 1991, og missionen er at give forbrugeren den bedste smag i eller til sine måltider i en bred vifte af komplementære fødevareprodukter. TJILICO. blev skabt af en fælles passion for god chili, og kerneværdierne i virksomheden er at kreere rene og naturlige produkter uden at gøre brug af konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.


True Intent

True Intent Coffee's mission er at skabe bedre kaffeoplevelser for forbrugerne, som giver større økonomi til kaffebonden.

 • Tidligere virksomheder i Inkubatoren

  Ástfryd er en kunstnerbaseret tøjvirksomhed, som har fokus på kunstneren. De specialiserer sig i at fremme den ukendte kunstner og give dem en alternativ platform som kommunikationskilde. I samarbejde med kunsterne skaber Ástfryd kreativt og nytænkende tøj, som har til formål at give kunstneren den fortjente opmærksomhed.


  Hos Basic Feather hylder vi glæden ved at spille badminton. Følelsen af at slå bolden ned. Sejrens rus. Badminton er en fantastisk sport uanset niveau. Basic Feather er et nyt badmintonbrand skabt af badmintonspillere for badmintonspillere. Vi ønsker at skabe et tidløst fundament i sporten, hvor æstetik går hånd i hånd med kvalitet og funktionalitet - alt sammen til en god, fornuftig pris. Og det er netop dét, der udgør grundlaget for Basic Feather.


  Churnr er en virksomhed, som beskæftiger sig med at mindske den ufrivillige churn rate hos abonnementsvirksomheder. Det gør vi ved at række personligt ud til hver enkelt kunde og møde dem i øjenhøjde. Vi skræddersyer hele løsningen, så den passer til virksomhedens brand og identitet. Vores vision er at sætte mennesket i fokus ved at minimere brugen af autogenererede e-mails og gøre kundeoplevelsen mere menneskelig i en verden, der bliver mere automatiseret for hver dag, der går. Churnrs arbejde vil i sidste ende give virksomhederne en styrket bundlinje samt en højere kundetilfredshed.


  ColorCable vil være verdens førende brand inden for smukke forlængerledninger. Vi vil med vores eget design skabe en kollektion, der via design, farvevalg og funktionalitet kan sikre en unik markedsposition som et nordisk brand for smukke forlængerledninger. Vi ser det som en mulighed at blive det første og eneste internationale ”single product brand” med fokus på smukke forlængerledninger. ColorCable designer, producerer, markedsfører og distribuerer via dropshipping.


  Divans blev stiftet i 2018 og sælger unikt designet tøj. Mange af Divans designs bliver kun produceret én gang, og på den måde tilføjes det eksklusive i deres tøj. Deres formål er at skabe styles til favorable priser, og det er, hvad Divans i dag er velkendt for.


  EVENTLAGERET er en virksomhed, som udlejer lyd, lys, DJ's og andre aktiviteter til jeres event. Hos os er vores kunder i centrum, og vi går meget op i at kunne imødekomme alle ønsker. Hos os er der mulighed for at leje færdige pakkeløsninger, men også for at skræddersy egen pakke. Vores mission er at hjælpe andre mennesker med at skabe sjove minder, de aldrig glemmer. Ligesom vi selv kender dem. Musik, glæde og socialt samvær er de tre grundstene hos EVENTLAGERET.


  Find Job Abroad har siden 2015 hjulpet dansktalende kandidater med jobs i mere end 10 lande. Med en vision om at skabe en uforglemmelig oplevelse for kandidaterne stræber virksomheden efter at hjælpe med at give værdi før, under og efter oplevelsen. Virksomhedens udvalg af jobs er typisk i større virksomheder i udlandet, som varetager kundeservice, marketing og salg for internationale, kommercielle brands.


  Flip The Table er et digitalt marketingbureau, som er specialiseret i restaurantmarketing. Gennem brugerdrevet innovation og data forbinder Flip The Table Københavnske restauranter med deres gæster på sociale medier.


  FocalX er en dansk startup, der skaber essentiel softwareinfrastruktur for deling af biler - uanset om det er leje, leasing, delebilsordninger eller andet. FocalX har bygget en software, der erstatter den nuværende manuelle og subjektive måde at lave bilinspektion i forbindelse med overlevering af en bil. Ved brug af computer vision og AI giver FocalX virksomheder en standardiseret løsning, som sparer op til 83% af inspektionstiden og leverer fejlfri, objektive rapporter på bilens tilstand til gavn for både virksomhed og brugere af bilerne. På den måde bliver overleveringsprocessen nem, tryg og transparent for alle parter.


  Vælger du at arbejde med Gilling Rosenberg, får du en skræddersyet løsning til din virksomhed, hvad end det er udvikling og design af content, en integreret, databaseret SoMe strategi eller en klarere definition af din virksomheds visuelle identitet.


  Handyhand

  Handyhand er en digital markedsplads for handymen, rengøring, havehjælp og andre opgaver i hjemmet. Handyhand forbinder lokale handymen og driftige folk med andre private, som har brug for hjælp i hjemmet. Handyhand håndterer alt fra kontakt til betaling, forsikring og ratings.


  Ideel Coffee eksisterer, fordi der ikke skal gås på kompromis med noget. Vi er Danmarks første hjemme-komposterbare, økologiske kaffekapsel. Vores formål er at udfordre status quo og nuværende praksis inden for branchen ved at løse den negative indvirkning, som plast/aluminiumskapsler har på miljøet. Hos Ideel Coffee tror vi på kvalitet frem for kvantitet, og vi har et mål om at skabe en positiv forandring ved at følge FN's mål for bæredygtig udvikling. Vi får vores kaffe fra små etiopiske gårde, der går gennem et minimum af mellemmænd for at sikre kvalitet og sporbarhed.


  Inmix er et datadrevet marketingbureau, som er specialiseret i mikro-influencer-marketing. Vi ønsker at skabe relationer mellem virksomheder og influencers på sociale medier og har til dags dato udført over 100 succesfulde kampagner for både danske og internationale virksomheder. Med vores netværk af mere end 2.000 influencers fortæller vi autentiske og engagerende historier, der skaber langvarige relationer, trafik og salg for vores kunder.


  Job Squad blev startet af tre iværksættere i 2018 med en ide om at hjælpe folk til fede stillinger og oplevelser rundt om i Europa. Vi arbejder ud fra en tankegang om, at alle har brug for international arbejdserfaring - om det er et sabbatår eller for at tage næste skridt i karrieren. Den viden og styrke, det giver at rejse ud, kan man ikke studere sig til. Vi finder innovative metoder til at sikre, at jobsøgningen bliver forenklet for den enkelte ansøger. Vores rekruttere arbejder fra forskellige steder i Europa og snakker alle forskellige sprog - alt sammen for at vi kan hjælpe så mange nationaliteter som muligt med at finde et fedt job i udlandet, samtidig med at de føler sig sikre i processen.


  I Konsus ApS minimerer og optimerer vi bygningers energiforbrug. Dette er vores bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Vores energiovervågningssystem gør det nemt og overskueligt for kunder at få overblik over bygningers energiforbrug og træffe de rigtige energibesparende beslutninger. Sideløbende rådgiver vi om, hvilke bæredygtige optimeringsprojekter kunden bør implementere baseret på deres forbrug.


  Le Petit Chef laver babymåltider af danske råvarer med dansk produktion. Med Le Petit Chef er vores mission gennem gastronomiske og ernæringsfyldige måltider at skabe balance i børnenes kroppe og sind. Alle retter er skabt af erfarne Michelin-kokke på gammeldags manér, gør små maver mætte og giver de voksne ekstra tid til hverdagen - uden at gå på kompromis med kvaliteten.


  LETZLEATHER skaber stilrent kvalitetsinteriør, der giver smarte løsninger. Produkterne er kendetegnet ved deres kombination af økologisk læder og FCS-certificeret træ, og dermed passer produkterne ind i det nordiske hjem. Alle produkterne er designet og håndlavet i Danmark.


  NS Connect creates, develops, and maintains connections between Nord European companies and Italian public-related institutions and companies. It provides services like political analysis, strategy implementation, Identification of the Italian and European financing (subsides, grants, etc.) in the sector of interest, a design of a tailored made strategy for the entrance of the company in Italy.


  Nøddeskal er et dansk importfirma, som sørger for lækre, økologiske nødder til danskerne. Nødderne kommer direkte fra farmene i Bulgarien. Vi samarbejder kun med de bedste certificerede, økologiske landmænd i Bulgarien, og vi følger med i hele processen fra produktion til levering for at sikre den bedste kvalitet til vores kunder.


  Optimal Sundhed udbyder kost og træningsvejledning af højeste kvalitet. Lær at bygge dine egne programmer og planer baseret på den nyeste forskning. Vi gør det simpelt at få præcis den viden, du har brug for. Se vores udvalg af programmer og planer, som med sikkerhed kan få dig i mål.


  GoGlamping hedder nu Owayy. Hos GoGlamping samles alle de unikke overnatningsoplevelser ét sted! Vi imødekommer danskernes ønske om at spare miljøet og samtidig opleve noget helt unikt inden for landets grænser. GoGlamping startede i 2019 med at sælge glamping i Danmark, som nogle af de første i Danmark. GoGlamping både skaber glamping-oplevelser og gør det samtidigt nemt for danskerne at finde og bestille andre unikke overnatningsoplevelser.


  In a world that seems to be spinning increasingly faster, in which people seem to experience increasing amounts of stress and anxiety, the founders of REMÓT Travel realized the need people have for occasional escapes. The best place to escape, we believe, is to places that are remote and disconnected, and with both founders being from the Faroe Islands, we could think of no better place. However, it was essential to do this right. We wanted to build a concept that is uncompromising in the quality of our experiences while also respecting and dignifying Faroese locals and the Faroese environment. The result was REMÓT Travel – a bespoke travel company centering our experiences around discovering local treasures with a long-term sustainable approach.


  Rista

  Hos Rista kan du for 129 kr. om måneden få én kop kaffe hver dag. Du får også et indblik i mange af de mindre og i vores optik mere hyggelige restaurationer, som København har at byde på. Udover kaffen, som fås hos diverse caféer i København, så giver Rista yderligere 10% på det næste køb, som en kunde gør i butikken, hvor du vælger at få kaffen.


  Vicada tilbyder en service for små eller mellemstore virksomheder ved at bestyre deres sociale tilstedeværelse samt opsætte skræddersyede annoncer til en specifik målgruppe. Servicen inkluderer også en opsætning af Facebook- og Instagram-side, hvis ikke allerede opsat.