Virksomheder i Inkubatoren

Der er kommet en lang række succesfulde virksomheder ud af Inkubatoren på Cphbusiness. Her kan du se et udpluk af nuværende og tidligere virksomheder, som har siddet i Inkubatoren.

Affiliater

Affiliater I/S er et affiliate-markedsføringsbureau, der specificerer sig i at være mellemled mellem forbrugere og forhandlere. Vi markedsfører vores kunders produkter over vores egne hjemmesider og får en procentdel af salget, når vi har skabt et lead/salg.


Basic Feather

Hos Basic Feather hylder vi glæden ved at spille badminton. Følelsen af at slå bolden ned. Sejrens rus. Badminton er en fantastisk sport uanset niveau. Basic Feather er et nyt badmintonbrand skabt af badmintonspillere for badmintonspillere. Vi ønsker at skabe et tidløst fundament i sporten, hvor æstetik går hånd i hånd med kvalitet og funktionalitet - alt sammen til en god, fornuftig pris. Og det er netop dét, der udgør grundlaget for Basic Feather.


ColorCable

ColorCable vil være verdens førende brand inden for smukke forlængerledninger. Vi vil med vores eget design skabe en kollektion, der via design, farvevalg og funktionalitet kan sikre en unik markedsposition som et nordisk brand for smukke forlængerledninger. Vi ser det som en mulighed at blive det første og eneste internationale ”single product brand” med fokus på smukke forlængerledninger. ColorCable designer, producerer, markedsfører og distribuerer via dropshipping.


Divans

Divans blev stiftet i 2018 og sælger unikt designet tøj. Mange af Divans designs bliver kun produceret én gang, og på den måde tilføjes det eksklusive i deres tøj. Deres formål er at skabe styles til favorable priser, og det er, hvad Divans i dag er velkendt for.


Eventlageret

EVENTLAGERET er en virksomhed, som udlejer lyd, lys, DJ's og andre aktiviteter til jeres event. Hos os er vores kunder i centrum, og vi går meget op i at kunne imødekomme alle ønsker. Hos os er der mulighed for at leje færdige pakkeløsninger, men også for at skræddersy egen pakke. Vores mission er at hjælpe andre mennesker med at skabe sjove minder, de aldrig glemmer. Ligesom vi selv kender dem. Musik, glæde og socialt samvær er de tre grundstene hos EVENTLAGERET.


find a job abroad

Find Job Abroad har siden 2015 hjulpet dansktalende kandidater med jobs i mere end 10 lande. Med en vision om at skabe en uforglemmelig oplevelse for kandidaterne stræber virksomheden efter at hjælpe med at give værdi før, under og efter oplevelsen. Virksomhedens udvalg af jobs er typisk i større virksomheder i udlandet, som varetager kundeservice, marketing og salg for internationale, kommercielle brands.


GoGlamping

GoGlamping er stedet, der samler alle unikke overnatningsoplevelser ét sted! Vi imødekommer danskernes ønske om at spare miljøet og samtidig opleve noget helt unikt inden for landets grænser. GoGlamping startede i 2019 med at sælge glamping i Danmark, som nogle af de første i Danmark. GoGlamping både skaber glamping-oplevelser og gør det samtidigt nemt for danskerne at finde og bestille andre unikke overnatningsoplevelser.


Ideel

Ideel Coffee eksisterer, fordi der ikke skal gås på kompromis med noget. Vi er Danmarks første hjemme-komposterbare, økologiske kaffekapsel. Vores formål er at udfordre status quo og nuværende praksis inden for branchen ved at løse den negative indvirkning, som plast/aluminiumskapsler har på miljøet. Hos Ideel Coffee tror vi på kvalitet frem for kvantitet, og vi har et mål om at skabe en positiv forandring ved at følge FN's mål for bæredygtig udvikling. Vi får vores kaffe fra små etiopiske gårde, der går gennem et minimum af mellemmænd for at sikre kvalitet og sporbarhed.


Inmix

Inmix er et datadrevet marketingbureau, som er specialiseret i mikro-influencer-marketing. Vi ønsker at skabe relationer mellem virksomheder og influencers på sociale medier og har til dags dato udført over 100 succesfulde kampagner for både danske og internationale virksomheder. Med vores netværk af mere end 2.000 influencers fortæller vi autentiske og engagerende historier, der skaber langvarige relationer, trafik og salg for vores kunder.


KB Rebuilding

Når dit drømmebadeværelse eller køkken ikke kan vente på at blive ombygget, kommer KB Rebuilding med den bedst mulige løsning til din situation. Når du hyrer os, tager vi os af og koordinerer hele projektet. I KB Rebuilding ansætter vi håndværkere, der har mindst 7 års erfaring med renovering af badeværelse og køkken. Vi har den viden, der kræves for at gennemføre en godkendt og sikker badeværelses- eller køkkenrenovering.


Konsus

I Konsus ApS minimerer og optimerer vi bygningers energiforbrug. Dette er vores bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Vores energiovervågningssystem gør det nemt og overskueligt for kunder at få overblik over bygningers energiforbrug og træffe de rigtige energibesparende beslutninger. Sideløbende rådgiver vi om, hvilke bæredygtige optimeringsprojekter kunden bør implementere baseret på deres forbrug.


Letzleather

LETZLEATHER skaber stilrent kvalitetsinteriør, der giver smarte og bæredygtige løsninger. Produkterne er kendetegnet ved deres kombination af økologisk læder og FCS-certificeret træ, og dermed passer produkterne ind i det nordiske hjem. Alle produkterne er designet og håndlavet i Danmark.


Nøddeskal

Nøddeskal er et dansk importfirma, som sørger for lækre, økologiske nødder til danskerne. Nødderne kommer direkte fra farmene i Bulgarien. Vi samarbejder kun med de bedste certificerede, økologiske landmænd i Bulgarien, og vi følger med i hele processen fra produktion til levering for at sikre den bedste kvalitet til vores kunder.


Optimal Sundhed

Optimal Sundhed udbyder kost og træningsvejledning af højeste kvalitet. Lær at bygge dine egne programmer og planer baseret på den nyeste forskning. Vi gør det simpelt at få præcis den viden, du har brug for. Se vores udvalg af programmer og planer, som med sikkerhed kan få dig i mål.


pinploy

Pinploy er en digital peer-to-peer-markedsplads, som forbinder lokale handymen og driftige folk med andre private, som har brug for hjælp i hjemmet. Pinploy håndterer alt fra kontakt til betaling og ratings.


Rista

Hos Rista kan du for 129 kr. om måneden få én kop kaffe hver dag. Du får også et indblik i mange af de mindre og i vores optik mere hyggelige restaurationer, som København har at byde på. Udover kaffen, som fås hos diverse caféer i København, så giver Rista yderligere 10% på det næste køb, som en kunde gør i butikken, hvor du vælger at få kaffen.


Twig

Twig er en dansk startup inden for naturlig mundhygiejne, som arbejder hen imod et back-to-basics mindset og en mere bæredygtig livsstil. Vores formål er at reducere klimaaftrykket gennem vores 100% naturlige og bionedbrydelige tandbørste. Hos Twig sigter vi efter at blive det mest transparente brand inden for naturlig mundhygiejne.