Information til nye studerende

Velkommen på Cphbusiness!

Kære nye studerende

Inden længe skal du starte på dit nye studie, og vi glæder os til at byde dig velkommen på Cphbusiness.

På grund af en teknisk fejl har vi desværre ikke kunnet give dig adgang til din studiemail og Moodle, som er det system, vi bruger til at tilrettelægge din undervisning. Det er også her, du normalt kan se information om din første studiedag, bogliste osv. Du kan først forvente at få adgang til Moodle og din studiemail efter den 18. januar kl. 12.

Hold øje med din studiemail og Moodle

Efter den 18. januar og indtil din studiestart skal du holde øje med din studiemail. Alle nye studerende får tildelt en Cphbusiness-e-mail. Det er den e-mail, vi skriver til, hvis vi skal orientere om ændringer til din undervisning.

Du skal desuden holde øje med Moodle, da information om ændringer til din undervisning også vil fremgå her. I Moodle kan du ligeledes se, hvordan dine undervisere har planlagt din studiestart, og hvordan den første tid af din undervisning bliver tilrettelagt, når dit studie starter.

Online studiestart

På grund af COVID-19 og det høje smittetryk vil din studiestart være online, og den første tid af din undervisning vil også foregå online.

Vi håber snart at kunne byde dig velkommen på vores fysiske lokationer igen. Vi kan dog på nuværende tidspunkt desværre ikke sige noget konkret om, hvornår det bliver. Som statsministeren sagde i sin nytårstale, så skal vi formentlig helt frem til påske, før smittetrykket begynder at falde, og vi igen må være fysisk til stede på uddannelsesinstitutionerne. Vi krydser fingre for, at dette bliver en realitet, og så snart vi får grønt lys til tilstedeværelsesundervisning, vil vi sætte det i værk i det omfang, det er muligt.

Du kan holde dig opdateret på coronasituationen under Coronavirus: Seneste nyt.

Se din bogliste

Du finder din bogliste på Polyteknisk Boghandel og Forlags hjemmeside.

For at se din bogliste skal du vælge din uddannelse i rullemenuen og herefter vælge "1. semester". Du har mulighed for at købe en samlet bogpakke på Polyteknisk Boghandel og Forlags hjemmeside, men du kan også finde dine studiebøger på andre hjemmesider.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til din uddannelse eller studiestart, så tag endelig fat i os. Du kan fange os på:

Vi sidder klar ved telefonen mandag - torsdag klokken 8.00 - 15.30 og fredag klokken 8.00 - 14.00.

Har du spørgsmål til din ansøgning/optagelse, så tag fat i Optagelseskontoret, som du kan fange på:

Vi håber, at du får et godt udbytte af din studiestart og kommer godt i gang på din nye uddannelse.