Information til nye studerende

Velkommen på Cphbusiness!

Kære nye studerende

Er du blevet tilbudt en studieplads på Cphbusiness? Så siger vi tillykke og glæder os til, at du starter hos os.

Det allerførste, du skal gøre, er at bekræfte din studieplads her, for så kan vi nemlig sætte dig på et hold og sørge for, at du kommer godt fra start.

Cirka tre uger før studiestart vil du modtage et velkomstbrev via Ansøgerportalen med en invitation til et velkomstflow på de studerendes intranet Moodle. Det er også er den IT-platform, du skal bruge gennem hele din uddannelse.

Her har vi håndplukket den information, som du har brug for, inden du starter hos os. Fx kan du se, hvor du skal møde op på den første dag, hvem du skal gå på hold med, hvem dine undervisere er, hvad der kommer til at ske i dit introforløb og meget mere. Informationen vil ikke ligge andre steder, så tag et kig på Moodle.

Linket til dit velkomstflow og dine log in-oplysninger vil du modtage i førnævnte velkomstbrev i Ansøgerportalen - samme sted, som du fik tilbuddet om din studieplads.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Oplever du problemer med at logge ind i dit velkomstflow, eller har du ikke modtaget link og log in-oplysninger i ansøgerportalen, så tag endelig fat i os. Tøv heller ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din uddannelse eller studiestart. Du kan fange os på:

Vi sidder klar ved telefonen mandag - torsdag klokken 8.00 - 15.30 og fredag klokken 8.00 - 14.00.

Har du spørgsmål til din ansøgning/optagelse, så tag fat i Optagelseskontoret, som du kan fange på:

Vi glæder os til at møde dig!