Finansbachelor

Velkommen til finansbacheloruddannelsen

Tillykke med, at du er blevet optaget på finansbacheloruddannelsen på Cphbusiness, Danmarks største erhvervsakademi! Vi ser frem til at møde dig frisk og veloplagt efter ferien.

Ledelsen, lærerne, vores erhvervspartnere fra den finansielle sektor og tutorerne glæder sig alle meget til at byde dig velkommen tirsdag den 5. september 2017 klokken 09.00 på:

Cphbusiness City
Landemærket 11
1119 København K.

Information om introugerne

Vores 2-ugers introprogram på finansbacheloruddannelsen (i daglig tale blot FIB) varer fra den 5.-15. september. Forvent, at dine skemalagte aktiviteter foregår på hverdage mellem klokken 08.30 og 16.00. Dit studiejob skal du derfor planlægge uden for dette tidsrum. Husk at medbringe egen computer og strømkabel i introforløbet.

Den første dag, tirsdag den 5. september, bliver du præsenteret for programmet for introugen og dit skema for semesteret. Den første dag vil du også modtage online adgang til vores intranet, hvorfra du igennem hele uddannelsen henter alle dine studieoplysninger inkl. skema og studiemail.
I løbet af introdagene de to første uger vil du få lejlighed til at møde dine medstuderende og lære dit underviserteam bedre at kende.

Vi runder den allerførste dag på studiet af med vores FIB ”Klar-parat-studiestart”-bar, hvor vi byder på øl og vand fra kl. 14.00. Vi beder dig også reservere aftenerne de to fredage i introugerne, hvor vores tutorer arbejder på at arrangere en sjov aften eller to med dit hold. Mere info følger ved opstart.

De næste uger introducerer dig både fagligt og socialt til finansbacheloruddannelsen (herefter FIB). Som du nok ved, er vores uddannelse målrettet spændende jobs direkte efter endt uddannelse (3,5 år) i brancherne i den finansielle sektor, som for eksempel:

 • Bank
 • Ejendomsmægler
 • Ejendomsadministration
 • Forsikring
 • Pension
 • Økonomistyring

Allerede i introugerne vil du blive introduceret til brancherne af erhvervsfolk og ældre studerende eller dimittender, så du får en fornemmelse af dine fremtidige karrieremuligheder og kan begynde at overveje, hvilken branche du vil vælge at komme i praktik i, når du når til 5. semester.

Dine tutorer er ældre FIB-studerende, der vil stå for det sociale program, hvor du lærer dit hold bedre at kende og får et godt indtryk af din årgang. Da vi arbejder meget i grupper i undervisningen og i de obligatoriske læringsaktiviteter (OLAer), håber vi, at du vil gøre dit yderste for at være åben over for alle og klar til at skabe mange nye relationer – medbring gerne sommerferie-smilet og et glad glimt i øjet!

Dine lærere er erfarne undervisere og har erfaring fra karrierer i erhvervslivet. Det betyder, at vi kan arbejde med masser af eksempler og diskussioner fra praksis. Vi varierer undervisningen og har mange forløb, hvor vi inddrager personer og cases fra den finansielle sektor, så du hele tiden kan se, hvordan du kan omsætte din viden til værdi i jobbet.

Praktisk information

I løbet af introugerne vil du få taget et billede til studiekort, som udleveres efterfølgende.

Husk, at du tidligst kan søge SU en måned før den måned, du kan få SU fra. Læs mere om SU her.

Bøger

Find dine studiebøger på Polyteknisk Boghandel. Boglisten ligger klar online senest den dag, du starter hos os.

Du har også mulighed for at købe din bogpakke hos Polyteknisk Boghandel her:

 • Landemærket 11, lokale 208, 2. sal, 1119 København K. 
  Der er åbent fra den 14. august til den 29. september fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 14.00; dog undtaget uge 35, hvor der er åbent mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 16.30 og fredag kl. 9.00 til 14.00.
 • DTU Bygning 101, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby. 
  Der er åbent mandag til fredag fra klokken 08.30 til 16.30.