Finansøkonom

Velkommen til finansøkonomuddannelsen

Tillykke med at du er blevet optaget på finansøkonomuddannelsen på Cphbusiness. Vi ser frem til at møde dig frisk og veloplagt efter ferien!

Ledelsen, underviserne, erhvervspartnere fra den finansielle sektor og tutorerne glæder sig alle meget til at byde dig velkommen tirsdag den 29. august 2017 kl. 8.30 på:

Cphbusiness City
Landemærket 11
1119 København K

Information om introugerne

Vores introprogram på finansøkonomuddannelsen varer til den 8. september.

Den første dag vil du møde dine medstuderende, tutorer og undervisere. Du vil blive præsenteret for programmet for introugerne og møde repræsentanter fra nogle af de brancher, der ansætter finansøkonomer. Dagen slutter med Intro-bar kl. 15-20.

De næste uger introducerer dig både fagligt og socialt til finansøkonomuddannelsen. Vores uddannelse er målrettet spændende jobs i den finansielle sektor, som for eksempel:

 • Bank
 • Ejendomsmægler
 • Ejendomsadministration
 • Forsikring
 • Realkredit
 • Økonomistyring

Dine undervisere er erfarne undervisere, som har erfaring fra karrierer i erhvervslivet. Det betyder, at vi kan arbejde med masser af eksempler og diskussioner fra praksis. Vi varierer undervisningen og har forskellige forløb, hvor vi inddrager personer og cases fra den finansielle sektor, så du hele tiden kan se, hvordan du kan omsætte din viden til værdi i jobbet.

Forvent, at dine skemalagte aktiviteter kan ligge på hverdage mellem ca. kl. 8.15 og 16.30. Deltidsjob henvises derfor til tidspunkter uden for dette tidsrum og/eller på dage med mindre undervisning. Dette vil fremgå af skemaet, som du får ved studiestart. Husk at medbringe egen computer og strømkabel i introforløbet.

Praktisk information

I løbet af introugerne vil du få taget et billede til studiekort, som udleveres efterfølgende.

Husk, at du tidligst kan søge SU en måned før den måned, du kan få SU fra. Læs mere om SU her.

Bøger

Find dine studiebøger på Polyteknisk Boghandel. Boglisten ligger klar online den dag, du starter hos os.

Du har også mulighed for at købe din bogpakke hos Polyteknisk Boghandel her:

 • Landemærket 11, lokale 208, 2. sal, 1119 København K.
  Der er åbent fra den 14. august til den 29. september fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 14.00; dog undtaget uge 35, hvor der er åbent mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 16.30 og fredag kl. 9.00 til 14.00.
 • DTU Bygning 101, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby.
  Der er åbent mandag til fredag fra klokken 08.30 til 16.30.

Arrangementer

Vi beder dig reservere de to fredage i introugerne, da vores tutorer arbejder på at arrangere sociale arrangementer med dit hold. Mere info følger, når du starter på studiet.

Nyd din sommer – vi ses den 29. august!