Markedsføringsøkonom på Cphbusiness Lyngby

Velkommen til markedsføringsøkonom

Vi ser frem til at byde dig velkommen mandag den 28. august 2017 kl. 8.30 på:

Cphbusiness Lyngby
Nørgaardsvej 30
2800 Kgs. Lyngby

Information om introforløbet

Den første dag bliver du præsenteret for programmet for introdagene og dit skema for semestret. Du vil også modtage online adgang til vores læringsplatforme, hvorfra du igennem hele uddannelsen henter alle dine studieoplysninger inklusiv skema og studiemail. Du vil selvfølgelig også få praktisk og fagligt indblik i selve studieforløbet – og i det hele taget hvordan det er at være studerende på Cphbusiness Lyngby.

I de to første uger vil der være aktiviteter hver dag, så regn overordnet set med at være på skolen hver dag fra 8.30-16.00. Nærmere skema for disse dage vil være tilgængelige midt i august. Det forventes, at du medbringer din computer til alle læringsaktiviteter. 

I løbet af introdagene vil du få lejlighed til at møde dine medstuderende og lære dit underviserteam at kende. Teamet består af fem undervisere, som du vil møde løbende – både enkeltvis og sammen. Du kan se vores navne nedenfor – og se mere på cphbusiness.dk under ”find medarbejder”.

Læringsmiljø

Vi glæder os rigtigt meget til at møde jer og introducere jer til en ny tilgang til dét at lære noget. De fleste af jer har fra gymnasiet og andre uddannelser været vant til at få præsenteret noget teori, hvorefter I skulle lave en skriftlig aflevering, og så har I fået en karakter. Sådan arbejder vi ikke på markedsføringsøkonom!

Hos os er I nemlig ikke længere elever, men fuldtids-studerende. Det betyder bl.a., at vi forventer, I tager ansvar for jeres egen læring. I kommer til at arbejde med løsninger af nogle praktiske problemstillinger, dels fra det virkelige liv, dels fra nogle cases, vi har udviklet. Nogle gange vil I selv skulle finde den teori, I skal anvende i løsningen, andre gange hjælper vi jer lidt på vej. Som en af vores tidligere studerende udtrykker det det:

- Det, at vi får en bunke mursten, og derefter selv skal finde ud af at bygge et hus, gør virkelig, at man lærer noget. Specielt også, at vi altid har en case at binde tingene op på, og at vi nogle gange skal ud og interviewe en virksomhed.

I kommer til at arbejde med en masse teorier og modeller, men hele tiden med henblik på, at det, I lærer, skal kunne bruges til at finde løsninger. Vi kommer også til at udfordre jeres kreative sider, det kan eksempelvis være i forbindelse med opbygning af en messestand, præsentationsvideoer, plakater m.m.

Langt hovedparten af jeres arbejde foregår i studiegrupper, nogle gange dannet af os, andre gange af jer selv – for det er jo netop det at kunne arbejde sammen med andre mennesker, der er efterspurgt på arbejdsmarkedet. Vi gør meget ud af lære jer, hvordan I skal arbejde i et team – det er en arbejdsform, der gør sig gældende på arbejdsmarkedet og derfor vigtig at kunne mestre.

Endelig kommer I også til at arbejde på engelsk. Dels er de fleste af jeres lærebøger skrevet på engelsk – og det vænner I jer hurtigt til (siger tidligere studerende) – dels kommer I til at arbejde sammen med vores internationale studerende. Engelsk bliver for mange af jer et arbejdssprog i fremtiden og er et sprog, I ikke kan undvære, uanset hvilken karriere I vælger.

Vi lover jer, at det bliver udfordrende – og vi lover jer også, at vi vil gøre vores til, at det også bliver sjovt og lærerigt at gå på markedsføringsøkonomuddannelsen.

Sociale aktiviteter

I tråd med tilbagemeldinger fra tidligere studerende arrangeres der fra skolens side ikke en egentlig introtur. Til gengæld vil der i de første 14 dage blive arrangeret aktiviteter både af lærere og Studenterorganisationen, hvor vi gør os umage for at facilitere gode sociale relationer i klasserne.

Praktisk information

I løbet af introugerne vil du få taget et billede til studiekort, som udleveres efterfølgende.

Husk, at du tidligst kan søge SU en måned før den måned, du kan få SU fra. Læs mere om SU her.

Bøger

Find dine studiebøger på Polyteknisk Boghandel.

Du har også mulighed for at købe din bogpakke hos Polyteknisk Boghandel her:

  • Landemærket 11, lokale 208, 2. sal, 1119 København K. 
    Der er åbent fra den 14. august til den 29. september fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 14.00; dog undtaget uge 35, hvor der er åbent mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 16.30 og fredag kl. 9.00 til 14.00.
  • DTU Bygning 101, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby. 
    Der er åbent mandag til fredag fra klokken 08.30 til 16.30.

Teamet af undervisere