Serviceøkonom på Cphbusiness Lyngby

Velkommen til serviceøkonomuddannelsen

Vi glæder os til at byde dig velkommen på din nye uddannelse mandag d. 29. august 2016 klokken 08.30 på:

Cphbusiness
Nørgaardsvej 30
2800 Lyngby

Du har valgt at tage serviceøkonomuddannelsen på Cphbusiness i Lyngby, hvor vi har fokus på innovation. Det betyder, at vi arbejder med problem- og praksisorienterede projekter, og at vi ofte har studieaktiviteter på tværs af klasser og uddannelser. Selvom du har valgt at læse på dansk, får du rig mulighed for at træne dine engelskkundskaber, da en stor del af undervisningsmaterialerne og nogle af fagene er på engelsk. Du kommer også til at samarbejde med studerende fra internationale hold, og på den måde bliver du endnu mere parat til udfordringerne i et internationalt serviceerhverv.

Information om introugen

Den dag, du starter, vil du få adgang til vores online kommunikationsplatforme, hvorfra du igennem hele uddannelsen henter alle dine studieoplysninger, som for eksempel skema, undervisningsmateriale og studiemail. Derfor er det vigtigt, at du medbringer din computer allerede første dag. Du kan forvente, at dine skemalagte aktiviteter foregår på hverdage mellem klokken 08.30 og 16.00. I løbet af introdagene vil du lære både dine medstuderende og dit underviserteam bedre at kende. Desuden vil du modtage praktisk og faglig information om selve studieforløbet. I det hele taget vil du lære mere om, hvordan det er at være studerende på Cphbusiness Lyngby.

Sociale aktiviteter

I tråd med tilbagemeldinger fra tidligere års studerende vil der i samarbejde med Cphbusiness Campus Student Council blive arrangeret en række sociale aktiviteter og workshops fordelt over en række fredage i efteråret i stedet for en planlagt introtur fra Cphbusiness' side.

Praktisk information

Find dine studiebøger på Polyteknisk Boghandel.

Du har også mulighed for at købe din bogpakke hos Polyteknisk Boghandel her:

  • Landemærket 11, lokale 208, 2. sal, 1119 København K. 
    Der er åbent fra den 22. august til den 1. oktober 2016 fra mandag til fredag fra klokken 09.00 til 14.00.
  • DTU Bygning 101, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby. 
    Der er åbent mandag til fredag fra klokken 08.30 til 16.30.

Du finder din bogliste her. Listen udgør hovedparten af dine studiebøger de næste to år, og de anvendes/påbegyndes alle aktivt i undervisningen i løbet af det første semester. Der anvendes kun få supplerende studiebøger fra 2. til 4. semester.

Se skemaet for de første to uger her.