Softwareudvikling

Velkommen til professionsbacheloruddannelsen i softwareudvikling

Vi glæder os til at byde dig velkommen til din første undervisningsdag tirsdag den 30. august 2016 klokken 08.30 til 16.00 på:

Cphbusiness Lyngby
Nørgaardsvej 30
2800 Kgs. Lyngby

Introduktion

Du vil i løbet af den første dag møde dine nye medstuderende og undervisere og få et overblik over uddannelsens opbygning, studieordningen og eksamen. Du vil også få adgang til vores intranet, så medbring din bærbare.

Du har tre fag per semester, som ligger på en fast ugedag med fire lektioners undervisning og øvelser. Undervisning i selve fagene starter tirsdag den 30. august om eftermiddagen efter den generelle introduktion til uddannelsen.

Ugeskema

Store systemer onsdage klokken 12.30 til 16.00

I faget Store Systemer arbejdes der med udfordringerne ved at bygge store systemer, hvor en større projektgruppe, som måske endda er fordelt over flere fysisk adskilte lokationer, skal samarbejde om at bygge en robust og skalerbar arkitektur.

Systemintegration tirsdage klokken 08.30 til 12.00

I faget Systemintegration er udfordringen at integrere uhomogene systemer ved hjælp af asynkron messaging teknologi og SOAP web services. Vi arbejder primært på .Net og Java platformene.

Kontraktbaseret-udvikling - basisspor fredage klokken 08.30 til 12.00

I faget Kontraktbaseret Design ligger fokus på at definere kontrakter mellem systemer, subsystemer og komponenter med en formaliseringsgrad tilpasset den enkelte situation. Kontraktbaseret-udvikling starter ud i et basisspor for alle studerende. Efter et par uger skal du vælge mellem et distribueret udviklingsspor eller et matematikspor.

Kontraktbaseret-udvikling - distribueret udviklingsspor fredage klokken 08.30 til 12.00

Dette er en specialisering af kontraktbaseret-udvikling, som fokuserer på, hvordan der kan skabes gode kontrakter mellem udviklingsteams. Softwareudvikling er blevet globalt, og mere og mere software bliver udvikler af teams på forskellige lokationer i forskellige tidszoner og kulturer.

Kontraktbaseret-udvikling - matematikspor mandage klokken 08.30 til 12.00

Matematiksporet dykker ned i matematikken bag softwareudvikling. Vi fokuserer på kontrakter mellem udviklere og det underliggende programmeringssprog. Matematiksporet er særligt interessant for studerende, som ønsker at læse videre på masterniveau.

Skema for introugen.

Skema for semestret

Praktisk information

Find dine studiebøger på Polyteknisk Boghandel.

Du har også mulighed for at købe din bogpakke hos Polyteknisk Boghandel her:

  • Landemærket 11, lokale 208, 2. sal, 1119 København K. 
    Der er åbent fra den 22. august til den 1. oktober 2016 fra mandag til fredag fra klokken 09.00 til 14.00.
  • DTU Bygning 101, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby. 
    Der er åbent mandag til fredag fra klokken 08.30 til 16.30.