Vision, mission og værdier

Vision - hvor vil vi hen?

Cphbusiness Students har en vision! Alt hvad vi gør, gør vi for at sikre, at Cphbusiness er det bedste sted for dig at læse en videregående uddannelse. Intet mindre.

Mission - hvorfor er vi her?

Hos Cphbusiness Students har vi en mission! Missionen går ud på at skabe et værdifuldt, fagligt og socialt studiemiljø. Det vil vi sikre gennem et tæt samspil mellem de studerende og administrationen på Cphbusiness.

Værdier - hvilke værdier har vi?

Hos Cphbusiness Students har vi følgende værdier, som er centrale for vores studenterorganisation:

Fællesskab - vi står sammen

Vi vægter FÆLLESSKAB højt. Derfor gør vi helst alting sammen. Det betyder fx, at alle inviteres med til de samme fester, fredagsbarer, sportsaktiviteter osv. - uanset hvilken afdeling man går på.

For på Cphbusiness er vi ét stort fællesskab af studerende, og jo stærkere vi står sammen, jo flere aktiviteter kan vi lave - og jo sjovere bliver det at være studerende! Og vi kan bedst lide at have det SJOVT!

Respekt - vi respekterer dig

Vi synes, at RESPEKT er yderst vigtigt! Derfor har vi respekt for hinanden og for DIG. Vi synes, at du er vigtig, og vi vil gerne høre, hvad du mener, og hvilke gode ideer du har.

Derfor arbejder vi indgående med aktiviteter, der sikrer, at du som studerende på Cphbusiness bliver hørt og får de bedste muligheder for at få indflydelse på både sociale og faglige aktiviteter.

Alle idéer og input er velkomne for der skal være plads til os alle. Det er sjovest, når alle har det godt. Og vi kan bedst lide, når du har det GODT!

Ærlighed - skaber åbenhed

Vi kan rigtig godt lide ÆRLIGHED! Derfor er vi ærlige over for dig, og vi forventer at du er ærlig over for os. Vi vil altid gøre vores bedste for, at du ved, hvad der foregår og har det godt på studiet, og hvis noget ikke lykkes for os, så skal vi nok være åbne omkring det.

Vi sikrer at du kan få indflydelse, så du kan give din mening til kende og være ærlig. Og vi kan bedst lide, når man er ÆRLIG!

Footprint - vores fodspor

Hos Cphbusiness Students har vi et eksistensgrundlag, som vi har formuleret i et såkaldt Footprint.

Klik her for at læse footprintet og få svarene på følgende spørgsmål:

  • Hvor stammer Cphbusiness Students fra?
  • Hvad er de vigtigste opgaver for Cphbusiness Students?
  • Hvem er Cphbusiness Students noget for?
  • Hvordan er Cphbusiness Students personlighed?
  • Hvad differentierer Cphbusiness Students?
  • Hvilke værdier har Cphbusiness Students?
  • Hvad er det overordnede formål med Cphbusiness Students?