Studierabatter

Cphbusiness og Cphbusiness Students (Cphbusiness' studenterforening) arbejder løbende på at lave gode aftaler med rabatter for de studerende.

avXperten

avXperten har et af Danmarks største udvalg af elektronik-tilbehør som fx hdmi-kabler, powerbanks og mange andre produkter, som du har brug for som studerende. Som studerende på Cphbusiness får du 10% rabat hos avXperten.
Læs mere på avxperten.dk.

Glad Teknik

Glad Teknik tilbyder 15% rabat på PC/Mac-reparation og anden IT-support ved fremvisning af gyldigt studiekort. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. Desuden tilbyder Glad Teknik fejlfinding for 99,- ved indlevering på Frederiksberg og gratis fejlfinding ved indlevering i Hvidovre, Farum eller Præstø. Læs mere her.

Opgavekorrektur.dk

Opgavekorrektur.dk er et online korrekturbureau med speciale i korrekturlæsning af studieopgaver på dansk og engelsk.
Vi gør din opgave helt fejlfri og sproget mere flydende. Det er nemt og billigt, og hvis du oplyser rabatkoden 'CPH-studierabat', når du bestiller, får du 10% rabat på korrekturlæsningen.
Læs mere på Opgavekorrektur.dk

bomo

Bomo.dk er en online webshop med salg af tilbehør til din computer, mobil & tablet. Særligt vores store udvalg af computer-sleeves skiller sig markant ud fra andre butikker og shops. Vi vil gerne tilbyde jer studerende en rabat på 12% ved brug af koden: "cph-studierabat”.

We cover you

WeCoverYou.dk

WeCoverYou.dk vil gerne tilbyde 10% rabat på alt tilbehør til iPhones, iPads, Macbooks med videre. Rabatten gælder også allerede nedsatte varer. Brug rabatkoden WCY10STUDIE.

Bloomit

Bloomit.dk

Bloomit.dk leverer blomster over hele landet i stil med Euroflorist, Interflora og Flowr. Vi vil gerne tilbyde alle studerende ved Cphbusiness 10% i rabat. Brug rabatkoden CPHRABAT.

 

tep6

Tep6

Få 15% rabat hos tandlægerne, Enghave Plads 6. Læs mere her.

 

Chleopatra

CHLEOPATRA

Få 15% i studierabat på alle produkter, der ikke i forvejen er sat ned i pris på www.CHLEOPATRA.dk. CHLEOPATRA tilbyder dig de fineste, naturlige olier til huden og håret, krop og sjæl. Her får du udelukkende 100% naturlig hud- og hårpleje i form af vegetabilske olier, mineralske ler og salt. Vi tilbyder blandt andet ansigtsolier, kropsolier, hårolier og massageolier m.m. Anvend rabatkoden: "Studierabat"

  

eurolines

Eurolines

Eurolines Danmark kører hurtigt og billigt mellem København, Odense, Vejle og Aarhus, og som studerende får man altid 25% rabat på alle nationale billetter. Billetter kan bookes på www.eurolines.dk. Busserne er af højeste kvalitet med ekstra benplads og USB-strømstik samt mulighed for at købe koldt vand og lækker Nespresso-kaffe ombord til kun 10,-. Eurolines kører også til over 500 destinationer i Europa og tilbyder 10% studierabat på alle internationale billetter.

 

emmerys

Emmerys

Emmerys er en økologisk bager og kaffebar. Vi tilbyder alle studerende fra Cphbusiness helt ekstra ordinært 10 % på vores egne produkter, dvs. brød, kager, kaffe og sandwich i butikken på Suhmsgade 2, 1119 København K. Obs.: Tilbuddet gælder kun mod fremvisning af et gyldigt Cphbusiness-studiekort.

 

netkablet

Netkablet

Kabler og ladere til Apple produkter er ofte en bekostelig affære, så vi har samlet de mest brugte usb og laderkabler til Macbooks, iPhones og iPads til en skarp pris til studerende. Når computeren ryger op og ned af tasken dagligt, bliver kablerne ekstra hurtigt slidte, og så holder de sjældent ligeså længe som selve computeren. Så er det vigtigt hurtigt at kunne få et nyt kabel, hvis uheldet skulle være ude, så man kan komme videre med arbejdet. Besøg netkablet.dk.

 

udviklingsterapi

Udviklingsterapi.dk

Tilbyder samtaleterapi med 15% rabat til studerende ved fremvisning af studiekort. Jeg arbejder bl.a. med stress, angst, sorg, eksamensangst og depression.
Læs mere på www.udviklingsterapi.dk.

 

Refurb

Refurb

Refurb tilbyder et særligt udvalg af bærbare for studerende til en ekstra god pris. Priserne på disse maskiner er allerede reduceret, så der er ikke behov for at indtaste en rabatkode i forbindelse med købet. Fordi Refurb sælger genbrugte computere, varierer det lidt fra tid til anden hvilke mærker og modeller der er til salg. Du får altid samme gode garanti, som hvis du køber en ny computer, og alle laptops inkluderer en helt ny Windows installation. Det betyder, at computeren føles fuldstændig ny ved modtagelsen, når du åbner den, selvom den som regel vil have lidt skrammer. Det er beskrevet tydeligt på shoppen, hvor mange skrammer du skal forvente vha. et grading system. Venligt e-mail et billede af dit studiekort umiddelbart efter dit køb ved at besvare den e-mail, du modtager ved købet.
Du finder Refurb her

 

PC Service Center tilbyder gratis fejlfinding af din PC eller Mac

Som studerende har du nu mulighed for gratis fejlsøgning af din PC eller Mac. Denne fejlsøgning indebærer en diagnose og et uforpligtende tilbud på, hvad det koster at reparere din PC. Vi udfører alle former for reparationer på både PC og Mac. 

Endvidere, tilbyder vi studerende 10% på skift af iPhone skærm til original kvalitetsskærm. Når du får skiftet din iPhone skærm, tilbyder vi ydermere et gratis beskyttelsesglas til en værdi af 200 kr.

Kig forbi et af vores 6 servicecentre (Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Hellerup, Hillerød og Århus).
Fremvis dit studiekort ved indlevering.
Læs mere på https://pcservicecenter.dk

 

Café Palermo

Café Palermo ligger på Kultorvet, lige om hjørnet fra Cphbusiness City og 10 min. gang fra Cphbusiness Søerne.
Café Palermo laver en udsøgt pizza, og så har de en fantastisk lækker brunch til kun 59 kr. – det bedste brunchtilbud i byen.
I har nok mødt Mathias til vores fredagsbar, hvor han har leveret pizza til en flad 50’er. 

 

Wallstickers

Wallstickers.dk 

Hos Wallstickers.dk har vi Danmarks bedste udvalg af wallstickers både til børn og voksne til alle husets rum.
Wallstickers er en nem og billig løsning til flot pynt på væggene derhjemme. Og for at gøre dette endnu billigere for studerende tilbyder Wallstickers.dk nu studierabat som en lille hjælp til at få økonomien på SU til at hænge lidt bedre sammen. Rabatten kan både bruges på varer til dig selv og som en gave.
Ved brug af koden ”studium” kan du nu som studerende få 10% på din ordre (gælder på alle varer – også de nedsatte.) Rabatten dækker ikke fragt og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Studierabat gælder for ordrer på mindst 100 kr. + fragt.
http://www.wallstickers.dk/studierabat

 

Skyler's Café

På hjørnet af Nansensgade og Gyldenløvegade er der åbnet en café med fokus på de studerende. Du får 5 kr. i rabat på al kaffe og juice, der er Wifi og hyggelige arbejdsområder med plads til hele din studiegruppe. Skyler´s har samme ejer som Next Door Café og er bestemt et besøg værd.
Skyler's på Facebook

 

Lagkagehuset

Lagkagehuset tilbyder nu 30 % rabat på alle varme drikke mod forevisning af et gyldigt studiekort fra Cphbusiness.

 

Bankeråt 

Bankeråt

10% rabat på al kaffe hos Bankeråt, Ahlefeldtsgade 27-29.
Man skal huske og medbringe studiekort, da det kun er for studerende på Cphbusiness!
(http://www.bankeraat.dk/)

 

Cakao.dk

Cakao.dk sælger te, kaffe og mørk chokolade af højeste kvalitet. De sender og pakker gerne dine produkter ind som gave og vedlægger et håndskrevet kort sammen med pakken.

Cakao.dk yder en rabat på 15% til alle studerende på Cphbusiness. Rabatkoden er: studierabat2016 og skal skrives, når man tjekker ud.

Læs mere om Cakaos produkter på www.cakao.dk.

 

Café Sari

Nytorv 5, 1450 København
33 14 84 55

15% studierabat, samt generelt studievenlige priser.

På Sari sætter vi en stor ære i at servicere og vejlede vores gæster, så de får en oplevelse udover det sædvanlige. Derudover sætter de hyggelige lokaler rammen om enhver lejlighed, hvad enten det drejer sig om en hurtig frokost, intim middag, privat fest eller årest julefrokost.

 

Café Emma

Axeltorv 3, København V
33 33 94 33

15% studierabat, samt generelt studievenlige priser.

Emma er en hyggelig walk-in cafe på Axeltorv lige i centrum af København.
Caféen ligger lige ved Palads Biografen og Tivoli, ikke langt fra Københavns Hovedbanegård, og den er nyindrettet i maj 2012, så alt fremstår indbydende, nyt og lækkert. Stemningen er afslappet, uhøjtidelig og rigtig hyggelig. Et perfekt afbræk på en hektisk dag.
På menukortet finder man sandwiches, supper, brunch og hovedretter som mørbrad med stegte grøntsager, pebersauce og kartoffelbåde. I weekenden fra kl. 10 til 16 er der stor brunchbuffet, hvor du kan spise alt, hvad du lyster.

Når sommervejret er til det, kan man sidde udenfor og nyde solen som tilskuer til livet i den travle gade, mens man nyder en café latte og måske et stykke hjemmelavet kage.

 

Café Stella

Kompagnistræde 18, 1208 København K
33 15 19 00

15% studierabat, samt generelt studievenlige priser.

Café Stella er en lille hyggelig cafe med et spændende og indbydende menukort. Café Stella er hele 2 gange blevet kåret som månedens spisested i København.

Du finder Café Stella på Kompagnistræde 18 og her ligger spisestedet et par trin nede i en hyggelig kælder, hvor københavnerne får et afslappende break fra det travle byliv. Hver dag kan du nyde en lækker brunch-tallerken på Café Stella - her bliver du forkælet med røræg, bacon, cocktailpølser, tunmousse, ost, chorizo, yoghurt med müsli, pandekager med ahornsirup, frisk frugt og brød for kun 99,-.

Er du på hurtigt visit, så har Café Stella et fint udvalg af varme drikke som cappucino, café au lait, espresso, café latte, chokolade, the og meget mere. Køkkenet på Café Stella byder på de traditionelle caféretter som salat med gedeost, et udvalg af gode burgere og cajun kyllingesandwich. Ydermere har vi wok med tigerrejer, nachos med kylling, mexicanske wraps, fettuccine pasta, grillet laks og mørbrad med pebersauce. Til den søde tand har vi is desserter og et spændende udvalg af hjemmebagte kager.

 

Café Anton

Café Anton

Mangler du inspiration til lidt lækker mad i frokostpausen? Så kig forbi Cafe Anton i Nansensgade. Alle medarbejdere og studerende får 15% i rabat i den lille cafe, der ligger lige over for Cphbusiness Søerne.

For at få rabat skal du vise dit studiekort.

Cafe Anton kan findes her: Nansensgade 24, 1366 København K. 

 

Kokoon

Kokoon

15% i studierabat på tøj fra Kokoon.

Me & the Met tilbyder eksklusivt 15% rabat på alt Kokoon-tøj. Kokoon er et populært brand i modebranchen og designer alt fra jakker, kjoler, t-shirts, og bukser. Rabatten gælder på alle nye varer og ikke allerede nedsatte varer.

Find de ønskede produkter på nedenstående link og tilføj produkterne til kurven: http://www.meandmet.dk/designere/kokoon

Benyt derefter koden "studierabat" under checkout, og der vil blive fratrukket 15% fra de pågældende Kokoon produkter.

 

 

REDGREEN

REDGREEN er et dansk modetøjsmærke, der har et udbud af jakker, trøjer og meget andet tøj i høj kvalitet til mænd og kvinder. Sortimentet har en maritim stil og omfatter blandt andet de populære sømandsjakker.

Som studerende på Cphbusiness tilbydes du 10 % rabat på alle varer, der ikke er nedsatte i forvejen, når du handler direkte i REDGREENs egen webshop. For at udnytte studierabatten skal du bruge koden, der skal indtastes i voucher-feltet i indkøbskuren.

Kode: studierabat10
Webshop: http://www.redgreen.dk/

 

Sendentanke.dk

Sendentanke er en online gaveportal, hvor du kan sende gaver og gavekort direkte via mobilen til hele skandinavien. Vi har alt fra en rød rose, burgere, bøger, tøj til oplevelser og lækker mad – nemt og bekvemt!

Vi tilbyder 10% rabat på vores gavekort. Ved køb på Sendentanke.dk skal du oplyse rabatkode. Få rabatkoden ved at skrive til: info@sendentanke.dk
Webshop: http://sendentanke.dk

 

MixMeister.dk

Barudstyr, sirup og glas - Professionelt tilbehør til din bar - MixMeister.dk

MixMeister har leveret barudstyr, drinkspynt, mixer mm. til danskerne i snart ti år. Det kan du nu også få glæde af. Få alt i barudstyr & cocktailtilbehør. Shakers, strainers, barskeer, mudlers, skænkemål, oplukkere, målebægere, vin- og champagnekølere, sifoner, sugerør og plastik glas og meget mere!

Dag-til-dag levering.
Rabatkode: "10procent"
MixMeister.dk: http://www.mixmeister.dk/

 

Dressme

Dressme er en webshop, hvor du kan købe smart modetøj til kvinder. Der er alt fra almindelige t-shirts til festkjoler.

Vi tilbyder 10% rabat til alle studerende på ikke-nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er at bruge rabatkoden: studierabat.
Webshop: http://www.dressme.dk/

 

Restaurant Mecca

Få 20% studierabat på Restaurant Mecca mod forevisning af gyldigt studiekort.

Lækker og sund mad til de billigste priser i København. Spis hvad du vil af vores store udvalg af delikate salater, varme retter, vegetarretter, supper og brød. Inkl. drikkevarer. Vi har også gluten- og lactosefrie retter og salater.

Studiepriser:
Frokost kl. 11-16: kun 55 kr. (normalpris: 69 kr).
Aftensmad kl. 16-22: kun 71 kr. (normalpris: 89 kr).
(Gældende priser pr. 25. juni 2014, med forbehold for ændringer. Studiekortet er personligt og rabatten gælder kun for indehaveren af kortet. Studierabatten gælder i tidsrummet kl. 11:00 - 21:00)
Restaurant Mecca, Nørrebrogade 183, 2200 København N, Telefon: 33 12 51 27.
www.restaurantmecca.dk

 

incover.dk

incover.dk har i fem år været en af danmarks største online shops med salg af mobil og tablet tilbehør. Studerende bruger aktivt deres enhed som en del af studielivet, og det vil være oplagt med en god studierabat her.

Vi tilbyder alle studerende 15% rabat og fri fragt.

Fremgangsmåde:
1. Find det nødvendige mobil og tablet tilbehør på Incovers website.
2. Læg det i kurven og forsæt til kassen.
3. Indtast koden: “cphbusiness541" i rabatkodefeltet
4. Rabatten bliver fratrukket det fulde beløb. 

 

Gratis app til studierabat og digitalt studiekort

Via Studiz' website og smartphone app kan du få information om alle landets studierabatter.

Opret dig, bekræft din status som studerende, og du har adgang til alle dine studierabatterne – både lokale og online. Studiz app’en giver dig desuden adgang til et digitalt studiekort - så kan du bruge din Smartphone til både at finde og få studierabat.

 

Restaurants 2 Night

Studenterorganisationen har nu fået sin egen side på Restaurants 2 Night, hvor du som studerende kan få rabat på hele regningen på mere end 100 populære restauranter.

Du skal blot oprette dig, som medlem på www.r2n.dk/cphbusiness, hvilket er gratis, så er du klar til at booke bord.

 

Studenterguiden.dk

På studenterguiden.dk kan du finde studierabatter til sport, wellness, forsikring, bøger, spisesteder m.m.

Du finder studierabatter her.

 

Education First

Styrk faglige og interkulturelle kompetencer med et sprogkursus i udlandet. EF Education First tilbyder studerende med et gyldigt Cphbusiness studiekort 5% rabat på sprogkurser til sine internationale sprogskoler verden over.

Tilmeld dig for at få rabatten. Send en e-mail med et billede af dit studiekort til students@cphbusiness.dk.

Læs mere om EF sprogkurser her.

 

Studierabat hos Jibe Longboards

Studierabat på alle produkter fra Jibelongboards.dk: 10 %.

Jibe Longboards er Danmarks første og eneste longboard producent, som i dag sælger sine produkter over hele landet. Jibe Longboards blev skabt i Inkubatoren på Cphbusiness Nørrebro, og det markerer vi med rabatter til alle de studerende på Cphbusiness.

Når du bestiller skal du i emnefeltet skrive: "Cphbusiness BigUp".

 

Studierabat hos Unidays

Tjek denne hjemmeside ud, hvor du kan finde mange gode rabatter for studerende: www.myunidays.com

 

Studierabat hos e-Gear

Alle produkter på siden http://e-gear.dk/, undtagen Microsoft-produkter (kun 1% af det samlede udbud), kan der opnås studierabat på.

Studierabatten er på 15%.

Fremgangsmåde:

1. Du lægger produktet/produkterne i indkøbskurven.
2. Du fortsætter til checkout ved at klikke på Indkøbskurven i øverste højre hjørne.
3. I feltet ”Rabatkoder” indtastes studierabatten.
4. Klik på knappen ”Anvend Rabat”.
5. Der trækkes nu 15% fra på alle produkterne i indkøbskurven.
6. Fortsæt checkout og gennemfør betalingen.

Koden til studierabatten fås ved at skrive til students@cphbusiness.dk

Har du idéer eller kontakt til flere gode studierabatter, er du velkommen til at kontakte Cphbusiness Students på mail: students@cphbusiness.dk, skriv "Studierabat" i emnefeltet.

 

Social

Social

Hos Social på Peblinge Dossering 4 nørder vi kaffe, sund kost og økologi. Vores menu består af sprøde salater og sandwiches samt snacks, smoothies og gode mellemmåltider. Selvom vores priser allerede er studievenlige, tilbyder vi nu studerende fra Cphbusiness 20% rabat på alt fra kortet på alle hverdage ved fremvisning af studiekort.