1. semester

Tema 1 (11 ECTS): Introduktion og basal laboratorieteknik:

  • Syrer og baser
  • pH og potentiometri
  • Reagenser
  • Titreringer
  • Basale laboratorieteknikker i det mikrobiologiske og kemiske laboratorium
  • Præcision og nøjagtighed
  • Laboratorieberegninger
  • Dokumentation i journalbog
  • Laboratoriesikkerhed

Tema 2 (11 ECTS): Analyseteknik:

  • Spektrofotometri og kromatografi til kvalitative og kvantitative analyser
  • Standardardisering
  • Excel til databehandling
  • Elementær vedligeholdelse af udstyr
  • Enkel metodeudvikling af kromatografiske metoder
  • Software
  • Organisk kemi
  • Klassificering og mærkning

Tema 3 (8 ECTS): Mikrobiologi:

  • Eu- og prokaryote celler
  • Basale laboratorieteknikker i det kemiske laboratorium
  • Mikrobiologiske dyrkningsteknikker til påvisning og identifikation af mikroorganismer
  • Kvalitetssikring af mikrobiologiske analyseresultater
  • Kulhydrater og fedtstoffer

Læs mere om indholdet på andre semestre