Innovation og Entreprenørskab

Fremtidens ledere har et entreprenant mindset og forstår, hvordan man gør en idé til virkelighed hurtigt og effektivt på tværs af fagligheder. Det er det, du bliver uddannet til, når du vælger én af disse uddannelser.

Her kan du se, hvilke uddannelser Cphbusiness tilbyder inden for Innovation og Entreprenørskab. Klik på uddannelserne, læs mere og tilmeld dig.

Innovation og Entreprenørskab på Cphbusiness

Om du har planer om at starte din egen vækstvirksomhed eller skabe vækst i en eksisterende virksomhed, så er uddannelserne inden for Innovation og Entreprenørskab noget for dig.

Du vil arbejde med Entreprenørskab og Corporate Entrepreneurship, og fællesnævnerne for disse to områder er ledelse af projekter, innovationsprocesser og det at sammensætte og lede et succesfuldt team.

Iværksætter- og innovationsmiljøer

Du vil også få adgang til miljøer og de netværk, som er en del af startup øko-systemet. Endelig vil du blive klædt på til at agere i en foranderlig verden, hvor eksponentielle teknologier og digitaliseringen spiller en større og større rolle på arbejdsmarkedet.

Den undervisning, du vil møde, er baseret på din aktive deltagelse, og din investering i studiet har indflydelse på din fremtidige profil.

Mange af de undervisere, du møder i løbet af studietiden, har selv erfaringer med egne startups og kan have en dialog med dig om konkrete udfordringer.

På Cphbusiness har du også mulighed for at blive tilknyttet vores Inkubator og her få sparring til at starte og vækste enten din virksomhed eller én, du etablerer sammen med andre. 

Læs mere om Cphbusiness' iværksættermiljø