Finansiel rådgivning

Drømmer du om en karriere inden for finansiering, ejendomshandel eller revision? Så er akademiuddannelsen i finansiel rådgivning et godt skridt på vejen til dit drømmejob.

Hvorfor læse finansiel rådgivning?

Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning er for dig, der vil styrke dine kompetencer inden for bankrådgivning, virksomhedsanalyse, revision eller ejendomshandel og -administration, så du kan stå endnu stærkere i dit job.

Vi klæder dig på, så du professionelt kan rådgive kunder i en bank eller i et realkreditinstitut. Du kan også vælge at specialisere dig i revision eller ejendomshandel og -administration. Du har mulighed for at vælge lige præcis den retning, som passer til dine karrieremål.

Hvad lærer jeg?

På uddannelsen lærer du at analysere, planlægge og gennemføre løsninger, der bredt vedrører finansiel rådgivning. Vi introducerer dig til relevante teorier og modeller, så du kan udføre økonomiske analyser og faglige vurderinger, der danner grundlag for den vejledning og kunderådgivning, som du yder inden for dit finansielle speciale.

Du kan kalde dig merkonom, når du har gennemført fag svarende til 40 ECTS-point inden for de merkantile akademiuddannelser.

0
har også læst økonomi og finans
på Cphbusiness
har også læst økonomi og finans
på Cphbusiness

Uddannelsens indhold

På akademiuddannelsen i finansiel rådgivning får du blandt andet kendskab til:

  • Kunderådgivning
  • Rådgivningsværktøjer
  • Finansiel rådgivning
  • Analyse, planlægning og vurdering af finansielle aspekter
  • Bankverdenen, mæglerbranchen og revisionsbranchen

Læs mere om læringsmål mv. i studieordningen.

Uddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning er en erhvervsrettet videregående uddannelse, som læses på deltid.

Uddannelsen består af to obligatoriske fag og en række valgfag. Alle fag afsluttes med en eksamen, og uddannelsen afsluttes med et skriftligt afgangsprojekt. En akademiuddannelse tager typisk tre år at gennemføre med et til to fag pr. semester. Hvert fag har en varighed på ca. tre til seks måneder.

Du har mulighed for at sammensætte uddannelsen ud fra lige netop dine behov og interesser. Derfor bestemmer du selv, om du vil tage hele akademiuddannelsen i finansiel rådgivning eller blot udvælge de fag og den fagkombination, der passer til dig.