Informationsteknologi

Interesserer du dig for IT, og synes du, at det er udfordrende og spændende at arbejde med programudvikling? Så er akademiuddannelsen i informationsteknologi helt sikkert noget for dig.

Bliv virksomhedens IT-ekspert

På akademiuddannelsen i informationsteknologi lærer du, hvordan software er konstrueret, og hvordan det er muligt at lave software, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov. Du vil desuden få indblik i, hvilke informationssystemer virksomheder kan anvende og have brug for i det daglige arbejde.

Endelig kommer du på forkant med, hvordan udviklingen ser ud inden for informationsteknologi lige nu og i fremtiden.

Styrk din viden med en deltidsuddannelse

IT-branchen stiller store krav til konstant opkvalificering af den enkeltes kompetencer. Derfor er det vigtigt at være på forkant - og det kan du komme med en IT-uddannelse sideløbende med dit job.

Med akademiuddannelsen i informationsteknologi kan du hjælpe virksomheder med at skabe og vedligeholde de elektroniske systemer, der holder styr på informationer i virksomheden.

Akademiuddannelsen i informationsteknologi er en erhvervsrettet videregående uddannelse, der udbydes på deltid. Uddannelsen kan eksempelvis gennemføres på tre år med et fag pr. semester, men du kan også tage flere fag ad gangen, hvis du vil blive hurtigere færdig.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen kan tones i to forskellige retninger: udvikling eller drift. På denne måde får du en mere fokuseret uddannelse.

Du kan også vælge at tage uddannelsen uden retning og selv sammensætte uddannelsens valgfag.

Læs mere om de to retninger og uddannelsens opbygning.

Aktuelle hold

Herunder finder du en liste over de hold på akademiuddannelsen i informationteknologi, som vi udbyder i den kommende tid. Nederst kan du se de hold, der er i gang.

Du kan sortere listen efter navn, ugedag, tidspunkt, sted og opstart.

Kommende hold

Fag

{{typeName}}
{{educationName}}

Periode

Navn Sted Start Dag Pris
{{course.courseName}} {{course.courseName}} {{course.courseName}} {{ course.location.shortName }} {{ course.startDate | cultureDate:'da-DK':true}} {{ course.weekdays[0] | courseWeekday:'da-DK' }} {{course.signupFee | currency : 'kr.' : 0}} Tilmeld
Informationsmøde 20. marts 2019 Læs mere og tilmeld dig informationsmødet her
  • Få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse
  • Uddan dig ved siden af jobbet og få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse.
Hør en underviser fra Cphbusiness fortælle om akademiuddannelsen i IT

Få overblikket over det danske uddannelsessystem

Nedenfor kan du se strukturen i det danske uddannelsessystem og få overblikket over Cphbusiness’ uddannelser.

Erhvervs- akademi- uddannelse 2-2 ½ år Master- uddannelse Erhvervsfaglig uddannelse Gymnasial uddannelse Videregående uddannelser Videregående uddannelser UNGDOMS- OG VOKSENUDDANNELSER Kandidat Fuldtidsuddannelser Uddannelser samtidigt med job (deltid) Universitets- bachelor Grundlæg- gende voksen uddannelse Professions- bachelor 3 ½ år Uddannelser hos Cphbusiness Øvrige uddannelser Arbejds- markeds- uddannelse Professions- bachelor (Top-up) 1½ år Akademi- uddannelse 3 år Diplom- uddannelse 2-3 år Erhvervserfaring Min. 2 år Erhvervserfaring Min. 2 år