Informationsteknologi

Interesserer du dig for IT, og synes du, det er spændende at arbejde med programmering? Så er akademiuddannelsen i informationsteknologi helt sikkert noget for dig.

Hvorfor læse informationsteknologi?

IT-branchen udvikler sig løbende og stiller store krav til konstant opkvalificering af den enkeltes kompetencer. På uddannelsen i informationsteknologi kommer du på forkant med udviklingen inden for IT lige nu og i fremtiden, og du får styrket din IT-forståelse, så du kan blive virksomhedens IT-ekspert.

Få den IT-viden, virksomhederne efterspørger

På akademiuddannelsen i informationsteknologi styrker du dine IT-kompetencer, og vi introducerer dig til relevante teorier inden for forskellige IT-områder, så du professionelt kan varetage opgaver inden for fx programmering, IT-sikkerhed, databaser, system-, web- og softwareudvikling samt hjælpe virksomheder med at skabe og vedligeholde de elektroniske systemer, der holder styr på alle informationer i virksomheden.

Du vil få indblik i, hvilke informationssystemer virksomheder kan anvende og have brug for i det daglige arbejde, og lære, hvordan software er konstrueret, og hvordan det er muligt at lave software, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov. Med den viden vil du stå stærkt i dit job og kunne blive en nøglemedarbejder i virksomheden.

Uddannelsens indhold

På akademiuddannelsen i informationsteknologi får du blandt andet kendskab til:

  • IT-sikkerhed
  • Programmering
  • Softwareudvikling
  • Webudvikling
  • Databaser
  • Systemdrift og -udvikling
  • Informationssystemer
  • Digitalisering
  • Introduktion til forskellige IT-systemer
  • Udvikling og drift

Læs mere om læringsmål mv. i studieordningen.

Bliv ringet op og tag en snak om valg af fag eller uddannelse, og hvordan du finder tiden.

Uddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen i informationsteknologi er en erhvervsrettet videregående uddannelse, som læses på deltid.

Uddannelsen består af fire obligatoriske fag og en række valgfag. Alle fag afsluttes med en eksamen, og uddannelsen afsluttes med et skriftligt afgangsprojekt. En akademiuddannelse tager typisk tre år at gennemføre med et til to fag pr. semester. Hvert fag har en varighed på ca. tre til seks måneder.

Valgfrihed på din uddannelse i IT

Du har mulighed for at vælge to forskellige retninger på uddannelsen: udvikling eller drift. Ved at vælge en specifik retning får du en mere fokuseret IT-uddannelse.

Du kan også vælge at tage IT-uddannelsen uden retning og selv sammensætte uddannelsen ud fra lige netop dine behov og interesser. Du bestemmer desuden selv, om du vil tage hele akademiuddannelsen i informationsteknologi eller blot udvælge de fag, der interesserer dig, og tage dem som et enkeltstående kursus.

Læs mere om de to retninger og uddannelsens opbygning.

Aktuelle hold

Herunder finder du en liste over de hold på akademiuddannelsen i informationsteknologi, vi udbyder i den kommende tid. Du kan sortere og filtrere listen efter blandt andet navn, sted, ugedag, tidspunkt og opstart.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et spændende forløb på Danmarks største erhvervsakademi.

Kommende hold

Fag

{{typeName}}
{{educationName}}

Tid og sted

Navn Sted Start Dag Pris
{{course.courseName}} {{course.courseName}} {{course.courseName}}
Sidste chance
Online {{ course.location.shortName + (course.isBlended ? '/online' : '') }} {{ course.startDate | cultureDate:'da-DK':true}} {{ course.weekdays[0] | courseWeekday:'da-DK' }} {{course.signupFee | currency : 'kr.' : 0}} Gå til kurv Tilmeld

Printvenligt materiale om uddannelsen

Det er en kæmpe force for mig i mit arbejde, at jeg har læst informationsteknologi

Arendse Ørding, Technical Risk Manager, CID, Forsvaret

Kontakt os

Vil du høre mere om dine muligheder for efteruddannelse? Tøv ikke med at kontakte os.

Telefon:

36 15 48 66 Åbningstider

E-mail