International transport og logistik

Synes du, det kunne være spændende at arbejde med forsyningskæder og produktionsstrategier? Så er akademiuddannelsen i international transport og logistik helt sikkert noget for dig.

Hvorfor læse transport og logistik?

På akademiuddannelsen i international transport og logistik lærer du om den samlede forsyningskæde fra produktion til kunde, og vi ruster dig til at varetage opgaver inden for transport- og indkøbsfunktioner i en virksomhed - både nationalt og internationalt.

Derudover bliver du i stand til at effektivisere virksomhedens forsyningskæde på operationelt, taktisk og strategisk niveau. Vi kvalificerer dig til at varetage de udfordringer, som er forbundet med værdi- og forsyningskæden, og du lærer at udvikle og implementere logistikkoncepter.

Skræddersy din uddannelse til dine karrieremål

Du har mulighed for at vælge mellem to retninger: indkøb og transport. Det betyder, at du kan skræddersy din uddannelse til netop dine karrieremål.

Du kan kalde dig merkonom, når du har gennemført fag svarende til 40 ECTS-point inden for de merkantile akademiuddanneler.

Uddannelsens indhold

På akademiuddannelsen i international transport og logistik får du blandt andet kendskab til:

  • Logistik
  • Forsyningskæde
  • Indkøb og transport
  • Supply chain management
  • Operationelt og strategisk indkøb
  • Transportjura
  • Transport og warehouse management
  • Optimering af forretningsmodeller

Læs mere om læringsmål mv. i studieordningen.

Uddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen i international transport og logistik er en erhvervsrettet videregående uddannelse, som læses på deltid.

Uddannelsen består af to obligatoriske fag og en række valgfag. Alle fag afsluttes med en eksamen, og uddannelsen afsluttes med et skriftligt afgangsprojekt. En akademiuddannelse tager typisk tre år at gennemføre med et til to fag pr. semester. Hvert fag har en varighed på ca. tre-seks måneder.

Du har mulighed for at sammensætte uddannelsen ud fra lige netop dine behov og interesser. Derfor bestemmer du selv, om du vil tage hele akademiuddannelsen international transport og logistik eller blot udvælge de fag og den fagkombination, der passer til dig.

Nedenfor kan du se, hvordan vi anbefaler at strukturere din vej gennem uddannelsen, så du gennem dine valg af fag får skabt en tydelig, faglig profil.

Obligatoriske fag 20 ECTS

Der er to obligatoriske fag på akademiuddannelsen i international transport og logistik. Vi anbefaler, at du starter med de to obligatoriske fag for at opnå de grundlæggende kompetencer.
Vis fag Skjul fag

Vælg efter interesse

Transport 30 ECTS

Hvis du fx arbejder inden for national og international transport, transportjura eller warehousemanagement, er denne profil noget for dig.
Vis fag Skjul fag

Indkøb 30 ECTS

Arbejder du fx i virksomhedens indkøbsafdeling med fokus på strategisk eller operationelt indkøb, bør du vælge denne profil.
Vis fag Skjul fag

Afgangsprojekt 10 ECTS

Afgangsprojektet afslutter uddannelsen og giver dig mulighed for at gå i dybden med et emne, du brænder for.
×

Vi anbefaler, at du følger én af de to veje afhængig af nuværende eller fremtidige arbejdsopgaver. I begge profiler er der indlagt 10 ECTS, som du kan målrette netop dit interessefelt.

Ønsker du en bredere profil, har du dog også mulighed for at sammensætte din egen uddannelse ved at vælge valgfag for 30 ECTS på tværs af fagområder - heraf minimum 15 ECTS fra det merkantile område. Kontakt vores studievejledere for mere information.

Kommende hold

Fag

{{typeName}}
{{educationName}}

Periode

Navn Sted Start Dag Pris
{{course.courseName}} {{course.courseName}} {{course.courseName}} {{ course.location.shortName }} {{ course.startDate | cultureDate:'da-DK':true}} {{ course.weekdays[0] | courseWeekday:'da-DK' }} {{course.signupFee | currency : 'kr.' : 0}} Tilmeld
Informationsmøde 29. og 31. oktober 2019 Læs mere om informationsmøder
  • Få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse
  • Uddan dig ved siden af jobbet og få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse.