Mindful ledelse

Vil du gerne forebygge stress, og har du brug for konkrete værktøjer, der skaber nærvær og balance i dit arbejdsliv? Så er faget mindful ledelse lige noget for dig.

Formål

Formålet med faget mindful ledelse er at give de studerende teoretiske og praktiske værktøjer til at få overblik og overskud i hverdagen, forebygge stress og være mere nærværende.

- Vi vil gerne gå foran og klæde danske ledere og medarbejdere på til at blive mere nærværende og empatiske. Mindfulness giver overskud og overblik og bygger på veldokumentet international forskning.

Rikke Bjergaard Dinnetz, underviser på Cphbusiness.

Indhold

På faget lærer du at bruge mindfulness som et værdifuldt redskab i din hverdag som leder. Vi arbejder med anerkendte forskningsbaserede metoder, og dit udbytte er konkrete værktøjer, som du kan bruge til at forebygge stress og være mere nærværende i din rolle som leder. Undervisningen tager udgangspunkt i deltagernes egen hverdag med de udfordringer og potentialer, der ligger der. Faget kan være med til at gøre en stor forskel for dig og din organisation.

Du vil:

  • Få teoretiske og praktiske værktøjer til at forebygge stress
  • Få teoretiske og praktiske redskaber til at opnå mere nærvær i din hverdag som leder
  • Få indblik i anerkendte forskningsbaserede metoder
  • Kunne gøre en reel forskel for dig selv og din organisation efter endt forløb 

Eksamen og ECTS

Mindful ledelse (mindfulness) er et valgfrit fag på akademiuddannelsen i ledelse og tæller 5 ECTS. Faget kører over fire hele undervisningsdage, hvor du lærer om og træner dit bevidste nærvær.

  • Få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse
  • Uddan dig ved siden af jobbet og få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse.