Økonomi og ressourcestyring

Vil du gerne have en karriere, hvor du får mulighed for at være med til at sikre, at en virksomhed hele tiden har de fornødne økonomiske ressourcer til at kunne fungere optimalt? Så kan du vælge at tage en akademiuddannelse inden for økonomi og ressourcestyring.

Formål

Med en akademiuddannelse i økonomi og ressourcestyring bliver du uddannet til at kunne varetage en lang række job, der relaterer sig til virksomheders økonomi- og regnskabsfunktioner.

Indhold

Du vil under uddannelsen blandt andet tilegne dig viden om, hvordan det er muligt at tilpasse en virksomheds ressourcer i forhold til dens aktiviteter. Uddannelsen vil desuden lære dig om de forhold, danske virksomheder skal forholde sig til i relation til den øgede globalisering og handel med virksomheder i udlandet samt de krav, det stiller til virksomhedens økonomi- og ressourcestyring.

Akademiuddannelsen i økonomi og ressourcestyring er en erhvervsrettet videregående uddannelse, som udbydes på deltid. Uddannelsen kan eksempelvis gennemføres på tre år med ét fag pr. semester.

Merkonom

Når du har gennemført fagmoduler svarende til 40 ECTS, kan du kalde dig merkonom.

Læs mere om merkonomuddannelsen her.

Aktuelle hold

Herunder finder du en liste over de hold på akademiuddannelsen i økonomi og ressourcestyring, vi udbyder i den kommende tid.

Du kan sortere listen efter navn, ugedag, tidspunkt, sted og opstart.

Kommende hold

Fagmoduler

{{typeName}}
{{educationName}}

Periode

Navn Sted Start Dag Pris
{{course.courseName}} {{course.courseName}} {{ course.location.shortName }} {{ course.startDate | cultureDate:'da-DK':true}} {{ course.weekdays[0] | courseWeekday:'da-DK' }} {{course.signupFee | currency : 'kr.' : 0}} Tilmeld
  • Få 10.000 kroner til din efter- og videreuddannelse
  • Uddan dig ved siden af jobbet og få op til 10.000 kroner årligt til din efter- og videreuddannelse.
  • Informationsmøde 16. august 2018
  • Kom og hør mere om efter- og videreuddannelse på deltid.
Hør studerende fortælle om akademiuddannelser inden for økonomi og finans

Få overblikket over det danske uddannelsessystem

Nedenfor kan du se strukturen i det danske uddannelsessystem og få overblikket over Cphbusiness’ uddannelser.

Erhvervs- akademi- uddannelse 2-2 ½ år Master- uddannelse Erhvervsfaglig uddannelse Gymnasial uddannelse Videregående uddannelser Videregående uddannelser UNGDOMS- OG VOKSENUDDANNELSER Kandidat Fuldtidsuddannelser Uddannelser samtidigt med job (deltid) Universitets- bachelor Grundlæg- gende voksen uddannelse Professions- bachelor 3 ½ år Uddannelser hos Cphbusiness Øvrige uddannelser Arbejds- markeds- uddannelse Professions- bachelor (Top-up) 1½ år Akademi- uddannelse 3 år Diplom- uddannelse 2-3 år Erhvervserfaring Min. 2 år Erhvervserfaring Min. 2 år