Kommende hold

Fag

{{typeName}}
{{educationName}}

Tid og sted

Navn Sted Start Dag Pris
{{course.courseName}} {{course.courseName}} {{course.courseName}}
Sidste chance
Online {{ course.location.shortName + (course.isBlended ? '/online' : '') }} {{ course.startDate | cultureDate:'da-DK':true}} {{ course.weekdays[0] | courseWeekday:'da-DK' }} {{course.signupFee | currency : 'kr.' : 0}} Gå til kurv Tilmeld
  • Om diplomuddannelserne

    Hvad er en diplomuddannelse?

    Diplomuddannelsen er en mellemlang, videregående uddannelse svarende til en professionsbachelor og læses typisk på deltid sideløbende med jobbet. Uddannelsen er internationalt anerkendt og kan give adgang til videreuddannelse på masterniveau. En hel uddannelse tæller 60 ECTS-point og tager typisk tre år at gennemføre med et fag pr. halvår.

    Når du tager en diplomuddannelse på Cphbusiness, kan du enten vælge en bestemt uddannelsesretning eller vælge frit mellem fag, der passer specifikt til dit behov. På den måde kan du skræddersy din egen uddannelse. Du skal blot have afsluttet hele uddannelsen inden for seks år.

    Du har adgang til uddannelsen, hvis du har afsluttet det, der svarer til en erhvervsakademiuddannelse samt har minimum to års relevant erhvervserfaring på det niveau.

    Styrk din faglighed med en diplomuddannelse

    Med en diplomuddannelse på Cphbusiness kan du styrke din faglighed med den nyeste viden og konkrete værktøjer sideløbende med dit job. Vi tilbyder et bredt udvalg af hele uddannelser, enkeltfag og korte forløb, der er kompetencegivende inden for mange forskellige brancher og funktioner. Alle vores uddannelsesforløb er desuden fleksibelt tilrettelagt, og du kan vælge mellem dag- eller aftenundervisning.

    Brugbar fra dag ét

    Alle vores undervisere har stor erfaring fra erhvervslivet eller egen virksomhed og inddrager cases, eksempler og problemstillinger fra den virkelige verden. Du kommer til at arbejde med dine egne praktiske problemstillinger, og på den måde kan du tage din nye viden med dig på arbejde allerede fra første dag.

  • Adgangskrav og optagelse

    Tilmeldingsfrist

    Du skal tilmelde dig senest 8 dage, inden holdet starter.

    Hvis der fortsat er plads på holdet efter tilmeldingsfristen, har du mulighed for at tilmelde dig helt op til holdstart.

    Ansøgning og optagelse

    Vil du optages på diplomuddannelsen? Så skal du opfylde de krav, der stilles til din uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring.

    Du skal have:

    • En kort eller mellemlang videregående uddannelse (minimum to år)
      og
    • Mindst to års relevant erhvervserfaring efter afsluttet uddannelse

    Andre veje til optagelse

    Hvis du ikke umiddelbart opfylder optagelseskravene, har du måske kvalificeret dig ad anden vej. Læs om realkompetencevurdering nedenfor.

    Kontakt vores vejledere, hvis du er i tvivl, om du kan optages: 
    evu@cphbusiness.dk

  • Sådan foregår undervisningen

    Vi kobler viden til din hverdag

    Undervisningen på Cphbusiness er praksisnær. Det betyder, at du kommer til at arbejde med udfordringer, eksempler og cases fra din egen hverdag. Du får derfor kompetencer, der er direkte relateret til din egen jobsituation, og som du kan tage med hjem og anvende med det samme i din egen praksis. Dine medstuderende og underviser vil ligeledes bringe cases ind i undervisningen, der sætter den teori, du lærer i undervisningen, i spil.

    I perioden mellem undervisningsgangene læser du litteratur, ser video og arbejder med fagets indhold enten alene eller som gruppearbejde.

    Anerkendende undervisere

    Gennem undervisningsforløbet vil du blive opmærksom på egne kompetencer og færdigheder og får gennem undervisningens udformning mulighed for at videreudvikle dem. Undervisningen foregår i et trygt og nærværende læringsrum, hvor der er plads til, at du kan stille spørgsmål og indgå i dialog med din underviser og medstuderende.

    Undervisningen faciliteres, så der er plads til at opbygge relationer og netværk gennem læringsfællesskaber, feedbackprocesser og faglige og tværfaglige samarbejder.

    Mød dine undervisere

    Model

    Undervisningsformer: Fysisk, online eller blended

    Cphbusiness' studerende har forskellige behov, og vi tilbyder derfor forskellige former for undervisning. Du kan se, hvilken undervisningsform der gælder for det pågældende hold, når du tilmelder dig.

    På de hold, hvor der indgår online undervisning, vil der altid være en underviser til stede i undervisningen. Du er derfor sikret, at du kan interagere med din underviser og dine medstuderende i næsten samme grad, som hvis undervisningen foregår i et fysisk lokale.

    Undervisning med fysisk fremmøde

    • Når du er tilmeldt et hold, hvor undervisningen foregår med fysisk fremmøde, skal du møde ind på en af Cphbusiness' lokationer.
    • Her arbejder du med de teorier og modeller, du har læst om i perioden mellem undervisningsgangene.
    • Undervisningen tager udgangspunkt i din egen praksis. Derfor kan du anvende din nye viden i din egen hverdag med det samme.

    Online undervisning med tilstedeværelse

    • Du møder til undervisning på Zoom, der er en online platform, sammen med din underviser og dine medstuderende.
    • Her arbejder du med de teorier og modeller, du har læst om i perioden mellem undervisningsgangene.
    • Din underviser vil facilitere gruppearbejde og diskussioner i plenum på samme måde som i et fysisk lokale.
    • Undervisningen tager udgangspunkt i din egen praksis. Derfor kan du anvende din nye viden i din egen hverdag med det samme.
    • En fordel ved online undervisning er, at du kan deltage i undervisningen uanset hvor du befinder dig, og at du sparer tid på transport.

    Blended learning

    • Undervisningen foregår i en vekslen mellem fysisk fremmøde og online tilstedeværelse. Når du tilmelder dig, kan du se, hvilke undervisningsgange der er planlagt med hhv. fysisk fremmøde og online undervisning.
    • Du mødes til undervisning med din underviser og dine medstuderende enten på onlineplatformen Zoom eller på en af Cphbusiness’ fysiske lokationer.
    • Din underviser vil facilitere gruppearbejde og diskussioner i plenum, uanset om det er online eller med fysisk fremmøde.
    • Du arbejder med de teorier og modeller, du har læst om i perioden mellem undervisningsgangene.
    • Undervisningen tager udgangspunkt i din egen praksis. Derfor kan du anvende din nye viden i din egen hverdag med det samme.
  • Studievejledning

    Studievejlederen kan hjælpe dig med spørgsmål omkring studiets indhold. For eksempel hvis du er i tvivl om, hvilket studie eller fag du skal vælge.

    Har du problemer eller spørgsmål omkring tilmelding? Så kontakt administrationen.

    Henvendelse

    Du kan komme i kontakt med vores studievejleder på telefon 36 15 45 17 på følgende tidspunkter:

    Mandag: 9.00 - 12.00
    Tirsdag: 12.30 - 15.00
    Onsdag: Lukket
    Torsdag: 9.00 - 12.00
    Fredag: 9.00 - 12.00

    Du har også mulighed for at booke et telefonmøde med en studievejleder her: Book en telefonvejledning.

    Desuden er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller sende en mail til evu@cphbusiness.dk.

    Studievejleder

    Malene Krab Koed Eriksen
    Malene Krab Koed Eriksen

  • Realkompetencevurdering

    Har du viden og erfaring, som du ikke har papir på, men som du har fået gennem kurser, dit arbejds- eller fritidsliv? Og er du interesseret i en akademi- eller diplomuddannelse? Så er realkompetencevurdering måske en mulighed for dig.

    En realkompetencevurdering betyder, at du kan få anerkendt og vurderet de kompetencer, den viden og de færdigheder, som du har fået uden for det etablerede uddannelsessystem, men gennem fx kurser, dit arbejds- eller fritidsliv.

    Læs mere om realkompetencevurdering her

  • Skræddersy din uddannelse

    Vidste du, at du kan bygge din egen akademi- eller diplomuddannelse, der har fokus på det, du har brug for i dit arbejdsliv?

    Sammen med en studievejleder sammensætter du et uddannelsesforløb med afsæt i din erhvervserfaring, livserfaring og forudgående uddannelse. Du kan fx sammensætte fag fra IT-området eller økonomifag med ledelsesfag, eller du kan sammensætte fag inden for salg og markedsføring med kommunikationsfag osv. På den måde får du en fleksibel uddannelse, som både tager højde for, hvad du kommer med, og hvor du ønsker at bevæge dig hen i din karriere.

    Hvis du vil vide mere og eventuelt booke tid til en karrierevejledning, så kontakt vores studievejledere.

  • Selvstuderende

    Som selvstuderende kan du gå til eksamen på alle fag på vores deltidsuddannelser, hvis faget er i udbud.

    Som selvstuderende modtager du ikke undervisning eller vejledning fra Cphbusiness. Du får udelukkede stillet en eksamen til rådighed med en censor og en eksaminator.

    Alle fag er bekendtgørelsesbelagte og beskrevet i nationale studieordninger, der fastsætter fagets indhold, niveau og læringsmål. Den aktuelle studieordning og bekendtgørelse finder du her på hjemmesiden under de enkelte akademi- og diplomuddannelser.  

    I studieordningen kan du se de læringsmål, som eksaminator og censor vurderer dig på til eksamen. Eksamensformen kan du læse mere om i vores eksamenskataloger. Du vil få en karakter efter 7-trinsskalaen.

    Der er to eksamensterminer om året; sommer og vinter. Eksamen for selvstuderende afholdes på eksamensdatoer fastsat af Cphbusiness.

    Efter du har bestået din eksamen, fremsendes et eksamensbevis til din e-Boks. 

    Optagelseskrav

    Du skal opfylde adgangskravene for det fag, du ønsker at gå til eksamen i. Adgangskravene afhænger af fagets uddannelsesniveau.

    Priser

    Prisen for eksamen som selvstuderende afhænger af eksamensform og uddannelsesniveau. Kontakt os på e-mail eller telefon for at få oplyst prisen på en specifik eksamen.

    Kontakt os

    Cphbusiness Partner 
    E-mail: udbud@cphbusiness.dk 
    Telefon: 36 15 48 66

    Tilmelding

    Tilmeld dig ved at udfylde formularen herunder. Så kontakter vi dig med information om den næste eksamen i det ønskede fag.

  • Støttemuligheder

    Statens voksenuddannelsesstøtte (SVU)

    SVU er statens voksenuddannelsesstøtte, som giver dig mulighed for at få tilskud, når du efter- eller videreuddanner dig i arbejdstiden. Du kan læse alt om SVU på svu.dk.

    Du skal opfylde visse krav for at kunne modtage SVU. Find ud af, om du har mulighed for at søge SVU her: Hvem kan få SVU?

    Når du søger SVU til dit uddannelsesforløb på Cphbusiness, skal du være opmærksom på at vælge "EA Copenhagen Business" som dit uddannelsessted.

    Hvis du har spørgsmål til SVU eller din ansøgning, eller har du brug for vejledning, skal du kontakte SVU-administrationen på Københavns Professionshøjskole.

    Omstillingsfonden

    Faglærte eller ufaglærte medarbejdere kan søge om økonomisk tilskud til efter- og videreuddannelse via omstillingsfonden frem til udgangen af 2023. Du kan få op til 10.000 kroner til din efter- og videreuddannelse via omstillingsfonden. Læs mere under Omstillingsfonden

    Den Statslige Kompetencefond

    Den Statslige Kompetencefond yder støtte til individuel kompetenceudvikling for ansatte i staten. Vær dog opmærksom på, at Den Statslige kompetencefond er inddelt i fem puljer, der retter sig mod forskellige målgrupper. Du kan læse mere om støtteordningen på kompetenceudvikling.dk.

    Øvrige støttemuligheder

    Der er herudover mulighed for at opnå tilskud igennem diverse kompetencefonde. De fleste ansatte, der er omfattet af overenskomst med en arbejdsgiverorganisation såsom Dansk Industri (DI), Dansk Erhverv (DE) og Teknik og Dansk Byggeri (DB), kan søge om midler hos en eller flere kompetencefonde. De enkelte fonde har forskellige regler for, hvilke aktiviteter der uddeles støtte til. Læs mere om støtteordningerne på kompetencefonde.dk.

  • Generelle bekendtgørelser og love

    For deltidsuddannelser (videreuddannelser) på Cphbusiness gælder blandt andet seneste version af følgende love og bekendtgørelser:


    Bekendtgørelse om diplomuddannelser:

    Bekendtgørelse om akademiuddannelser:

    Lov om efteruddannelse for voksne (VFV-loven):

    Lov om efteruddannelse på videregående niveau:

    Generelle bekendtgørelser

    Bekendtgørelse af lov om erhvervsakademier for videregående uddannelser:

    Bekendtgørelse af lov om erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser (LEP-loven):

    Bekendtgørelse af lov om specialpædagogisk støtte ved videregående uddannelser:

    Bekendtgørelse om prøver i erhvervsrettede videregående uddannelser (Eksamensbekendtgørelsen):

    Bekendtgørelse om karakterskala ved uddannelser på Uddannelses- og Forskningsministeriets område (Karakterbekendtgørelsen):

    Bekendtgørelse om censorkorps og censorvirksomhed på de videregående uddannelser:

    Bekendtgørelse af lov om åben uddannelse:

    Bekendtgørelse om åben uddannelse på videregående niveau:

    Gældende love og bekendtgørelser offentliggøres på www.retsinformation.dk.

  • Eksamensreglement
  • Handelsbetingelser

Kontakt os

Vil du høre mere om dine muligheder for efteruddannelse? Tøv ikke med at kontakte os.

Telefon:

36 15 48 66 Åbningstider

E-mail