På Cphbusiness kan du vælge mellem en lang række videreuddannelser og fag inden for bl.a. ledelse, IT, økonomi, markedsføring, kommunikation og miljøteknologi.

På informationsmødet får du en præsentation af og overblik over dine muligheder. Du kan desuden få svar på praktiske spørgsmål om niveau og fag i forhold til videreuddannelse og på den måde få pejlet dig ind på de rigtige valg.

Næste informationsmøde


28. oktober 2020 kl. 16.30 - 18.00
Akademi- og diplomuddannelserne
Cphbusiness Søerne
Nansensgade 19
1366 København K

Vi kommer ind på alle akademi- og diplomuddannelser på Cphbusiness bortset fra akademiuddannelsen i finansiel rådgivning og diplomuddannelsen i vurdering og ejendomsinvestering. Har du spørgsmål til disse to uddannelser, kan du kontakte studievejlederen på uddannelserne.

Hvis du har spørgsmål til informationsmøderne, er du meget velkommen til at kontakte studievejlederne via vores kontaktformular eller på evu@cphbusiness.dk.

Vi mødes fysisk

Vi planlægger at afholde det næste informationsmøde med fysisk fremmøde. Vi følger corona-situationen tæt og overholder naturligvis alle gældende retningslinjer i forhold til afstand, afspritning osv., så du kan føle dig helt tryg. Hvis du er syg eller viser tegn på symptomer, skal du blive hjemme.

På grund af kravene til afstand har vi et begrænset antal pladser på informationsmøderne, og det er derfor vigtigt, at du tilmelder dig, hvis du vil være sikker på en plads.

Læs mere om efter- og videreuddannelse

Leder du efter åbent hus-arrangementer for fuldtidsuddannelser?
Gå til åbent hus.