Kurser

Med et kursus på Cphbusiness får du fyldt din værktøjskasse op sideløbende med dit arbejde uden at skulle tage en hel uddannelse.

Du har også mulighed for at læse enkelte fag på akademi- og diplomniveau.

Kurser inden for ledelse

Formålet med vores kurser er at ruste dig til at påtage dig specifikke arbejdsfunktioner og løfte konkrete kompetenceområder. Du får et forløb, der er sammensat ud fra et specifikt fagligt fokus. Kurserne er udarbejdet med fokus på erhvervslivets ønsker om specifikke kompetencer.

Indledende kurser

Vores indledende kurser forbereder dig til at kunne gennemføre relevante fag på akademiuddannelserne. Kurserne er også gode som genopfriskningskurser, hvis du tidligere har arbejdet med noget, som er kommet lidt langt væk fra din praksis.

Kommende hold

Fag

{{typeName}}
{{educationName}}

Tid og sted

Navn Sted Start Dag Pris
{{course.courseName}} {{course.courseName}} {{course.courseName}} Online Cphbusiness SmartLearning {{ course.location.shortName }} {{ course.startDate | cultureDate:'da-DK':true}} {{ course.weekdays[0] | courseWeekday:'da-DK' }} {{course.signupFee | currency : 'kr.' : 0}} Tilmeld
  • Realkompetencevurdering

    Har du viden og erfaring, som du ikke har papir på, men som du har fået gennem kurser, dit arbejds- eller fritidsliv? Og er du interesseret i en akademi- eller diplomuddannelse? Så er realkompetencevurdering måske en mulighed for dig.

    En realkompetencevurdering betyder, at du kan få anerkendt og vurderet de kompetencer, den viden og de færdigheder, som du har fået uden for det etablerede uddannelsessystem, men gennem fx kurser, dit arbejds- eller fritidsliv.

    Læs mere om realkompetencevurdering her