Kurser

Med et kursus på Cphbusiness kan du styrke dine kompetencer sideløbende med dit arbejde uden at skulle tage en hel uddannelse. Vores kurser er skræddersyede til privatpersoner, virksomheder, institutioner og offentlige myndigheder. Nedenfor finder du vores korte kurser. Se også vores øvrige fag på akademi- og diplomniveau inden for fx ledelse og kommunikation.

Kurser

Kurser på miljø- og kemikalieområdet

Cphbusiness' korte miljø- og kemikaliekurser er designet, så alle med interesse for kemikalier, miljø og arbejdsmiljø kan være med. Vi ønsker at tage hensyn til din særlige baggrund og anbefaler derfor, at du får en snak med den kursusansvarlige før tilmelding.

Kurser for frontmedarbejderen

Med Cphbusiness' kursusrække for frontmedarbejderen bliver du styrket på alle fronter, så du står stærkere i dit daglige arbejde med kontakt til kunder, gæster og kollegaer.

Kurser til digitalt kørekort

Ønsker du at blive bedre til at forstå og agere i en digital kontekst? Vil du blive klogere på ord som digital transformation, skyen, it-sikkerhed og netværk? Disse kurser vil klæde dig på til at håndtere de digitale udfordringer, som din virksomhed står over for.

Kommende hold

Fag

{{typeName}}
{{educationName}}

Periode

Navn Sted Start Dag Pris
{{course.courseName}} {{course.courseName}} {{course.courseName}} {{ course.location.shortName }} {{ course.startDate | cultureDate:'da-DK':true}} {{ course.weekdays[0] | courseWeekday:'da-DK' }} {{course.signupFee | currency : 'kr.' : 0}} Tilmeld
 • Realkompetencevurdering

  Har du viden og erfaring, som du ikke har papir på, men som du har fået gennem kurser, dit arbejds- eller fritidsliv? Og er du interesseret i en akademi- eller diplomuddannelse? Så er realkompetencevurdering måske en mulighed for dig.

  En realkompetencevurdering betyder, at du kan få anerkendt og vurderet de kompetencer, den viden og de færdigheder, som du har fået uden for det etablerede uddannelsessystem, men gennem fx kurser, dit arbejds- eller fritidsliv.

  Læs mere om realkompetencevurdering her

 • Hvorfor vælge et kursus?

  Formålet med vores kurser er at ruste dig til at påtage dig specifikke arbejdsfunktioner og løfte konkrete kompetenceområder. 

  • Du får et forløb, der er sammensat ud fra et fagligt fokus
  • Fagene er tonet mod et overordnet tema
  • Kurserne er sammensat ud fra erhvervslivets ønsker om specifikke kompetencer