Kurser for ledige

Er du ledig? Så har du ret til seks ugers jobrettet uddannelse. Læs mere om de forskellige kurser for ledige, vi udbyder på Cphbusiness her.

 • Muligheder for videreuddannelse

  Cphbusiness tilbyder kompetencegivende kurser på akademiniveau. Alle kurserne afsluttes med en eksamen og tæller 5 eller 10 ECTS.

  Du har ret til seks ugers jobrettet uddannelse fra 1. ledighedsdag, hvis du er ufaglært eller faglært dagpengemodtager samt dagpengemodtager med en kort, videregående uddannelse (KVU), der samtidig har en erhvervsfaglig uddannelse.

  Når du har gennemført et fag på akademiniveau, er du allerede godt i gang med at tage en uddannelse. Du har nu flere muligheder for at studere videre.

  I de fleste tilfælde skal du selv betale for undervisningen. Kommer du i arbejde, kan du forsætte med at studere sideløbende med dit arbejde, da undervisningen foregår på deltid enten om dagen eller om aftenen.

  Se mere her for at få et overblik over fagmodulerne på akademi- og diplomuddannelserne.

 • Realkompetencevurdering

  Har du viden og erfaring, som du ikke har papir på? Og er du interesseret i en akademi- eller diplomuddannelse? Så er realkompetencevurdering måske en mulighed for dig.

  Du kan få vurderet de kompetencer, du har fået uden for det etablerede uddannelsessystem - både fra arbejds- og fritidslivet.

  Du kan søge om at få dine kompetencer vurderet i forhold til Cphbusiness' akademi- og diplomuddannelser.

  Læs mere her

 • Samarbejdspartnere

  Cphbusiness samarbejder med følgende aktører i forbindelse med kurser for ledige:

 • Kontakt

  Kontakt

  Cphbusiness Videreuddannelse.

  Telefon: 36 15 45 18
  E-mail: ledig@cphbusiness.dk