Kurser for ledige

Er du ledig? Så har du ret til seks ugers jobrettet uddannelse, der kan opdatere dit cv med nye kompetencer, som arbejdsmarkedet efterspørger. Du kan se vores udvalg af kurser for ledige herunder.

Seks ugers jobrettet uddannelse på Cphbusiness

Cphbusiness udbyder en række kurser for ledige inden for forskellige fagområder. Vi udbyder kurserne gennem vores samarbejdspartnere i København.

Vores fag er godkendt på den landsdækkende og/eller den regionale positivliste. De af vores kurser, der både er godkendt på regional positivliste og landsdækkende positivliste, kan søges både i a-kassen og jobcentret.

Læs mere om seks ugers jobrettet uddannelse nedenfor.

 • Information om kurser for ledige

  Cphbusiness tilbyder kompetencegivende kurser på akademiniveau. Alle kurserne afsluttes med en eksamen og tæller 5 eller 10 ECTS.

  Du har ret til seks ugers jobrettet uddannelse fra første ledighedsdag, hvis du er ufaglært eller faglært dagpengemodtager samt dagpengemodtager med en kort, videregående uddannelse (KVU), der samtidig har en erhvervsfaglig uddannelse.

  Du har ret til seks ugers jobrettet uddannelse fra positivlisten (den landsdækkende positivliste) via a-kassen, hvis du er enten ufaglært, faglært dagpengemodtager, eller du både har en kort videregående uddannelse og samtidig har en erhvervsfaglig uddannelse.

  Hvis du ikke er berettiget til et kursus ud fra ovenstående kriterier, har du mulighed for at ansøge om et kursus fra den regionale positivliste med seks ugers kurser for ledige via dit jobcenter.

 • Muligheder for videreuddannelse

  Når du har gennemført et fag på akademiniveau, modtager du et eksamensbevis, som du kan bygge videre på.

  Kommer du i arbejde, kan du forsætte med at studere sideløbende med dit arbejde, da undervisningen foregår på deltid enten om dagen eller om aftenen.

  Se mere her for at få et overblik over fagmodulerne på akademi- og diplomuddannelserne.

  På akademiuddannelser er der egenbetaling betalt af dig selv eller din kommende arbejdsgiver. Dog er der en mulighed for at søge midler fra omstillingsfonden. Du kan søge tilskud via omstillingsfonden hvis du er faglært og ufaglært i beskæftigelse.

  Læs mere om omstillingsfonden.

 • Realkompetencevurdering

  Har du viden og erfaring, som du ikke har papir på, men som du har fået gennem kurser, dit arbejds- eller fritidsliv? Og er du interesseret i en akademi- eller diplomuddannelse? Så er realkompetencevurdering måske en mulighed for dig.

  En realkompetencevurdering betyder, at du kan få anerkendt og vurderet de kompetencer, den viden og de færdigheder, som du har fået uden for det etablerede uddannelsessystem, men gennem fx kurser, dit arbejds- eller fritidsliv.

  Læs mere om realkompetencevurdering her

 • Samarbejdspartnere

  Cphbusiness samarbejder med følgende aktører i forbindelse med kurser for ledige:

 • Kontakt

  Kontakt os vedrørende kurser for ledige:

  Telefon: 36 15 45 07
  E-mail: ledig@cphbusiness.dk

  Telefontider
  Mandag - fredag kl. 9 - 14

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om kurser for ledige.

Telefon:

36 15 45 07

E-mail