Derfor skal du tage kurset
Kurset coaching og konflikthåndtering er for dig, som gerne vil lære at anvende kognitiv coaching og konflikthåndtering som et redskab til at arbejde med opgaver inden for behandling, vejledning, formidling og undervisning. Du vil på kurset opnå grundlæggende kendskab til de kognitive principper for coaching og konflikthåndtering, så du kan arbejde målrettet og professionelt.
Coaching- og konflikthåndtering handler om at kunne fokusere på ressourcer i din rolle som coach og på at finde løsninger. På kurset får du styrket din egen personlige kommunikation, og du lærer at coache professionelt. Vi klæder dig på til at kunne arbejde målrettet med konfliktløsning i både 1:1-coaching og i teams og organisationer.
Du lærer at anvende kognitiv coaching som en professionel samtalemetode, hvor kognitive principper danner rammen for samtalen mellem dig som coach. På den måde kan din fokusperson selv finde løsninger på sine udfordringer og vælge egne veje til at nå sine mål. Du vil opleve, hvordan du ved at lære at arbejde metodisk med kognitiv coaching og konflikthåndtering kan skabe positive effekter. Ved at lære at anvende kognitive teorier og metoder inden for coaching og konflikthåndtering kan du som coach være med til at sikre dig et vigtigt grundlag uanset coachopgavens omfang og karakter.
Professionelle kompetencer i coaching og konflikthåndtering efterspørges af både fagpersonale og i mange fagbrancher.
Kursets indhold
- Kompetencer i at anvende kognitive principper i coaching, aktiv lytning og sokratisk dialog
- Færdigheder i samarbejde, assertiv kommunikation, konfliktløsningsmetoder og forebyggelse af konflikter
- Viden om trivsel og selvomsorg i arbejdslivet
- Redskaber til at mindske stress og herunder at anvende mindfulness
Ekstra 2-dages kognitiv mentorkursus
Udover uddannelsens obligatoriske moduler tilbyder vi dig endnu flere færdigheder til dit CV, som styrker dine professionelle og personlige kompetencer.
Vi giver dig mulighed for at deltage gratis på vores efterspurgte 2-dages kognitiv mentorkursus, som vi udbyder to gange årligt. Du vil med kurset opnå kompetencer som kognitiv mentor til at kunne arbejde med mentoropgaver, og du vil kunne udvide din jobsøgning mod et endnu større arbejdsfelt.
Praktisk information
Coaching og Konflikthåndtering er adgangsgivende til Cphbusiness’ akademiuddannelse i ledelse.
Coaching og konflikthåndtering er godkendt på den landsdækkende positivliste i erhvervsgruppen Ledelse samt på den regionale positivliste nr. 264 og nr. 268 i erhvervsgruppen Pædagogisk, socialt og kirkeligt arbejde.
Fagets akademikode er 8221.
Kurset er et heltidsstudie på seks uger og udføres med en særligt tilrettelagt variation af undervisningsdage, workshops, teoretiske oplæg, praktiske øvelser, oplevelsesbaseret læring og færdighedstræning. Uddannelsen gennemføres af erfarne undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på hver deres undervisningsområder.
Kurset afvikles i dagtimerne med studieaktiviteter mandag til fredag kl. 9.00 - 15.30.
ECTS
10 ECTS.
Eksamen
Eksamenen er en individuel mundtlig eksamen, hvor eksaminationen tager udgangspunkt i et praktisk produkt og en disposition. Der udstedes eksamensbevis.
Datoer
- 29. august - 9. oktober 2023
Pris
Der er ingen egenbetaling, når du deltager som ledig på dette kursus og er blevet godkendt af din a-kasse eller dit jobcenter.
Prisen er 26.395,62 kr. inkl. litteratur.
Sted
Wattar Gruppen
Holbergsgade 14, 4. sal
1057 København K
Vær opmærksom på, at kurset bliver udbudt i samarbejde med Wattar Gruppen, som vi derfor videregiver dine personoplysninger til.