Analyse af data

Analyse af data

Vil I gerne tage flere beslutninger baseret på data? Har I så store mængder data tilgængelig, at I har mistet overblikket? På dette kursus bliver du skarp på, hvilken viden din data kan give dig.

Hvorfor skal du tage kurset?

Når du begynder at analysere på data, er det vigtigt, at du har en forståelse for, hvilken viden den kan give dig, og hvilken viden den ikke kan give dig. På kurset stifter du bekendtskab med forskellige værktøjer, som hjælper dig med at analysere din data, så du bliver klædt på til at vælge blandt de mange alternativer. Ved at analysere data skaber du overblik, får nye indsigter, og du kan eventuelt forudse hændelser.

Det kan være, du blot skal have adgang til data, måske er du den, der udvælger og beregner data til præsentationer og analyser, eller endelig kan du være den, der udvikler datamodellerne. Det er tre vidt forskellige måder at arbejde med analyse af data på.

Du vil:

  • Få værktøjer og viden til, at:
    • Analysere kvalitative og kvantitative data
    • Søge efter beslutningsværdi i data
    • Analysere data ved hjælp af algoritmer
    • Analysere data ved hjælp machine learning-modeller, som finder mønstre i data
  • Få indsigt i de etiske dilemmaer, der opstår, når man analyserer data

Kursets opbygning

Vi tilbyder tre todages kurser, der enten kan tages enkeltvis eller som en pakke. Kurserne henvender sig til dig, der sidder med beslutninger om fx forretningen og gerne vil kunne træffe beslutninger baseret på data.

Kursusrækken tager udgangspunkt i lige netop din virkelighed, og efter forløbet vil du stå med et produkt, der kan skabe enorm værdi for dig og din virksomhed. I vil blive mere datadrevne, samtidig med at I har overvejet de etiske dilemmaer, der ligger i kunstig intelligens.

For at vi kan bruge mest mulig tid på at sikre værdi for dig og din virksomhed, er det en forudsætning, at du har gennemgået kurset Elements of AI, som er et gratis onlinekursus om kunstig intelligens i seks kapitler. Forvent, at det tager ca. 20 timer i alt.

Se også kurserne: