Effektive digitale møder

På kurset effektive digitale møder bliver du klogere på god mødekultur og effektiv mødeafholdelse, og du lærer, hvordan du kan afholde møder på nye måder.

Møder uden mål, møder af gammel vane, møder med overskredne tidsrammer og med beslutninger, der aldrig følges op på. Ineffektive møder har en negativ virkning på os: Vi bliver trætte, negative og frustrerede, og vi føler, vi spilder vores tid. Effektive møder handler om at prioritere vores ressourcer rigtigt.

Der er efterhånden mange muligheder for at holde møder digitalt. Det kan spare meget tid, men det stiller samtidig krav til planlægningen af mødet og den måde, det digitale møde afvikles på.

Kurset introducerer dig til de grundlæggende elementer i effektiv mødeledelse, og hvordan man kan afholde møder digitalt.

På kurset vil du lære om:

  • Den gode mødekultur
  • Effektiv mødeafholdelse
  • Hvordan man skriver et mødereferat
  • Digitale møder og webinarer
  • Code of conduct - hvad er det?
  • Programmer til digitale møder– Skype, Zoom og Adobe Connect

Kurset er for dig, som både deltager i og styrer møder, og som ønsker at få kompetencer, der kan gøre dine møder mere effektive. Kurset er åbent for alle interesserede.

Der er to kursusdage med fremmøde fra kl. 9 til 15. HK stiller computere til rådighed, men du må også gerne medbringe din egen bærbare PC.

Der er ingen eksamen på kurset, men du modtager et kursusbevis.

Effektive digitale møder er én af fremtidens digitale kompetencer og er udarbejdet på baggrund af HK og KL's kompetencehjul.

Sted

HK Hovedstaden
Svend Aukens Plads 11
2300 Københavns S

Pris

Prisen for deltagelse på kurset er 1.650 kr.

Flere kurser

Gå ikke glip af de andre kurser tilknyttet kompetenceløftet til det digitale PC-kørekort.