Visualisering og præsentation

Visualisering og præsentation

Vil I gerne tage flere beslutninger baseret på data? Har I så store mængder data tilgængelig, at I har mistet overblikket? På dette kursus lærer du at præsentere din nye viden som fundament for at træffe beslutninger.

Hvorfor skal du tage kurset?

Når du har analyseret dine data og opnået ny viden, er det tid til, at der skal tages beslutninger. Det gøres bedst på baggrund af den rette visualisering og præsentation, og lige netop dét får du konkrete redskaber til på dette kursus. Et vigtigt element i arbejdet med data er nemlig evnen til at formidle den indsamlede data.

Du vil:

  • Få værktøjer og viden til, at:
    • Præsentere den nye viden, så den giver værdi
    • Historier med tidshorisont
    • Dashboards og KPI’er
    • Rapporter
  • Få indsigt i de etiske dilemmaer, der opstår, når man præsenterer data

Kursets opbygning

Vi tilbyder tre todages kurser, der enten kan tages enkeltvis eller som en pakke. Kurserne henvender sig til dig, der sidder med beslutninger om fx forretningen og gerne vil kunne træffe beslutninger baseret på data.

Kursusrækken tager udgangspunkt i lige netop din virkelighed, og efter forløbet vil du stå med et produkt, der kan skabe enorm værdi for dig og din virksomhed. I vil blive mere datadrevne, samtidig med at I har overvejet de etiske dilemmaer, der ligger i kunstig intelligens.

For at vi kan bruge mest mulig tid på at sikre værdi for dig og din virksomhed, er det en forudsætning, at du har gennemgået kurset Elements of AI, som er et gratis onlinekursus om kunstig intelligens i seks kapitler. Forvent, at det tager ca. 20 timer i alt.

Se også kurserne: