Online uddannelse

SmartLearning er Danske Erhvervsakademiers online tilbud om videreuddannelse. SmartLearning gør det muligt at tage akademi- og diplomuddannelser online.

Har du lyst til at studere online?

Som et samarbejde mellem Danmarks ni erhvervskademier, tilbyder SmartLearning efter- og videreuddannelse som e-læring. Du kan tage de samme akademi- og diplomuddannelser, som du kender fra Cphbusiness – blot som 100% online studie.

Uddannelserne er specielt designet til dig, der har et fuldtidsarbejde og gerne vil have en videregående uddannelse eller ønsker at uddanne dig sideløbende med dit job.

Ved et online studie kan du sidde overalt i verden og studere – eneste krav er at du har en internetforbindelse. På den måde får du et uddannelsestilbud, der tager hensyn til din familiesituation, karriere, geografiske placering og faglige kompetencer.

Hvordan foregår et online studie?

Studiet foregår udelukkende online, og din underviser faciliterer hele forløbet og hjælper dig gennem studiet. Som udgangspunkt foregår eksamen online, men du får muligheden for at tage eksamen på traditionel vis.

Fagene er tilrettelagt i afgrænsede perioder. De fleste fag har opstart i februar og september, mens enkelte fag starter i april og oktober. Fra første dag og frem til eksamen bliver du vejledt af din underviser på læringsportalen SmartLearning Online.