Sådan foregår din videreuddannelse

I foråret 2021 rykker den gode undervisning, du kender fra efter- og videreuddannelserne på Cphbusiness, hjem til dig. Du mødes med dine undervisere og medstuderende i det virtuelle klasselokale, indtil vi igen kan mødes fysisk. Læs mere om undervisningen her.

Alle fag og uddannelser gennemføres planmæssigt

Du kan fortsætte din deltidsuddannelse på Cphbusiness uhindret og tilmelde dig fag, præcis som du plejer.

Sådan foregår undervisningen

Vi gennemfører al undervisning og alle eksamener online frem til sommerferien. Undervisning efter sommerferien planlægger vi ud fra forskellige modeller.

Det betyder, at du har mulighed for at finde hold med 100% fysisk fremmøde, et mix af fremmøde og onlineundervisning og tæt på 100% onlineundervisning. Når du tilmelder dig, vil du kunne se, hvilken model der gælder for det valgte hold.

Når vi genoptager undervisning med fysisk fremmøde, er det naturligvis under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så vi overholder krav om afstand, brug af mundbind, sprit, ekstra rengøring og synligt ophængte retningslinjer for adfærd og færden i bygningerne.

Den gode undervisning kommer til dig

Uanset, om din undervisning foregår online eller med fysisk fremmøde, kommer du til at følge den sædvanlige plan for dit fag.

Det betyder, at du vil følge undervisning med en underviser, du vil læse litteratur, udarbejde opgaver, lave gruppearbejde og sparre med dine medstuderende og din underviser. Helt som normalt.

Når du deltager i onlineundervisning, vil der altid være en underviser til stede, og du vil opleve dialog og interaktion. Den gode undervisning, du kender, rykker med andre ord hjem til dig, hvor du kan mødes med dine undervisere og medstuderende i et virtuelt klasselokale.

Kontakt Cphbusiness

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du meget velkommen til at kontakte os:

  • Spørgsmål til, hvordan undervisningen vil foregå på det fag, du er interesseret i eller er i gang med at læse:
    Kontakt underviseren, som fremgår på faget, eller udbud@cphbusiness.dk.

  • Spørgsmål til kundeforholdet og handelsbetingelserne:
    Kontakt udbud@cphbusiness.dk

Tilmeld dig vores fag her