Sådan foregår din videreuddannelse i efteråret 2020

Efter et forår med onlineundervisning glæder vi os til at kunne byde alle vores studerende på efter- og videreuddannelserne velkommen tilbage til undervisning med fysisk fremmøde, sparring og videndeling over en kop kaffe. Se her, hvordan undervisningen er tilrettelagt i efteråret 2020.

Alle fag og uddannelser gennemføres planmæssigt

Du kan fortsætte din deltidsuddannelse på Cphbusiness uhindret og tilmelde dig fag, præcis som du plejer. Undervisningen foregår som et mix af fysisk fremmøde og onlineundervisning. 25 - 50% af undervisningsgangene vil være med onlineundervisning, hvor underviser vil være til stede online. Eksamener gennemføres som udgangspunkt med fysisk fremmøde.

Sådan foregår undervisningen i efteråret

På Cphbusiness gør vi selvfølgelig vores til, at vi kan mødes under sikre forhold. Det betyder blandt andet, at vi i efteråret 2020 kommer til at tilrettelægge undervisningen under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Da vi gerne skal undgå smittespredning, vil vi fortsat holde afstand til hinanden.

Vi har lyttet til jeres gode forslag

Vi har i foråret 2020 gennemført en undersøgelse blandt de studerende, der deltog i undervisningen, mens den skulle gennemføres 100% online som følge af corona-situationen.

Vi har lyttet til alle de gode forslag og erfaringer fra studerende og undervisere, i forhold til hvad der fungerer godt og mindre godt online. Derfor ser undervisningsmodellen i efteråret således ud:

 • Den første undervisningsgang vil være med fysisk fremmøde, så alle studerende får sat navn og ansigt på deres medstuderende og underviser.
 • Undervisning med fysisk fremmøde vil udgøre minimum 50% af de samlede undervisningsgange. Ca. 25 - 50% af undervisningsgangene vil være med onlineundervisning.
 • De gange, hvor undervisningen foregår online, vil der være en underviser til stede online. Undervisningen vil variere mellem formidling faciliteret af underviser, dialog på holdet, gruppearbejde, 1:1 vejledning osv.
 • Eksamener gennemføres som udgangspunkt med fysisk fremmøde, dog med forbehold for sundhedsmyndighedernes anbefalinger.
 • Som studerende får du adgang til vejledninger om, hvordan man studerer online, så du får mest muligt ud af de digitale værktøjer, som Cphbusiness stiller til rådighed.

Derudover kommer du til at følge den sædvanlige plan for det enkelte fag. Det betyder, at du vil følge undervisning med en underviser, du vil læse litteratur, udarbejde opgaver, sparre med dine medstuderende og din underviser osv. Helt som normalt.

Kontakt Cphbusiness

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du meget velkommen til at kontakte os:

 • Spørgsmål til, hvordan undervisningen vil foregå på det fag, du er interesseret i eller i gang med at læse:
  Kontakt underviseren, som fremgår på faget

 • Spørgsmål til kundeforholdet og handelsbetingelserne:
  Kontakt udbud@cphbusiness.dk


Vi glæder os til, at vi snart kan ses igen!

Tilmeld dig vores fag i efteråret her