Hvad får du ud af at tage efteruddannelse?

Efter- og videreuddannelse kan være mange ting, men hvad får du helt konkret ud af at tage et fag eller et kursus? På dette webinar møder du en studerende, der fortæller om sin oplevelse med efteruddannelse, og hvad den bruges til på arbejdspladsen.

Du bliver klogere på, hvordan det er at tage efter- og videreuddannelse, hvordan ny viden kan bruges på dit arbejde, og hvilket udbytte det kan have for din virksomhed.

Du kan selvfølgelig stille spørgsmål undervejs, og ellers er du velkommen til bare at lytte.

Med på webinaret er lektor Bjarne Rostbøll Christiansen, der til daglig underviser i kommunikationsfag som fx strategisk kommunikation og kommunikation i praksis på Cphbusiness. Bjarne er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere arbejdet som presseansvarlig for Nordea Bank. Bjarne har siden taget en masteruddannelse i voksenlæring hos DPU og har undervist på akademiniveau i syv år.

Dette webinar er udviklet med projektet Step Up, der har til formål at styrke vejen til efteruddannelse for ufaglærte og faglærte. Læs mere om projekt Step Up.

Hvornår?

Vi afholder webinaret den 27. oktober kl. 19 - 20.

Tilmelding

Du tilmelder dig her. Når du har udfyldt og sendt formularen, får du tilsendt en bekræftelsesmail. Senest 24 timer inden webinaret starter, sender vi dig link og instruktioner til webinaret.

Nyhedsbrev

Cphbusiness' webinarer er forbeholdt modtagere af vores nyhedsbrev, og ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt nyhedsbrevet. Du kan dog til enhver tid afmelde dig igen.

Teknik

Du kan deltage i webinaret fra en hvilken som helst PC, Mac eller tablet. Det er en god idé at bruge et headset, da det giver dig en bedre lyd og mulighed for at stille spørgsmål undervejs, hvis du også har mikrofon. Du behøver ikke bruge dit videokamera.

Kontakt

Har du spørgsmål til webinaret? Så er du velkommen til at kontakte uddannelses- og projektkonsulent Mette Løjborg-Rønde på telefon 36 15 46 97 eller e-mail mero@cphbusiness.dk.

  • Tilmelding

    Tilmeld dig webinaret om efteruddannelse

    Ved tilmelding til vores webinar bliver du automatisk tilmeldt Cphbusiness’ nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af nyhedsbrevet.