Webinar om klassisk og agil projektledelse

Kender du forskel på klassisk og agil projektledelse? Og ved du, hvilken metode, der egner sig bedst til dit næste projekt?

På webinaret om klassisk og agil projektledelse bliver du klogere på forskellen mellem de to metoder til at lede projekter, og du bliver bedre klædt på til at træffe det rigtige valg, når dit næste projekt skal sættes i søen. Få styr på styrkerne og svaghederne ved hver metode, så dit projekt kommer bedst fra land.

Hvorfor agil projektledelse?

Agil projektledelse vinder mere og mere frem som metode og står i kontrast til de klassiske, plandrevne projekter. Den agile metode vægter et højt tempo, fleksibilitet i processen og et tæt samarbejde mellem projektet og dets aftager. Det er kvaliteter, der har gjort agil projektledelse dominerende inden for fx IT- og softwareverdenen, men også inden for andre fagområder henter man i stigende grad inspiration fra det agile univers.

Hvad lærer jeg?

Vi forklarer den grundlæggende forskel på de to metoder klassisk og agil projektledelse. Vi introducerer kort de vigtigste principper i hver af metoderne og hjælper dig til at beslutte, om du skal gå den klassiske eller den agile vej.

Hvornår?

Vi afholder vores webinar om projektledelse tre gange:

  • 29. august klokken 10.00 - 11.00
  • 4. september klokken 15.00 - 16.00
  • 13. september klokken 12.00 - 13.00

Webinarets vært

Thomas Demidoff, som er adjunkt ved Cphbusiness og gæsteprofessor ved EAE Business School, leder dig sikkert gennem webinaret.

Tilmelding til webinar

Du tilmelder dig her. Når du har udfyldt og sendt formularen, får du tilsendt en bekræftelsesmail. Inden webinaret sender vi dig en vejledning og et link til webinaret.

Pris: 0 kr. (Det koster kun din mailadresse)

Du kan tilmelde dig webinaret allerede i dag. Det eneste, det koster, er din mailadresse.

Sådan deltager du

Du kan deltage i webinaret fra en hvilken som helst pc, mac eller tablet. Det er en god idé at bruge et headset, da det giver bedre lyd og mulighed for at stille spørgsmål undervejs, hvis du også har mikrofon. Du behøver ikke bruge videokamera.

Interesseret i mere viden om agil projektledelse?

Vil du styrke dine kompetencer inden for agil projektledelse yderligere, kan du tilmelde dig vores kursus i agil projektledelse, som er et forløb på tre dage.

  • Tilmelding

    Tilmeld dig webinaret klassisk og agil projektledelse

    Ved tilmelding til vores webinar bliver du automatisk tilmeldt Cphbusiness’ nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af nyhedsbrevet.